Aντε στο καλό. Βγάζω το καπέλο στον Μίτσελ(για την συγκεκριμένη υπόθεση) που αποφάσισε τον Απρίλη ότι πρέπει να φύγει φέτος. Εν δυνάμει παρτάλι ήταν πέρυσι, για φέτος το λιγότερο παραλίας θα ήταν.
Aντε στο καλό. Βγάζω το καπέλο στον Μίτσελ(για την συγκεκριμένη υπόθεση) που αποφάσισε τον Απρίλη ότι πρέπει να φύγει φέτος. Εν δυνάμει παρτάλι ήταν πέρυσι, για φέτος το λιγότερο παραλίας θα ήταν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Θα είναι μεγάλη ήττα - κυρίως επικοινωνιακή - εάν καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Αν πάλι είναι να καταλήξει εκεί, ας πάρει μαζί του και την καμήλα του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (13-07-13)
Ποτε δεν ξερεις στο ποδοσφαιρο τι γινεται αλλα ο Τζεμπουρ οπως εχω ξαναπει αν μεινει ελλαδα θα συνεχισει στον Ολυμπιακο οχι μονο γιατι ξερει οτι θα εχει
περισσοτερες διακρισεις αλλα γιατι γενικα του εχουν φερθει πολυ καλα,βεβαια εγω πιστευω οτι θα φυγει για εξωτερικο.
Από δική μου διαίσθηση λέω ότι: Έμεινε ελεύθερος, γιατί έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει στην Ελλάδα, αλλά τα λεφτά που του δίνει ο ΠΑΟΚιδης, σε συνδυασμό με τις εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις που δεν κάνουμε ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τέτοιες μετακινήσεις, θα τον στείλουν πακέτο στην νύφη του θερμαϊκού. Και ναι, είναι ικανός να το κάνει, γιατί το έχει ξανακάνει - και Τζιμπούρ, φυσιολογικός, δεν γίνεται... Και πολύ άντεξε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
E,στη χειρότερη ας παει. Να δω ποιος θα νικήσει από τα μπουνίδια μεταξύ του και των Σαλπιγίδη-Κλάνους οταν ανακαλύψουν ότι ο ένας μόνο χωράει στην 11αδα. Και όποιος νικήσει θα τον ρίξει αναίσθητο ο Γροθία που θα έχει πάλι τα ρούχα του επειδή θα έχει τσακωθεί με τη μισή Ελλάδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Η διοίκηση κάθε 3 και λίγο βγαίνει και διαψεύδει ενδιαφέροντα για παίκτες.
Ο Τζιμπούρ βγήκε και διέψευσε συμφωνία με άλλη ομάδα.
Κανείς όμως δεν έχει βγει να διαψεύσει ότι είναι ελέυθερος.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Επειδή σε αυτό τους κόβω λιγάκι δυσκοίλιους και τα ντοφαλάκ είναι στο Θεό, μπορούν να διαψεύσουν ότι ΔΕΝ είναι ελεύθερος!
There is a Dude in town
Καραφλα!!!σαλτα και γαμησου!!!ο ολυμπιακος δεν ειναι ουτε αεκ αλλα ουτε πανιωνιος για να κανεις τους κωλοπαιδισμους σου.
Απο τι ακουσα προχθες ο Βρενζος εδω προθεσμια 3 ημερες,μετα επιστρεφει στην ομαδα.
Το θεμα ειναι οτι Τζεμπουρ ψαχνει για ομαδα που δεν ξερουμε ΑΝ τελικα βρει..
στο τελος δεν θα βρει ομαδα και θα επιστρεψει στον Ολυμπιακο χωρις προετοιμασια...
talos (23-07-13)
Τον δένεις χειροπόδαρα και τον εκτελλείς βολέ στο ΣΔΟΕ, το αιδείο;
dtakis80 (22-07-13)
Σα πολύ να ανατσουτσούρωσε ο τύπος. Βαγγέλιε, τί θα έλεγες να του τα έκοβες και να τα έκανε χάμπουργκερ;
There is a Dude in town
panahs7 (23-07-13)
Το βρηκαμε το παλικαρι η ακομα αγνοειται?![]()
Αλλο ένα κακό παιδί που τυχαίνει να κατέχει το τόπι.Οχι ότι δεν πρέπει να φύγει, αλλά τόσο πια παλιόπαιδο και αυτός ρε Βαγγέλα?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks