Σε ολο τον ποδοσφαιρικο κοσμο υπαρχουν "Τζεμπουρ" με τετοιες συμπεριφορες.
Μονο το τελευταιο δεκαημερο ακουσα για 3 παιχτες με πολλαπλασια μεταπωλητικη αξια του Τζεμπουρ
να κανουν ανταρσια και να μην πατανε στις προπονησεις σε κλαμπς πολυ σταθεροτερα οικονομικα
και με καλυτερες διοικησεις απο εμας.
Το μεγαλυτερο παραδειγμα ειναι ο εκβιασμος του Μπεντεκε στην Α.Βιλα οπου καταφερε να του 4πλασιασει
τις αποδοχες μετα απο 20 μερες (!!!) αποχης απο τις προπονησεις και εκει που ο παιχτης θα εφευγε με ενα
ποσο κατω απο την ρητρα των 25εκ ευρω.
Το ζητημα ειναι να λυνεις τα προβληματα σου σαν διοικηση γιατι στο μελλον ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ και θα τα κανουν.
Επισης μεγαλη αληθεια : Μακρια απο Αφρικανους υπηκοους. Μπορει να ειναι γενικοτητα αλλα γενικα προκαλουν
μεγαλα προβληματα οσον αφορα την συμπεριφορα μεσα στην ομαδα.
Ναι ρε δεν είχε τι να κάνει και λέει "δεν πουλάω τον 1ο σκόρερ μου;". Λες και είχαμε καμιά επείγουσα ανάγκη για οικονομική ενίσχυση, αλλά ακόμη κι έτσι να ήταν, σιγά πόσα θα πάρει. Η αλήθεια πονάει και αυτή είναι ότι τα τσογλανάκια μέχρι εδώ αντέξανε να κάνουν τα καλά παιδιά. Τουλάχιστον σίγουρα ο Τζεμπούρ και βλέποντας ότι υπάρχει έδαφος ακολούθησε κι ο βλακάκος...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
δεν ξερω αν ο Βαγγελας το εκανε επιτηδες με τα αλγερινα καλοπαιδα ή αν οχι αλλα οταν σου την εχει φυτεψει ο προεδρας,σε παει δικαστηκα πια για την περιπτωση σου παει για να σε τελειωσει κ εσυ εισαι το ιδιο βραδυ σε μια ρουλετα κ ξεσκιζεσαι στο τσογο χαλαρος με μπολικη δοση γραψαρχιδινης ε δεν το λες οτι στην εχουν φιαξει κιολας την ιστορια!ενταξει τον βαγγελα το ξερουμε τρελη συμπαθεια εγω δεν του εχω αλλα να εφθασε κ σε αυτο το σημειο δεν το νομιζω!εξαλλου το ραμαζανι δεν ειναι κ το καλυτερο παλουκαρι του κοσμου!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάντως μάθαμε από Απριλη ότι είχε αποφασιστεί να παραχωρηθεί, για το οποίο σημειωτέον συμφωνώ. Δεν λέω ο Τζιμπούρ ότι ήταν κανένας καλός χαρακτήρας, αλλά ο Αμπντούν σίγουρα δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα.Και με τον Μέλμπεργκ πέρυσι τα ίδια έκαναν, ότι και καλά ζητάει πολλά.Δημιουργήθηκαν κακές σχέσεις και με Μέλμπεργκ. Και με Μιραλάς τα ίδια σε μια φάση. Τεσπα άμα είναι για καλό όλα αυτά, ότι είναι να γίνει ας γίνει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
για τον αμπντουν και εμενα μου φανηκε πολυ παραξενο, αλλα η περιπτωση τζεμπουρ καμια σχεση με μελμπεργκ και μιραλας σακη.
ο σουηδος δεν δημιουργησε (ουτε ειπωθηκε πως δημιουργησε) προβλημα με τη συμπεριφορα του. ηταν ελευθερος και ζηταγε τα ιδια λεφτα για να ανανεωσει και εμεις του διναμε τα μισα.
απο την αλλη ουτε για το μιραλας ακουστηκε κατι για το χαρακτηρα του. αφου ετσι κι αλλιως απ'οτι θυμαμαι η εβερτον καλυψε τη ρητρα του. αρα δεν χρειαζοταν δικαιολγια για την πωληση του.
υ.γ. τι ωρα ειναι στον καναδα ρε?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτό πάλι από πού προκύπτει; Σε περίοδο σφιχτής οικονομικής πολιτικής, το τελευταίο που θέλει ο Βαγγέλας είναι να ψάχνει για πρώτο σκόρερ στην αγορά. Η ευθύνη είναι και των δύο στο ακέραιο. Όσο για τις φήμες ότι "ήταν να πουληθούν από τον Απρίλη", μάλλον για ΑΡΔιές μου ακούγονται κι έχω κάθε δικαίωμα να το πιστεύω, δεδομένης της ποιότητας της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.
consigliere (24-07-13), kwtsios (28-07-13)
Αυτό για τον Απρίλη το είπε ο Μίτσελ αλλά νομίζω για Τσιμπούρ μόνο
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Του χω συρει τα μυρια οσα του χοντρου αλλα στην περιπτωση του Τζιμπουρ και του αλλου του βλακα του ψευτοεπαναστατη,το μονο του λαθος ειναι που δεν τους κρεμαει τα δελτια στον τοιχο για παραδειγματισμο.
Τους εκανε ανθρωπους ο Μαρινακης και σηκωσανε μπαιρακι τα τσογλανια,στο διαολο κι ακομα παραπερα να πανε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (24-07-13)
Ετσι οπως εχει γινει το θεμα με τον Τζεμπουρ αρχιζω και πιστευω οτι παιζει να παει και στον Παοκ
μιλαμε για Αλγερινους,ανθρωπους με πολλα σκουπιδια στο μυαλο,βεβαια δεν με νοιαζει το τι θα κανει αλλα θα ηθελα πολυ να του κρεμαγε το δελτιο ο Μαρινακης.
Απορω γιατι ο Σαβιολα δεν πηρε το νουμερο 10 στην φανελα.
Bookmarks