Aμυντικός μέσος είναι αυτό το παρτάλι?
Aμυντικός μέσος είναι αυτό το παρτάλι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τελος πιθανοτατα ο παιχτης. Βραια τωρα πια δεν εχουμε ουτε ενα κεντρικο χαφ. Ομορφα. Να χρις τς.λ σε λιγο καιρο κ να μην εχεις παιχτες
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Derr7 (22-08-13)
Εκλεισε Μπενφικα!
Σας διαβεβαιώνω πως δουλεύω πολύ αν και μερικές φορές δεν φαίνεται!
Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo
consigliere (22-08-13)
4,8 μύρια ακούγεται....
ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΜΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
Σας διαβεβαιώνω πως δουλεύω πολύ αν και μερικές φορές δεν φαίνεται!
Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΧΟΝΤΡΕ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εμείς είμαστε στραβοί ή οι της Μπενφίκα; Έχω μπερδευτεί...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Εξαρτάται εάν ψάχνει αμυντικό μέσο ή παιδί για τη γκαρνταρόμπα του Ντα Λουζ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (23-08-13)
Τετοιο πολεμο για παιχτη της ομαδας μας δεν εχω δει για κανεναν εδω και καιρο.
"Δεν μαρκαρει,περπαταει,ειναι αμπαλος,δεν σκοραρει,δεν μπορει..."
Πραγματικα βαρεθηκα να διαβαζω απο ατομα που ξερουν ποδοσφαιρο εδω μεσα
τετοια λασπη για εναν παιχτη που μετα την αποθεραπεια του εκανε οτι μπορουσε
στο ΓΕΛΟΙΟ κεντρο μας,με εναν Μανιατη που το παιζει "αρχηγαρα" και περπαταει
στις επιστροφες.
Τιμιοτατος ο Σερβος χωρις να ξερει πολλα κανταρια μπαλα ετρεξε τα χιλιομετρα του
και παλεψε μονος του για αρκετο καιρο.
Δεν δημιουργησε προβλημα ποτε,δεν πηγε για διακοπες στην Μυκονο και εκατσε 2 μηνες
και σεβαστηκε τον Ζαρντιμ και τον Νικοπολιδη στο επακρο ακομα και οταν δεν τον προτιμησαν
για την 18αδα.
Καλη σταδιοδρομια του ευχομαι και επαναλαμβανω οτι παιχτες που κλεινουν χωρους και τρεχουν
πολλα χμ στο ματς στην Ευρωπη τους πληρωνεις.Η Μπενφικα μονο "χαζομαδα" δεν ειναι για να
πεταξει τα λεφτα της στον καδο των αχρηστων.
8PYLOS (23-08-13), captain-cook (23-08-13), consigliere (23-08-13), dsd (23-08-13), Du3lisT (23-08-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-08-13), kouzoulo (23-08-13), Red&White-Nick-7 (23-08-13), sabar77 (23-08-13), sirkostas (22-08-13), The Dude (22-08-13), voskos_7 (23-08-13)
Και μόνο για το παραπάνω ποστ σου χρωστάω ένα κέρασμα όποτε ανταμώσουμε. Κι εγώ ήθελα να γράψω αρκετά για το πως αντιμετωπίζεται ο συγκεκριμένος παίχτης, αλλά κρατιέμαι.
Μπράβο ρε τύπε σόλιντ, επιτέλους ΕΝΑΣ που βλέπει λιγάκι μπαλίτσα χωρίς τσίμπλες. Ξυπνάτε ρεεεεεε... Δεν είστε εσείς οι ξυπνιοι και οι άλλοι οι κοιμισμένοι. Αν ήταν έτσι, δεν θα παίρνατε εσείς 800 ευρώ και οι άλλοι εκατομμύρια...
There is a Dude in town
sirkostas (23-08-13)
SOLID τα είπες όλα.
Τον θεωρώ κι εγώ κλασάτο μέσο και τέλειο επαγγελματία. Δε δημιούργησε ποτέ του πρόβλημα.
Ούτε καν έδειξε τη φανέλα του στους φιλάθλους όπως κάτι άλλα υπερτιμημένα ταγάρια...
Καλή επιτυχία του εύχομαι.
Παίδες, ίσως δεν είναι στραβός ο γυαλός...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (23-08-13)
Pyrinos knows better...![]()
red.empire7 (23-08-13), The Dude (23-08-13)
Ποιος είναι ο Πύρινος????? Δεν το πιστεύω ότι μου έγινε τέτοια ερώτηση.
Είναι αυτός που δε λυγα ποτέ...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks