Να μασας και να φτυνεις. Το παλικάρι ειναι τσακωμένος με το ποδόσφαιρο. Σε ενα τοσο εύκολο ματς δεν εκανε φυσικα κανα τραγικο λαθος, αλλα δεν παει να πει οτι θα τον κανω και θεουλη.
καλος σημερα δεν πιεστηκε και πολυ εβαλε και ενα γκολακι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Να μασας και να φτυνεις. Το παλικάρι ειναι τσακωμένος με το ποδόσφαιρο. Σε ενα τοσο εύκολο ματς δεν εκανε φυσικα κανα τραγικο λαθος, αλλα δεν παει να πει οτι θα τον κανω και θεουλη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
οχι και γω θελω να φυγει και δε μπορω να τον βλεπω.Ο θρυλος να κερδιζει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Σιγουρα καλυτερος απο οτι ηταν στο ξεκινημα. Σαν μπακ ειναι καλος, σαν στοπερ δεν λεει και πολλα πραγματα αλλα εχει βελτιωθει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δεν ξερω αν ειναι καλυτερος απ οτι στην αρχη.
Στην αρχη της χρονιας παιζαμε τσουλου και κει τα κανε μουσκεμα.
Τωρα με πιο ευκολους αντιπαλους φαινεται καλυτερος.
Αλλα και τωρα ειναι μια κρυο μια ζεστη,μια λες να φυγει ο λαιμες να γλιτωσουμε απο δαυτον,μια λες ελα μωρε καλος ειναι μπαλωνει τρυπες.
Αν του καναμε ενα συμβολαιο με πολυ λιγοτερα φραγκα απ οτι παιρνει φετος και θελει να μεινει ας μεινει.Αν δεν θελει και πιστευει οτι αξιζει τοσα φραγκα ας παει στην Ρεαλ Μαδριτης να τα παρει που τα χει και μπολικα.
Εμας δεν μας περισσευουν...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
VALVERDES_7 (11-03-12)
ο μαρκανο αυτος ειναι και δεν προκειτε να βελτιωθει. ενας μετριος παιχτης πολυ καλος για 18δατος, αλλα κατα τη γνωμη μου για βασικο θα ηθελα κατι καλυτερο.
ο βαλβερδε τον χρησιμοποιει πολυ αλλα ειναι και οι συγκιριες τετοιες, δεν τραυματιζεται ποτε και δεν παιρνει και καρτες σε αντιθεση με τους αβρααμ, μελμπεργκ, χολεμπας, ετσι εφτασε να ειναι ο παιχτης με τα περισσοτερα λεπτα συμμετοχης φετος και εκανε μεχρι και τη ρουμπιν καζαν να δινει 6 εκατομμυρια για να τον παρει. ευτυχως τον βαγγελα δεν τον νοιαζουν τα λεφτα και δεν τον πουλησε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Γιατί, δικός του είναι για να τον πουλήσει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
iakov7 (12-03-12)
Προσοχή σήμερα![]()
Μια χαρά ήταν, στο τέλος όμως κουράστηκε νομίζω. Πολύ ωραία κεφαλιά και στο γκολ.
Είσαι που είσαι στην μπούκα, πρόσεχε λίγο και μην κάνεις μαλακίες.Πάντως έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή.Εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα.Χωράει πολύ βελτίωση αυτός ο παίκτης.
τραγικος σημερα
—John Lennon
Πηγε να βαλει το αυτογκολ της χρονιας!
Στο δευτερο ανεβηκε κι αυτος με ολη την ομαδα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Απλα ηλίθιος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Faithful (25-03-12), Gtakis (25-03-12), Nikolaos_Kokkinos (26-03-12)
το χαμηλοτερο iq μεσα στην ομαδα. μη τυχον κ ακουσω τπτ για αγορα του
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και αυριο να φυγει αν γινεται
—John Lennon
Εγω νομίζω ότι πρέπει να μείνει.Μ αρέσει που πασχίζει στο γήπεδο και σε σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε στην αρχή είναι πάρα πολύ καλύτερος.Και έχει και εξαιρετική σέντρα.
Τοροξίδη μάθε από τον Μαρκάνο να βγάζεις σέντρες.
να φυγει και να μην ξαναγυρισει
—John Lennon
λες και τον εχει πηδηξει ειναι βασικα...![]()
—John Lennon
Bookmarks