chainsaw (23-08-11)
chainsaw (23-08-11)
Ωραίος ο Φέισα μου και γλίστρησα αν και εξακολουθώ να ανησυχώ για όταν πέσει πάνω στους Σέμους της
κοπρολίγκας. Πάντως δε μασάει.
με Φέισα, Μοντέστο, Ιμπαγάσα στα χαφ, αριστερά Γέστε, δεξιά Ρόμενταλ και κορυφή τον Βέλγο
ΥΓ: ψήνεσαι να στείλουμε βιογραφικά στην Αλεξάνδρας??? σε αφήνω να αναλάβεις πρώτος προπονητής και να είμαι βοηθός. τσίμπα όμως ένα κατοσταρικάκι του χρόνου για πάρτη μου στις διαπραγματεύσεις![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ρε μ' έναν καλό γυμναστή και επιστημονική ομάδα καλή Φέργκουσον γίνομαι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παιχταράς.
Νομίζω ότι πλέον κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολία επί αυτού.
Μακάρι να κάνει μια καλή χρονιά και να μείνει στην ομάδα για χρόνια.
.
BrazHlias (22-08-11)
Κι αυτός θα κριθεί στα πρώτα επίσημα. Στα φιλικά έπαιζε και ο Ντιόγο.
www.f1rstlap.com
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στην εθνική Σερβίας ο Φέισα!
Εντυπωσιάστηκε ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς από την απόδοση του Λιούμπομιρ Φέισα στο πρόσφατο φιλικό του Ολυμπιακού με την Ίντερ και αποφάσισε να τον καλέσει στην εθνική ομάδα της Σερβίας.
Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στ επίσημα παιχνίδια με Β. Ιρλανδία και Νησιά Φερόε που ακολουθούν για τα προκριματικά του EURO 2012.
Η τελευταία φορά που ο Φέισα φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο ήταν το Φεβρουάριο του 2010.
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Αφου ειναι παιχταρας το παιδι. Αλλα τι περιμενεις απο τα σαπακια που διαλεγει ο Βαλβερδε να δεις προκοπη? Παλι καλα που ειναι και ο Νταρκο και ερχεται κανενας παιχτης της προκοπης
Επιμενω οτι βιαζομαστε να τον βαφτισουμε παικταρα. Ο Ντιογκο με το που ειχε βαλει το πρωτο γκολ ειχε αναγορευτει σε Μεσσία του ποδοσφαίρου. Ας περιμένουμε, το προβλημα τραυματισμου που ειχε ειναι καθε άλλο παρα αμελητέο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (24-08-11)
Παιχταράς , από την πρώτη επαφή της μπάλας φαίνεται αυτό .
.
Αλλο ξέρει μπάλα αλλο παικταρας για μενα Στελιο. Ναι ξερει τι να κανει με τη μπαλα, εν αντιθέσει πχ με τον Ριερα που ακομα προσπαθει να ανακαλυψει τι ειναι αυτο το σφαιρικό.... Αλλα παικταράς; Θα δουμε.
Δεν ειπα αυτο Στελιο αλλα και παλι προτιμαω να περιμενω. Συνήθως τα δωρακια οταν παραειναι ομορφα τυλιγμένα βγαίνουνε μούφες. Για να στο πω απλα, και χωρις να εχω καμία "γνωση" ουτε "απο μεσα" ούτε "απ' οξω" θεωρώ ότι οι εμφανίσεις του στα φιλικά ήταν λίγο... πως να το πω ρε γμτ... "σικέ"; Τετοιο πραγμα. Μη ρωτας γιατί, δεν ξερω ουτε κι εγω γιατι το νομιζω. Αστον να τον δουμε σε 2-3 επισημα και βλεπουμε.
Σικέ εμφάνιση?
Εννοείς σαν αυτές που έκανες εσύ με την Barcelioma για να νομίσουμε ότι είσαι παιχτρόνι?
.
Bookmarks