sirkostas (23-08-13)
Α, ο πύρινός σου κόσμος?
Νόμιζα ότι κάποιον λέτε έτσι εδώ μέσα!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (23-08-13)
Ο μόνος πύρινος εδώ μέσα είμαι εγώ, τύπε, μετά από δυο μπουκάλια Χοσέ. Κατουράω πυρωμένο μέταλλο και θειάφι....![]()
There is a Dude in town
Της Κοζάνης; Δύσκολα.
Αν δεν είχε αυτήν την ψώρα να παίζει 6άρι, θα τον στήριζα περισσότερο - του χρειάζεται άλλωστε γιατί γλυστράει πολύ.
Από την τριάδα με Μανιάτη - Μασάντο, θα ήθελα να μείνει αυτός. Αλλά από την στιγμή που το τραγί δεν ξεκολλάει από την βασική και ο χαζοχαρούμενος δεν μοιάζει να φεύγει που να κάνουμε τάμα σε 35 λογιών Παναγίας (χωρίς τα Νοσοκομεία) ενώ η μεταγραφή, θα έπερνε την δική του θέση (δεν νομίζω να υποθέτει κανείς κάτι άλλο) δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να παραμείνει.
Αν με ρωτάς τώρα, τι θα έλεγα αν είχα τον Μάτιτς (ως θεωρητικά καλύτερο), θα σου έλεγα ότι μάλλον και αυτός σε αυτόν τον Ολυμπιακό, δεν θα έδειχνε περισσότερα...
Χαίρομαι που η ευχή μου, στα γεννέθλιά του, δείχνει να πιάνει τόπο - για δικό του καλό κυρίως.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για να μην αγχώνεστε πάντως, σας λέω ότι δε θα φύγει ο τύπος. Αλλά θα αποθεώνεται από δω και πέρα. Οπως ο Χοσέ.
There is a Dude in town
Επιβεβαιώνει και η Μπενφίκα για Φέισα
Η Μπενφίκα επιβεβαίωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης πως έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Λιούμπομιρ Φέισα, όπως επισημαίνουν οι πηγές της Record.
992635.jpg
Επιβεβαιώνει και η Μπενφίκα για Φέισα
Από το Gazzetta.gr διαβάσετε πριν για τις νεότερες εξελίξεις στο μέτωπο του Φέισα που πλησιάζει πια για τα καλά στο να ενταχθεί στην Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως υπάρχει πρόταση από την Μπενφίκα για τον παίκτη. Το ίδιο όμως έπραξε και η πορτογαλική ομάδα με βάση τα όσα μεταφέρονται από την Ιβηρική τις τελευταίες ώρες. «Η Μπενφίκα ξεκαθάρισε πως έχει κάνει προσφορά για τον Λιούμπομιρ Φέισα. Η πρότασή της αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ και η συμφωνία θα κλείσει άμεσα», υποστηρίζει η Record για το θέμα του Σέρβου διεθνούς παίκτη.
Από το ρεπορτάζ της Μπενφίκα από την Πορτογαλία υπάρχει η πληροφορία πως οι «Αετοί» τσέκαραν τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετό καιρό. Είχαν άποψη για αυτόν, έχοντας δει παιχνίδια του και με την Εθνική Σερβίας και με τον Ολυμπιακό ενώ άντλησαν ένα μεγάλο μέρος των στοιχείων που ήθελαν από την χώρα του και ανθρώπους που τον ήξεραν από πριν κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Έτσι αποφάσισαν να κινηθούν και επισήμως για να τον κάνουν δικό τους.
... there's no such thing as "too much"...
Δε με χαλάει που φεύγει. Πάντα ήμουν της άποψης οτι οι παίχτες είναι αναλώσιμοι.
Το μόνο που φοβάμαι είναι οτι για εκεί θα πάρουμε τον κανένα με μπόλικο από τίποτα και θα πάει στράφι η υπόλοιπη μεταγραφική ενίσχυση.
Έχουμε και τον Μανιάτη άζαξ κάνει το κέντρο αόρατο και θα περάσουμε τέλεια...
4 εκ ο Φέισα?
Και για 5 τσουβάλια Πατάτες θα τον πούλαγα ρε Βαγγέλα.
Κανόνισε να χαλάσει αυτό το deal-δώρο θεού![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Κι ο παντουρου ηταν τιμιος και μαλιστα προσφερε κιολας, αλλα δε τον κρατησαμε ως το τελος, κ καλα καναμε. Ο φεισα ειναι ενα ταγαρι και μισο, το αν τρεχει οπως λες, δεν εχω δει να βοηθα κ καθολου την ομαδα τη στιγμη που δε βαζει ποτε τα ποδια του στη φωτια. Κι ο ντιακιτε δε δημιουργησε ποτε προβλημα αλλα εφυγε, και ποσοι αλλοι. Ωραια ας πουμε καλο παιδι αλλα ποδοσφαιριστης δεν ειναι, ή τουλαχιστον σ εμας δεν εχει δειξει τι μπορει να κανει.
Για πανω απο 3εκ που δινουν οι αλλοι, ον τυλογεις με μεταξωτες κορδελες και τον στελνεις με κουριερ.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
VALVERDES_7 (23-08-13)
Ούτε καν με κούριερ, με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να σταλεί.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sirkostas (23-08-13)
Πολύ σωστές παρατηρήσεις.
Νομίζω το έχω γράψει κι άλλη φορά πως τα αμυντικά χαφ που φαντάζονται οι οπαδοί στην Ελλάδα έχουν ξεβραστεί πλέον από το ποδόσφαιρο, ειδικά από το Τσάμπιονς.
Ας πάει στο καλό το παληκάρι το οποίο συν τις άλλοις κι όπως διαβάζω είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα.
Αυτό που ελπίζω είναι να φέρουν κάποιον καλύτερο για να μην αναπολούμε κι αυτόν όπως τον Ορμπάιθ που κι αυτός άκουσε τα σχολιανά του από διάφορους στο γήπεδο και στα φόρα
consigliere (23-08-13), sirkostas (23-08-13)
Αν οντως η προταση ειναι αυτη που διαβαζουμε,λ δηλαδη 4 εκ. περιπου, τοτε καλα κανουμε και τον δινουμε. Παντως η αληθεια ειναι οτι λιγοι εκτιμησαν την αξια του Φεισα, ειδικα οι δημοσιογραφοι, και θα αναμενω με περιεργεια την εξελιξη που θα εχει η καριερα του.
Το σημαντικο για την ομαδα πλεον ειναι οτι παιρνει ενα σοβαρο ποσο το οποιο πρεπει να επενδυσει αμεσα για να παρει παιχτες στο κεντρο οπου εχουμε σοβαρο προβλημα. Το αλλο σημαντικο βεβαια ειναι οτι φαινεται οτι εχουμε κατορθωσει να ειμαστε σε θεση να προσελκυουμε ενδιαφερον για τους παιχτες μας και να τους παραχωρουμε για αξιοσεβαστα ποσα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Οταν η Πόρτο πουλάει τον Χουλκ και παίρνει κάποιον άγνωστο με ψίχουλα στη θέση του, της βγάζουμε το καπέλο. Εμείς στη θέση του Φέισα δε νομίζω να είμασε ικανοποιημένοι με κάτι χειρότερο του Κεντίρα.
ο παιχτης προσεφερε ελαχιστα και αν ισχυει η προταση που ακουγεται πολυ καλα κανουμε και "πανηγυριζουμε" που αποχωρει.
τα "μιζα του κοβασεβιτς" δεν τα ενστερνιζοιμαι, αλλα τα τελευταια ποστ που διαβαζω (απο του σολιντ και μετα) απορω πως εμφανιστηκαν απο το πουθενα σχεδον. εδω και δυο χρονια δεν υπηρχε ουτε ενας να τον υπερασπιζεται και ξαφνικα σημερα που φευγει ανακαλυαψαμε τη χρησιμοτητα του?
εκτος αν τα σχολια εχουν να κανουν με τις υπερβολικα αρνητικες κριτικες που εχει δεχτει ο παιχτης οποτε εκει παω πασο. αλλα ρε παιδια με την αποδοση που εχει ειναι μικρο θαυμα το οτι ο παιχτης πωλειται με πανω απο 3 εκατομμυρια.
εξ'απ'ανεκαθεν μου φαινοταν περιεργο το οτι επαιζε συνεχως βασικος στη σερβια, ενω εμεις τον κραζαμε. δυο ειναι τα πιθανα ενδεχομενα ή ο παιχτης ειναι πολυ καλος και εγω προσωπικα δεν το βλεπω ή εχει και γαμω τις δημοσιες σχεσεις...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-08-13), sabar77 (23-08-13), VALVERDES_7 (23-08-13)
Kλασική ολυμπιακή κωλοτούμπα. Όλοι (όταν λέμε ολοι ΟΛΟΙ, κάποιοι λιγότερο κάποιοι περισσότερο) τον κράζαμε πριν λίγο καιρό, ξαφνικά πωλείται και κάποιοι από τους όλους αρχίζουν να κράζουν τους υπόλοιπους που πανηγυρίζουν για την πώληση!
Εκπληκτικά πράγματα!
Σας διαβεβαιώνω πως δουλεύω πολύ αν και μερικές φορές δεν φαίνεται!
Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo
Επειδή κάποιοι από πάνω νομίζουν ότι μιλάνε με αμοιβάδες, ιδού κάτι λίγα ποστ που ψάρεψα από τον περσινό Μάρτη-Απρίλη για να δούμε ποιοι είναι κωλοτούμπες. Εκτός από το ποστ του sabar που είναι καλοκαιρινό.
SOLID (23-08-13)
Και να συμπληρώσω πως χέστηκα αν πωλείται ή όχι. Κι ο Χολέμπας πωλείται κι εξακολουθώ να τον θεωρώ χειρότερο κι απ΄ τον Αγγελίνα και τον Μελαμπιανάκη.
Bookmarks