Έλα Χριστέ και Παναγία!!!!
![]()
Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής Α Βola είναι πολύ κοντά η Μπενφίκα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αμην Παναγίτσα μουδεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτό το μοσχάρι.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Έλα Χριστέ και Παναγία!!!!
![]()
Σας διαβεβαιώνω πως δουλεύω πολύ αν και μερικές φορές δεν φαίνεται!
Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo
Τι εγινε ρε παιδια,ακουσα στο ραδιο οτι παει Μπενφικα και μας δινουν ενα ταλιρο!!!!
Ισχυει αυτο το πραμα;;;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
To έχουν ανεβάσει και τα ελληνικά σάιτς. Για 700 χιλιάρικα καθαρά στον παίχτη λένε οι πορτογάλοι.
Βαγγέλα, τι να σου πω. Εάν καταφέρεις και πουλήσεις αυτό το πράγμα και βάλεις και ένα σεβαστό ποσό στις τσε... εεε, στα ταμεία της ομάδας, δε θα σε ξαναπώ χοντρό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (21-08-13)
sirkostas (21-08-13)
Βαγγελα,Εαν καταφερεις να πουλησεις αυτο το πραγμα και βαλεις και ενα σεβαστο ποσο στα ταμεια της ομαδας,θα σου ελεγα να κανεις το ιδιο και με τον Χολεμπας.![]()
sirkostas (21-08-13)
Άμα πουλήσει τον Φέισα μετά μπορεί να πουλήσει ακόμα και εμένα στην Πόρτο και να βάλει και ρήτρα σε περίπτωση μεταπώλησης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Στην κιθάρα σου θέλεις να πεις
Και εννοείται από τον Φέισα είμαι καλύτερος.
Ανατριχιλα ρεεεεε!!!!!
differance (21-08-13)
differance (21-08-13)
differance (21-08-13)
Τα συγχρονα χαφ που τρεχουν 12χμ ανα ματς και μαρκαρουν πληρωνονται στην Ευρωπη.
Ποσο μαλλον οταν ειναι απο Ευρωπαικη χωρα.
Θα ηθελα να τον δω σε μια ομαδα που δεν θα τρεχει μονος του και θα εχει 2-3 στηριγματα
με επιστροφες των εξτρεμ. Στον Ολυμπιακο απο την πρωτη του προπονηση πηρε τον ρολο
του Βεγγου.
consigliere (22-08-13)
δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια... ποιοι σκαουτς τον ειδαν και τον λιγουρευτικαν τοσο δεν μπορω να καταλαβω...
και μετα λεμε για το δικο μας σκαουτινγκ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Διέψευσε η ΠΑΕ...
Όχι ρε γαμώτο, όχι πάλι διάψευση. Αφήστε μας να χαρούμε λίγο![]()
Δεν τους κόβω και πολύ μ@λ@κες της Μπενφίκα να τον πάρουν. Για να δούμε μπορεί να υπάρξει άλλο κορόιδο?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Το κόβω να πουλάμε τον μόνο αμυντικό μέσο που έχουμε και να μην παίρνουμε άλλον.
Θα αρχίσουμε να δοκιμάζουμε Σάμαρη, Σιόβα, Ματσάντο κλπ.
Πώς θα μονταριστεί αυτή η ομάδα??
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks