Kαμία.
ρε παιδια διαβασα αυτα που γραφετε απο πανω και μ'επιασε το στομαχι μου. τι μου τα θυμιζετε?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Kαμία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
το 3-1 το 2004 με τη λιβερπουλ, το χαμενο ευρωπαικο στο παρισι το 2010, και ο αποκλεισμος περυσι στο παρα πεντε απο το γιουροπα...!!!
Το 5-1 στο Μπερναμπεου και η 7αρα τις Γιουβε.
Coach (02-10-12)
Σχεδόν κάθε χρονιά που δεν περνάω την φάση των ομίλων του CHL
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
O αποκλεισμός στο Anfield, μακράν! Γύρισε το σύμπαν ανάποδα και δεχθήκαμε 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!
www.f1rstlap.com
Το παιχνίδι με την Μόλντε, τον Νοέμβριο του '99, το οποίο από 0-2 στο '45 έγινε 3-2...
Σε εκείνο το παιχνίδι, πραγματικά σιχάθηκα τον Πρίγκηπα...
Κι εγώ, ειδικά τη κοτούλα που πήρε επίτηδες τη δεύτερη κίτρινη για να μην τον γιουχάρουν στο Μπερναμπέου την επόμενη αγωνιστική του ομίλου.
voskos_7 (12-01-13)
Ο Κοσμάς γιατί σβήνει μηνύματα με αιτιολογία "ουγκ";![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Γιατί έκανε "ουγκ" να βλεπει ρομποτακια![]()
Να θυμηθω και τον αγωνα με την Γιουβε στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Κοντε
και την εξοδο του μεσολογγιου απο τον Ελε..
Έχουμε και λέμε:
Το 7-0 από την Γιούβε.
Το 3-1 από την λίβερπουλ.
Το 3-0 από την τσέλσι (Επειδή δεν απειλήσαμε σε κανένα σημείο).
Ένα 1-2 από την ΑΕΚ το 2010, και γενικα όλη εκείνη η χρονιά.
Και μεγαλύτερη ίσως το 1-2 από την μέταλιστ. Το ψυχοπλάκωμα που έπαθα όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ακόμα το θυμάμαι.
Στο μπάσκετ, ο τελικός με μπάρτσα το 2010 που μας νίκησαν για πλάκα, και σχεδόν όλα τα παιχνίδια μας με τον βάζελο.
Μπορώ να γράψω κι εγώ εδώ? Τις "κηδείες" που έχω φάει από τον Ολυμπιακό κι έκλαιγα όλη νύχτα?![]()
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Σίγουρα πάντως φίλε Αρειανέ,κάποτε με την μεγάλη ομάδα του Αρη στο μπάσκετ είχε φάει πίκρα όλη η Ελλάδα. Ποιος ξεχνάει την Γάνδη και τα άλλα final four?
Δυστυχώς αυτή η πολύ μεγάλη ομάδα δεν σήκωσε την κορυφαία Ευρωπαική κούπα. Το άξιζαν οι καλύτεροι όλων των εποχών. Ο Γκάλης και ο Γιαννάκης.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks