Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μου ηρθε μια τρελη ιδεα, και θεωρω πολυ πιθανο να εχει γινει κατι τετοιο.
Ο τζεμπουρ ηταν δεδομενο καποια στιγμη μεσα στη χρονια πως δεν θα ανανεωσει. Ο κοσνος τα "ειχε" με το μαρινακη και ενδεχομενη μη ανανεωση του τζεμπουρ θα εκανε τα πραγματα χειροτερα. Ετσι για να ηρεμησουν τα πνευματα και εχοντας ο μαρινακης πολυ καλη σχεση με τον παιχτη ισως βρηκαν μια λυση, οπου θα γινοταν ανανεωση του συμβολαιου, με μια προφορικη συμφωνια οτι το καλοκαιρι θα τον αφησουν να φυγει ακομα και με ενα πολυ μικρο ποσο αν θελησει. Φυσικα προς τα "εξω" θα εβγαινε οτι πηραμε καποια φραγκα για να μη γκρινιαζει ο κοσμος.
Σε ενα πιο τραβηγμενο σεναριο εχει μπει μια πολυ μικρη ρητρα(500 χιλιαρικα πχ). Ενω σε ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας ο παιχτης δεν εχει υπογραψει καν και απλα κανει λιγο αβαντα στη διοικηση μη λεγοντας δημοσιως πως ειναι ελευθερος.
Το τελευταιο παρα πολυ τραβηγμενο(σχεδον θεωρια συνομωσιας του λιακποπουλου), ομως πιστευω πως σιγουρα παιζει μια παραλλαγη της πρωτης σκεψης μου. Ξαναλεω: χωρις να γνωριζω κατι, υποθεσεις κανω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Νότιγχαμ Φόρεστ;;; Τι να πω; ¶ντε, σε περιμένω δανεικό στην Όλνταμ και εσένα...
Τσίμπησε και ο άλλος...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
στο καλό ... κάποιος να του φορέσει και μία κορδέλα
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Τώρα, που πιθανώς, είναι παρελθόν, θα το πω: Σίγουρα δεν παίζει ρόλο η υπόθεση του στοιχηματισμού;;;
nbqgr (11-07-13)
Το ξαδελφάκι θα μας τ' αφήσει προίκα; Δεν τον πάιρνει κι αυτόν μαζί
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (11-07-13)
Οπως δειχνουν τα πραγματα ο Τζεμπουρ μας αφηνει για αλλες παραλιες{χωρις ηλιο μαλλον}.
Εμεις απλα θα πρεπει να βρουμε εναν επιθετικο ισαξιο η και καλυτερο του Τζεμπουρ,μονο ευκολο δεν ειναι αυτο καθως για να βρουμε
παικτη σαν τον Τζεμπουρ θελουμε το λιγοτερο 1.1.5 εκ αν θελουμε να λεμε οτι αντικατασταθηκε σωστα.
Ισάξιο του Τζιμπουρ μπορώ να δεχτώ τον Μήτρογλα όντως. Ομως όπως έγραψα και στο θρεντ του Μητρου , δε τη βγαζει τη χρονιά χωρίς ισάξιο παρτενερ.
Τζεμπούρ: «Θέλω χρόνο να σκεφτώ»
Στη διάψευση του δημοσιεύματος του BBC που τον φέρνει μία... ανάσα από την υπογραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
«Αρνούμαι ότι υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχω αρκετές προτάσεις και θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου πριν πάρω την οποιαδήποτε απόφαση», ήταν χαρακτηριστικά το… τιτίβισμα του Τζεμπούρ.
--------
Λοιπόν πραγματικά, αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί σε όλα τα δημοσιεύματα είναι πρώτο πλάνο ο Τζιμπούρ. Δεν θα έπρεπε να είναι ανάποδα; Συμβόλαιο έχει, δεν πρέπει κάποιος να τα βρει με εμάς πρώτα, να σκάσει λεφτά και μετά αν όλα είναι καλά, να πούμε οκ μπορείτε να μιλήσετε με τον παίκτη και μετά να τα βρουν;
Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση όλο αυτό. Όλοι συζητάνε με τον ίδιο, λες και υπάρχει μια ρήτρα του ενός μύριου και όλοι τα δίνουν αυτά. Εμείς που ρωτιόμαστε;
Κοίτα το πιο λογικό είναι να έγινε αυτό που λενε κάποιοι. Δηλαδή συμβόλαιο με χαμηλότατο buy out ώστε να μπορεί να φύγει αν βρει ομάδα. Από την άλλη νομίζω οτι για τον Ολυμπιακό είναι πλέον ξένο σώμα. Και να γυρίσει δύσκολα θα τον δεχτουν (τουλάχιστον ως βασικό παικταρά οπως περσι) και θα κοιτάξουν να τον αντικαταστήσουν έτσι κι αλλιώς.
voskos_7 (11-07-13)
Bookmarks