και ποιος δεν ηταν μεσα τοτε?εγω ημουν ακριβως απο πισω και εχω να πω οτι μαλακιστηκε τοτε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Εγώ το συμπαθώ το παληκάρι και δε του ρίχνω ευθύνη. Στη τελική είχε κάνει πολύ χειρότερες εξόδους τη χρονιά εκείνη και είχε πιάσει και τ'απιαστα για να μας πάει εκεί. Ο κωλόφαρδος ο κόντε και ο καριόλης ο αέρας είναι για μένα!
Το 7-0 από τη Γιουβέντους και η ισοφάριση από τη Λα Κορούνια στο 95'.
Το κατουρημα με τη Βερντερ στο 1-2![]()
To 3-1 στο ανφιλντ,το 2-4 στον τελικο κυπελλου με τον παοκ.Κυριως ομως η 4αρα απο την αεκ και ο προπερσινος τριτος τελικος του μπασκετ στο οακα.Ημουν τοσο σιγουρος οτι θα κερδιζαμε οταν ειμασταν στο +14 που στο τελος απογοητευτηκα πληρως.
εγω παιδια θυμαμαι οτι στον τελικο με την μπανταλονα ειχα ριξει το κλαμα της αρκουδας
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
επισης 2 παιχνιδια που δν μπορω να πω οτι πικραθηκα τοσο αλλα δν τελειωναν με τπτ τα γαμημενα(εχω ενα προβλημα αν δν τελειωσει το παιχνιδι δν φευγω που να γαμιεται ο διας),σκετα βασανιστηρια δλδ ηταν τα 4 απο νιουκαστλ και αεκ, το παιχνιδι με την νιουκαστλ το ειχα δει σε ενα καφενειο με μεθυσμενους βαζελους παππουδες να πετανε μαργαριταρια και τους φιλους μου να με εχουν πρηξει να σηκωθουμε να φυγουμε και την αεκ φανταρος εξοδουχος χαχαχα ρε δν τελειωνανε με τιποτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
η μεγαλυτερη πικρα χωρις ιδιαιτερη σκεψη ο τελικος στο τελ αβιβ... δευτερη η ηττα απο το βαζελο στο σεφ το 1999 στον 5ο τελικο... απο ποδοσφαιρο θυμαμαι εντονα οτι μου ειχαν κοπει τα ποδια στο ματς ολυμπιακος-παο 2-2 στο γκολ του λυμπεροπουλου, το 2000. ευτυχως ο αλεκος εφερε τις καρδιες στις θεσεις τους ενα λεπτο μετα!!
οταν εφυγε ο ζιοβαννι.
Σε ένα ντέρμπυ με το βάζελο που νικάγαμε 2-0 και ισοφαρίσανε με 2 γκολ του Ολισαντέμπε νομίζω. Επίσης όταν έκοψε τη μπάλα ο Γκαλλέττι. Α, και σε ένα ματς με τον παοκ που χάσαμε εντός 0-1 και όλο το γήπεδο έβριζε τον Κόκκαλη, είχα κερδίσει εισητήρια δίπλα στα vip εκείνη τη μέρα και είχαμε γυρίσει προς τις σουίτες και κοιτάγαμε αντίδραση... Ξινά μου είχαν βγει τα εισητήρια.
το 4-0 απο την α.ε.κ.!
το 7-0
BrazHlias (02-10-12)
Ο αποκλεισμος απο τη μπορντο
Ο αποκλεισμος περυσι απο το ουεφα
Το χαμενο πρωταθλημα επι Κλειζα
Το 4-0 απο αεξ
Η φυγη Κλειζα
Ο Γκαλετι οταν σταματησε
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
O τελικός με την Μπανταλόνα
DaRkSaGa79 (02-10-12), sabar77 (02-10-12)
VALVERDES_7 (02-10-12)
η ανατροπή του 0-1 απο την Λίβερπουλ και ο αποκλεισμός με 3-1
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Bookmarks