Το "9" είχε και στη Μονακό τη χρονιά που είχε παίξει εναντίον μας στο τσου λου.
το καλο νουμερο του σαβιολα ειναι το "7". το εχει καπαρωσει ο αλλος κοντος. αναμεσα στο "10" και το "9", περισσοτερο για το εννιαρι ειναι ο σαβιολας
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το "9" είχε και στη Μονακό τη χρονιά που είχε παίξει εναντίον μας στο τσου λου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
τρομοκρατης σε ολα ο ~~~~~~~.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλά αυτός, μπαίνει ο Αύγουστος κι ακόμα γυρίζει στα καζίνο και στις παραλίες; Καλά κρασιά...
panahs7 (30-07-13)
Μακάρι να ξαναβρούμε ένα τέτοιο "παλιόπαιδο".Οχι άλλα καλά παιδιά.
Εκανε φυσικά τον κύκλο του και πολύ φυσιολογικά τελειώνει.Η αδιαφορία του τον έφαγε και φυσικά οι κακές του σχέσεις με την διοίκηση. Την τελευταία χρονιά του Βαλβέρδε έκανε απίστευτα πράγματα στον Α γύρο ειδικά. Ανετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα υπερσύγχρονο φορ. Δυνατός, γρήγορος,πολυσύνθετος, τεχνίτης, ντριμπλαδόρος, αποτελεσματικός.Η πορεία του βέβαια ήταν πτωτική και σημαδεύτηκε από την χαλαρότητα και την αδιαφορία μέσα στο παιχνίδι του. Τα γκολ δεν λένε τίποτα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
τραγικος σαν επαγγελματιας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (30-07-13), kwtsios (05-08-13)
Φάκελος Τζεμπούρ
«Δεμένος» με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016 είναι ο Ράφικ Τζεμπούρ, όπως προκύπτει από το συμβόλαιο που έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ. Οι όροι στη συμφωνία των δύο πλευρών και οι οριακές τους σχέσεις.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ρε κοφτε το τοπι του παπαρα να τελειωνουμε...
Βλέπω ότι αυτός εδώ ο τύπος απλά βαρέθηκε να παίζει μπάλα. Αυτό το νιώθω μου περνάει. Παραλίας όνομα και πράμα.
There is a Dude in town
Χαλλλλλαράαααα
To εχουμε ξαναπει οτι οι Αλγερινοι εχουν ενα σκουπιδι στο μυαλο που δεν βγαινει,λιγο σοβαροι να ηταν θα εκαναν μεγαλη καριερα.
Ο Τζεμπουρ παροτι μου αρεσει σαν επιθετικος εχει κακο βιογραφικο λογο του χαρακτηρα του.
Καλά ξεμπερδέματα
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Νομίζω ότι διακοπή συμβολαίου δε μπορεί να κάνει η ομάδα, δεν το δέχεται η ουεφα.
Γιατι να μην μπορει νομιζω εχει το δικαιωμα η ομαδα να κανει διακοπη συμβολαιου οταν ο ποδοσφαιριστης πεφτει σε παραπτωμα.
Δηλαδη αν ο Τζεμπουρ δεν ερθει ποτε τι θα γινει θα τον πληρωνουμε βλεπωντας την φωτογραφια του..?
Τέτοια λέγαμε και παλιά και έβγαινε ο σελουκ και έλεγε ότι ή ουεφα δεν το αναγνωρίζει Και σε τέτοια περίπτωση η ομάδα χάνει τον παίκτη. Δεν είμαι ειδικός αλλά κάτι τέτοια θυμάμαι
Τεσπα,το θεμα ειναι οτι ο τυπος λεει αριστερα και δεξια οτι δεν εχει συμβολαιο με ομαδα και καλα εκανε ο ολυμπιακος και τον διεψευσε.
Bookmarks