Εγώ θα προτιμούσα να τον κρατήσω παρά να τον πουλήσω για 2εκ. Προσφέρει στην ομάδα. Όταν τον αφήνουν οι ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, πράγμα που συνιστά και την μεγάλη μου επιφύλαξη: αν δε θέλει, ας φύγει και μ'αυτά.
παιχταρας, προσεφερε παρα πολλα, εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω.
με οποιαδοιποτε προσφορα ανω των 2 εκατομμυριων θα τον εστελνα πακετο. ο μητρογλου ερχεται απο πισω με τις ιδιες ισως και καλυτερες προδιαγραφες, λογω ηλικιας. τα οποια λεφτα παρουμε απο, αν τα παρουμε δεν πρεπει να δωθουν για πρωτοκλασσατο επιθετικο, αλλα για αλλο παιχτη. ειτε οργανωτη, ειτε αμ.μεσο.
η καλυτερη στιγμη να πουληθει ο τζεμπουρ, κατα τη γνωμη μου. φυσικα αν μεινει μια χαρα, εχει σιγουρα καμια 25αρια γκολ σε ολες τις διοργανωσεις...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ θα προτιμούσα να τον κρατήσω παρά να τον πουλήσω για 2εκ. Προσφέρει στην ομάδα. Όταν τον αφήνουν οι ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, πράγμα που συνιστά και την μεγάλη μου επιφύλαξη: αν δε θέλει, ας φύγει και μ'αυτά.
... there's no such thing as "too much"...
captain-cook (04-07-13), iakov7 (08-07-13), kwtsios (04-07-13), sadi (04-07-13), SOLID (04-07-13)
Πρόπερσι πρόσφερε με το παραπάνω στον Α γύρο.Στον β γύρο και σε όλη την σεζόν πέρυσι λες και κουβάλαγε ένα τσουβάλι πατάτες ήταν σε κάθε ματς.Και δεν πάει να έβαζε και 50 γκολ. Το Δημοσιουπαλληλίκι εάν θέλουμε να γίνουμε ομάδα πρέπει να κοπεί. Είναι απείθαρχος και ατομιστής στο παιχνίδι, ειδικά όταν δεν υπάρχει και ένας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ τύπου Βαλβέρδε να τον στρώσει.Παρότι γενικά είναι το στυλ φορ που "περνάει" στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για το πόσο θα τα δίνει όλα σε κάθε ματς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
dtakis80 (04-07-13)
Το ναυαγιο της διοικησης με τον Ραφικ ειναι πολυ κοντα.
Εαν πιστεψουμε τα ρεπορταζ της μισης ποδοσφαιρικης Ευρωπης οτι ο παιχτης ΔΕΝ εχει ανανεωσει το συμβολαιο του
ή το ανανεωσε με μικρο buy out για να φυγει μεσα στην μεταγραφικη,ο Ραφικ ειναι με το ενα ποδι εκτος ομαδας.
Σημερα δεν εδωσε το παρων την "πρωτη" προπονηση,αλλα ο Ολυμπιακος ειπε οτι του εδωσε επιπλεον αδεια για
ξεκουραση,λογω των υποχρεωσεων του μεσα στον Ιουνιο με την Αλγερια.
iakov7 (08-07-13)
Θα μάθουμε σίγουρα. Είναι παίκτης που προσέφερε όντως πολλά, ανεξάρτητα του γεγονότος ότι παντα έχει β' γύρο "τραζικ". Πιστεύω όμως ότι (με το κατάλληλο "αντάλλαγμα") βρίσκεις σχετικά εύκολα παίκτη να κάνει τη δουλειά του. Αρκεί να θέλεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
παει και αυτος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ακούγονται καιρό τα περί Τουρκίας. Σε μια τέτοια "μέτρια" ομάδα είναι κατ' εμέ ο παράδεισος του Τζιμπουρ. Μέχρι και νέα "παχυλή" μεταγραφή μπορεί να κάνει.
Οπως και να έχει , είτε φύγει είτε όχι, το ζήτημα είναι ποιός θα παίζει στον Ολυμπιακό. Τι κίνηση δηλαδή θα γίνει για να αντικατασταθεί. Και φυσικά το γήπεδο θα είναι ο καθρέφτης.
Στο καλο να παει.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (07-07-13)
Εννοείται ποτέ δεν θα υπάρξει τέτοιος συνδυασμός.
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα μας παρουσιάσουν (εχω ψιλοκουραστεί κιολας να νευριάζω μαζί τους οπότε τα ψιλογράφω) και όπως είπα θα περιμένω απλά το γήπεδο να παρουσιάσει αν ο "παικταράς" μας είναι για τα τσιγκέλια του κρεοπωλείου ή αν τρώγεται.
Αν ισχύουν όλα αυτά και το όνειρό του είναι μία δευτεροκλασσάτη ομάδα του Τουρκικού πρωταθλήματος, τότε, δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για την χρησιμότητά του, καθώς, προφανώς απουσιάζει κάθε αγωνιστικό κίνητρο σαν λόγος παρουσίας στην ομάδα μας.
Δεν ξέρω ποιός θα τον αντικαταστήσει, αλλά με αυτά τα μυαλά που έχει τώρα, δεν θα είναι τόσο δύσκολο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
οποιος δεν γουσταρει να παιρνει το μπουλο να ησυχασουμε. γουσταρω πολυ τον τζεμπουρ αλλα παρακαλετο νιμου ξυνο μαμησι. αντε γιατι τοσα χρονια μου τα εχουν κανει τουμπανο ολοι αυτοι του στυλ "μενω-φευγω", "μενω αν", "δεν θελει η γυναικα μου", "εχω την οικογενεια αλλου", "εχω αλλεργεια στη φετα" κλπ κλπ.
οποιος γουσταρει μενει χωρις σου ξου μου και μανταλακια, οποιος δεν θελει να παει να γαμηθει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλα ναι,σιγα να μην παρακαλεσουμε τον Τζιμπουρη να μεινει,αφου θελει να φυγει ας φυγει.
Ελπιζω μονο να αντικατασταθει σωστα και να μην βαφτισουμε καναν τυπου Μασαδο ως αντιΤζιμπουρ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
VALVERDES_7 (09-07-13)
Φυσικα και συμφωνω 100% με το γεγονος οτι δεν κρατας παιχτη που θελει να αποχωρησει,
αλλα απο την αλλη με τα μηδενικα που εχουν αποδειξει οι υπευθυνοι των μεταγραφων,θεωρω
απο δυσκολο εως απιστευτο να ερθει παιχτης που θα κανει στον Ολυμπιακο αυτα που εκανε
ο Ραφικ για 2 χρονια τωρα.
Σαν ονομα,μπορουμε να φερουμε μεγαλυτερο.Με βεβαιοτητα ομως θα ειναι "προβληματικο" και τα
15+ γκολ του Ραφικ δεν θα ερθουν ευκολα του χρονου.
Καθε χρονο αποχωρει και καποιος και λεμε "ποιος θα τον αντικαταστησει",απο τον τζολε και το ριμπο μεχρι το μιραλας και τον γκαλετι. Εκ του αποτελεσματος παντα βρισκεται καποιος. Το ιδιο θα γινει ξαι του χρονου αν φυγει ο τζεμπουρ.
Δεν ξερω αν θα υπαρξει παιχτης που θα βαλει 20 γκολ ομως ο μητρογλου θα εχει πιο ενεργο εολο, λογικα ο ντομινγκες θα δωσει περισσοτερα απ'οσα ο παντελιτς και ο βαις θα βαλει και αυτος καποια γκολ. Υπαρχει και το "10αρι" το οποιο ειτε ειναι νεα μεταγραφη ειτε ο ντε βιντσεντι θα πετυχει πιο πολλα γκολ απο τα περσινα μας δεκαρια.
Bookmarks