Σαν καθαριστρια εισαι ρε πουστη μου.
Aς πάει με τα πόδια για να μην καίμε και βενζίνη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Σαν καθαριστρια εισαι ρε πουστη μου.
*****8.23*****
Νταρκο παρε το παλτο σου και πηγαινετε και οι δυο στο καλο
voskos_7 (12-03-13)
Αυτό το πράγμα εν τω μεταξύ που γλιστράει συνέχεια δεν παλεύεται.Σε κάθε ματς τρώει και 2,3 σούπες.Στατιστικό στοιχείο θα του βγάλουν σε λίγο για τις γλίστρες.
voskos_7 (12-03-13)
Δεν παλεύεται ο κερατάς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ταγάρι τύπου Ουρτάδο είναι. Ετσι άνοστος ήταν και αυτός.
Gtakis (11-03-13)
Το επαναλαμβάνω. Τον βρίσκω όλο και πιο σίγουρο στα πατήματα (ας γλιστράει καμιά φορά), στα κοψίματα, στο μοίρασμα της μπάλας και στις βοήθειες ως επιλογή πάσας που δίνει στους συμπαίκτες του.
Δεν είναι βέβαια Ορμπάιθ (που παρεμπιπτόντως τον θεωρώ τον καλύτερο χαφ που πέρασε απ την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια), αλλά την δουλειά του την κάνει.
Θέλω να ελπίζω πως θα βελτιωθεί περισσότερο
οταν λες τα τελευταια χρονια ,εννοεις τα τελευταια 2 χρονια;
Γιατι εχουν περασει και κατι χαφ τυπου Στολτιδη,τουρε,Καρεμπε τα τελευταια χρονια.
Δε φανταζομαι να τους θεωρεις υποδεεστερους του μικρολιμανου..εεε,σορρυ του Ορμπαιθ
Για να αρχίσω ανάποδα.
Ο Καρεμπέ έφυγε το 2004 πέρασε σχεδόν δεκαετία. Μερικοί ούτε καν τον θυμούνται σαν παίκτη.
Ο Τουρέ πράγματι υψηλής ποιότητας, δεν πρόσφερε ανάλογα της κλάσης του. Έφυγε κι αυτός το 2006.
Ο Στολτίδης έφυγε το 2010 αλλά ουσιαστικά δεν είχε συμμετοχές στην ομάδα από την περίοδο 2008-2009.
Μόλις διάβασα τις χθεσινές δηλώσεις Μίτσελ για τον Φέισα
Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο χώρο της μεσαίας γραμμής για να ανέβει επίπεδο;
«Έχουμε έναν πολύ καλό μέσο (σ.σ. εννοεί τον Φέισα), κάθε φορά παίζει όλο και καλύτερα και προσφέρει όλο και περισσότερα στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές εκτιμούν όλο και περισσότερο τη βοήθειά του, παίζοντας στο κέντρο. Πάντα λένε «ποιος είναι ο κεντρικός μέσος της ομάδας σου, για να σου πω τι ομάδα έχεις». Ο παίκτης μας ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του».
να κρατηθουν αυτες οι δηλωσεις και να θυροκοληθουν στο ρεντη τον επομενο χειμωνα παρακαλω
Το μοναδικό ερωτηματικό στις σκέψεις του Μίτσελ έως σήμερα. Δεν μπορεί να μην βλέπει την "ταγαροσύνη" του.Δεν γίνεται αυτό...Και μιλώ για κόφτη.
Αντί να αναρωτιέσαι προσπάθησε να καταλάβεις.
Έτσι παίζουν οι Ισπανοί. Δες όλες τις ομάδες έχουν κάποιο τέτοιο παίκτη σ αυτή τη θέση.
Παραδείγματα
Η Μπιλμάο είχε τον Μαρτίνεθ. Έφυγε στην Μπάγερν με 40 εκ, δεν έχει άλλο, έχασε την οργάνωση της.
Η Μπάρτσα έχει τον Μπουσκέτς τεράστιο εργαλείο πολυτελείας .
Η Ρεάλ τον Αλόνσο άλλο εργαλείο υπερπολυτελείας .
Ανέφερα τα πιό γνωστά παραδείγματα.
Στο είδος του ποδοσφαίρου που παίζουν αυτοί και θέλει να φέρει κι εδώ ο πρόεδρας, αυτού του είδους οι παίκτες είναι υπεραπαραίτητοι.
Εκτός όμως από υπεραπαραίτητοι είναι και πανάκριβοι
το ότι μας έκατσε πέρυσι ο Ορμπάιθ ήταν καθαρή τύχη μιας και ο Μπιέλσα είχε τότε τον Μαρτίνεθ που είχε πάρει την θέση του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (12-03-13), VALVERDES_7 (12-03-13)
Τότε τι μας έφερες τον αράπη ρε Μίτσελ; Γενικά δε τον κράζω το Μίτσελ αλλά στο θέμα Χέησα είμαι κάθετος. Μεγάλο ταγάρι, αντί να κυκλοφορήσει τη μπάλα 10 μέτρα την πασάρει με τη μία στα σέντερ μπακ ο μαλάκας. Φοβερό.Το κάνω κι εγώ χωρίς υπερβολές. Ντάρκο αλάνι, ό,τι σαπίλα έχεις φέρτη στο λιμάνι.
Bookmarks