sadi (24-08-13)
sadi (24-08-13)
Μάλιστα. Και προχθές έγραφες γι' αυτούς που ψάχνουν γωνία στο δεκάρικο προσπαθώντας πάση θυσία να υπερασπιστούν μια λανθασμένη γνώμη.
Υπάρχει κανένας σύλλογος που δεν έχει κάνει πατάτες στις μεταγραφές? Ολόκληρη Μίλαν κι ασχολήθηκε με κάποιον Ζίζι Ρόμπερτς κάποτε. Δε θέλω να γράψω πολλά παραδείγματα γιατί θα χτυπήσουν οι καμπάνες αύριο Κυριακή κι εγώ ακόμα θα γράφω ονόματα.
Ναι, αλλά όχι για εμένα...Δεν τα παίρνω τα γράμματα από την ΠΑΕ. Απλά, μου αρέσει να παραθέτω την άποψή μου και από άλλες σκοπιές: Ο παίκτης σαν 6άρι ήταν ανύπαρκτος, ό,τι μπορούσε να κάνει είναι στο 8άρι - δική μου άποψη, με την οποία πρόσφατα έμαθα ότι συμφωνούν και οι σκάουτερ της Μπενφίκα - και η Μπενφίκα, γι αυτό τον πλήρωσε και αν έκανε λάθος, έχει κάνει και πολύ μεγαλύτερα, πάντως, το ποσό των 4εκ για μέσο στο επίπεδο της Μπενφίκα, είναι ποσό της σειράς, γι αυτό, ας μην μας μπαίνουν ιδέες, ούτε κανένα ντηλ του αιώνα έγινε, ούτε κανένα έγκλημα γιατί ο παίκτης θα μπορούσε να πιάσει πολύ περισσότερα, παίζοντας καλύτερα την επόμενη χρονιά.
Τα φιλότιμα, οι επαγγελματισμοί και οι λοιπές αρετές, εκτιμώνται, αναλόγως της αξίας, για εμένα (και τραυματίας και ανεπαρκής και ολισθαίνων και βιτσιόζος, με απαιτήσεις, πάει πολύ). Καλά κάνει που τα έχει, αλλά δεν θα του πω και ευχαριστώ που δεν δημιούργησε πρόβλημα - υποχρέωσή του ήταν. Έχω γράψει κάτι αντίθετο τόσο καιρό;;;
Θυμίστε μου αν όντως έχω γράψει, γιατί... ξεχνάω...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
talos (25-08-13)
Μου αρεσει που εχουμε κολλησει στην τιμη "4εκ". Τα 3-4-5εκ ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ στις μερες μας
οταν πας να παρεις τον βασικο χαφ μιας ομαδας που σε 15 μερες παιζει CL.
Επειδη μας εμαθε ο Βαγγελας στην μιζερια των 500χιλ και των αμοιβων σε μεσαζοντες δεν παει
να πει οτι ετσι λειτουργει το ποδοσφαιρο.
Απο το ψηλοτερο ποδοσφαιρικο "rank" της Μπαγερν εως την 32η θεση της Σαχτερ δεν υπαρχει 11αδατος
παιχτης να κοστιζει τα λεφτα που δινει για μεταγραφες ο Ολυμπιακος.
Ειναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ να χτυπησεις ψηλες πορτες και να δωσεις "ψιλα".
Απο εκει και περα εαν τα αξιζει ο ποδοσφαιριστης ειναι ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
voskos_7 (24-08-13)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Λιούμπομιρ Φέισα στην Μπενφίκα.
Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Λιούμπομιρ Φέισα υγεία και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του βήματα.
Faithful (25-08-13)
Καλή συνέχεια να έχει.
4,5εκ ευρώ το deal με τη Μπενφίκα να βάζει ρήτρα 35εκ!! Πενταετές το συμβόλαιο...
Τέτοια ώρα τον ανακοίνωσαν; Να έχουμε το πρωί πολλαπλά καρδιακά επεισόδια από αγανακτισμένους γάβρους;
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Λιούμπομιρ!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Tελοσπάντων τώρα έφυγε και δεν υπάρχει λόγος να τον κράζουμε άλλο.Αρκετά μας ανέβασε την πίεση 3 χρόνια. Προσωπικά δεν με απασχολεί τι θα κάνει στην καριέρα του. Είτε αποδειχτεί στην πορεία Tσάβι, είτε αποδειχτεί 5 φορές κατώτερος του Κατσικογιάννη.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
kouzoulo (24-08-13)
Πάντως είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει από δω και πέρα. Γιατί για να δίνουν τόσα πολλά λεφτά, για να βάζουν τόσο μεγάλη ρήτρα και να του κάνουν τόσο μεγάλο συμβόλαιο, συμαίνει πως τον πιστεύουν πάρα πολύ.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Καλή συνέχεια του εύχομαι και να είναι το τελευταίο που μας βρίσκει...
(Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο, να σας το ευχηθώ στα δικά σας γεννέθλια -τόσο απλό ήταν;;;)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kouzoulo (24-08-13), VALVERDES_7 (24-08-13)
Πάλι καλά που δεν έπιασε την ρήτρα του Μπέιλ![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks