BrazHlias (17-02-12)
δν ειναι παιχταρας αλλα ειναι καλος παιχτης,φυσικα για τον παγκο πισω απο χολεμπας.ειναι παρεξηγημενος
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
BrazHlias (17-02-12)
πολυ καλος σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν πιεστηκε και ιδιατερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αψογος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ε,με τόση πίεση ρε Σάκη... όταν πέρναγε τη σέντρα ο Νιονιος τους βάζανε τις φωνές από...το δικό τους πάγκο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ενταξει δεν παίζαμε με κανένα σοβαρό αντίπαλο, αλλά όταν παίζει καλά να το λέμε.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ο παιχτης << τι κανω εγω εδω?>> << τι ειναι αυτο το στρογγυλο , μαυροασρπο πραγμα?>> << θελω την μαμα μου>> << υπαρχει θεος?>> << τελικα αυτος με τα γαντια κατι ηξερε που το εριξε στο ψαρεμα>> << ωχ !!! παλι σε μενα ερχετε το μαυροασπρο πραγμα !!!!!!>> << καποιος να τους πει οτι εγω δεν φταιω τιποτα , αλλοι με βαλανε εδω>>
ετσι και ετσι σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
μα καλα ειναι δυνατον να μην γινει ουτε μια φαση απο τη μερια σου? και τωρα τι θα γένουμε χωρις βαρβάρους?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολύ καλός και συμπαθάτε με..έχει την καλύτερη σέντρα απ' όσα ακραία μπακ έχουμε.
καλή παρουσία. αμυντικά ήταν άψογος και θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα το ότι δεν απειληθήκαμε από την πλευρά του , ενώ ως αριστερό χαφ είχαμε έναν τουρίστα που δεν συμμετείχε καθόλου στο παιχνίδι της ομάδας.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μεγαλος παιχτης λεμε..
... there's no such thing as "too much"...
Eνταξει,πλεον τα χουμε διαβασει ολα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρόβα για πρωταπριλιά ένα μήνα πριν από το thrylos.gr δεν υπάρχει άλλη εξήγηση![]()
—John Lennon
Ε λίγο πολύ ό,τι γράφουν και τα υπόλοιπα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ε ρε πουστη μου γιατι να μην ημουν προπονητης του Ολυμπιακου να εβαζα οποιον γουσταρα εγω και πρεπει να ανεχομαι τις επιλογες του καθε ασχετου?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks