Ναι η παρθενοπιπίτσα θα πατήσει τα κορδόνια της πάλι και θα σπάσει τα λίγκια του. Ρε ουστ.
Ναι η παρθενοπιπίτσα θα πατήσει τα κορδόνια της πάλι και θα σπάσει τα λίγκια του. Ρε ουστ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ανεβαινει η παιχτουρα ρε!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελεεινός και αξιολύπητος. Οπως πάντα.
BrazHlias (04-11-12)
εκανε ενα μετριο παιχνιδι με μια μικρομεσσαια ομαδα και αρχισαν τα ορανα παλι. ο ενας λεει "βρικαμε τον ορμπαιθ 10 χρονια νεοτερο", ο αλλος "ελαμψε ο φεισα", ο αλλος "λαμψη αστερων" (εβαλε και τον βλαχοδημο στους αστερες).
στον επομενο μηνα που δεν θα παιζει θα ξαναρχισουν τα μπινελικια, οι μπιχτες και τα υπονουμενα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οι αρδ ρε αδερφε τοσες δεκαετιες το ιδιο βιολι βαρανε,τωρα θα τους μαθουμε?
Μια εμφανιση κανεις καλη και εισαι ο νεος Μεσι,ο ελληνας Ροναλντο,ο νεος Μαστακουνας και δεν συμμαζευεται...
Και μολις δουν οτι δεν πουλας πλεον και αντιθετως πουλαει η γκρινια,αυτοματως πουλανε γκρινια.
Και το χειροτερο ειναι οτι ο περισσοτερος κοσμος παρασυρεται κιολας και του διαμορφωνουν γνωμη...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εκει ειναι το ζητημα φιλε, στην τελευταια προταση. δεν θα εδινα φραγκο για το τι λενε οι αρδ αν ηξερα πως δεν επηρεαζουν, αλλα οπως λες γραφουν οτι να'ναι και την επομενη γραφουν κατι αλλο. για να πω την αληθεια μου, πιστευω πως πλεον δεν διαμορφωνουν αποψη απλα γραφουν αυτα που θελει να ακουσει ο κοσμος.
μιλαω σημερα με φιλους Ολυμπιακους και μου λενε "τι παιχνιδαρα εκανε ο φεισα", "παιχταρας ο σερβος" κλπ κλπ κλπ και τραβαω τα μαλλια μου. οι ιδιοι που λεγανε διωχτε το παλτο πριν 2 μερες. και σιγα την "παιχνιδαρα" στο κατω κατω....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ άκουσα Νικολακόπουστα και αλλαζω γνώμη. Ηταν εκπληκτικός δεν το προσεξα στο γήπεδο.![]()
Ο Βερβελες που λεει οτι ξεσηκωθηκε το Καραισκακη πως σου φαινεται?
Για φαντασου να χεις δει τοσα χρονια παικτες και παικτες που χαιδευαν την μπαλα και τωρα να σε ξεσηκωνει ο Φεισα επειδη εκανε ενα καλο ματς με τα παιδακια του Οφη...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
διαβαστε redplanet και gavroς.gr για να ξεστραβωθειτε ρεεεεεεεεεεεεε
Καλά μωρέ μην αγχώνεστε για το ταύρο .
Πόσο νομίζετε θα αντέξει υγιείς ? 10 μέρες , 11 , 12 ....15 βαριά !!!![]()
sadi (04-11-12)
μπηκε και αυτος?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ τη θεωρώ σωστή αλλαγή. Είχαμε φορτώσει το κέντρο με επιθετικογενείς παίκτες, οπότε έπρεπε να φυλάξουμε τον κώλο μας μετά το 3-1. Και μην μου πείτε "σιγά τους Γάλλους θα μας έκλαναν τα @@", γιατί έχουμε φάει 2 γκολ σε 5 λεπτά από πολύ χειρότερες ομάδες...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ταύρος και εντελώς πουτσέ παίκτης.
Σε 4-2-3-1. κά τη γνώμη μου είναι ο δεύτερος στους κόφτες, ο πιο δημιουργικός.
Στο 4-3-3 (που δεν πολυβλέπω να παίζουμε) δεν έχει θέση. Δεν είναι ο καθαρός κόφτης για να έχει τους 2 μέσα μπροστά του. Εκτός αν οι μπροστινοί κάνουν τόσο καλή ανασταλτική δουλειά. Πιο πολύ μέσα δεξιά (σε αμυντικών προσανατολισμών σχήμα με γρήγορη μπροστινή τριάδα) θα τον έβλεπα, παρά στον κόφτη.
Παίζει στάνταρ ο Μανιάτης, γι'αυτό και δεν τον βλέπουμε. Τώρα που ο Μανιάτης δείχνει να τα φτύνει σιγά σιγά (χτυπάω ξύλο) μήπως να έπαιρνε τον χρόνο του; Γιατί όσο και να υπολείπεται σε μαχητικότητα και πάθος από τον Μανιάτη το αναπληρώνει σε ποδοσφαιρική ποιότητα.
... there's no such thing as "too much"...
Μέχρι πότε έχει συμβόλαιο το ταυρί άρραγε;
Bookmarks