Σιγουρα δεν θα βαλουμε και τα κλαμματα αν φυγει ο Τζιμπουρ,ωστοσο ειμαστε λιγο αυστηροι μαζι του,τον κρινουμε βασει του κακου τελειωματος που εκανε στο πρωταθλημα.
Ο Τζιμπουρ οπως ειπε και ο Σακης εχει θεματακι με το γονατο,παντα στο πρωτο μισο πεταει και μετα κατεβαζει στροφες.Στα καλα του ομως ειναι εξαιρετικος παικτης.
Παικτη αναλογης αξιας με τον καλο Τζιμπουρ εχω την εντυπωση οτι δεν μας σηκωνει να αγορασουμε,ας παρουμε καποιον να κοντραρει τον Μητρογλου τουλαχιστον γιατι ετσι και δει ο τελευταιος οτι πηρε την φανελα σπιτι του,χεσε μεσα.
Επισης οπως ειπατε ουτε και γω θελω Πορτογαλο,ειδικα σεντερ φορ,δεν με ψηνουν καθολου.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
kwtsios (04-07-13), sadi (01-07-13), vasilis-thrylos7 (04-07-13), voskos_7 (01-07-13)
Να φύγει αν δεν του αρέσει... Αυτά τα παιδιάστικα δε μου δίνετε οτι ζητάω άρα και χέστηκα για την ομάδα είναι για κλωτσιές...
Εκεί που έβαζε γκολ και πανηγύριζε με μπλαζέ υφάκι λες και δεν του καιγόταν και καρφί ήταν για μούτζες...
Εγώ λέω να μην τρέχουμε για ξένους άσχετους αντικαταστάτες,εάν δεν έχουμε στόχο κάποιον όντως αποτελεσματικό και δοκιμασμένο.
Ας έχουμε βασικό τον Μήτρογλα και ας προωθήσουμε τον Ιωαννίδη να παίρνει ευκαιρίες.Το προτιμώ.Για άλλον δε μιλάω γιατί τη βλέπω να έρχεται η ανανέωση στον Πάντελιτς...
kwtsios (04-07-13), VALVERDES_7 (01-07-13)
Παίκτη για να μιλήσουμε και σοβαρά, της ποιότητας του τσιμπούρη δε θα βρούμε στα λεφτά που θα πουλήσουμε.
There is a Dude in town
Αυτό, τύπε, το εχω δόγμα είκοσι καλοκαίρια και χειμώνες τώρα.
There is a Dude in town
επειδη επαιξε στην ρεαλ με βυσμα τον μουρινιο τον εκανε παιχταρα ρε πανο?εμπαζε η πλευρα του ... προσωπικα δεν μου αρεσει το παραδειγμα σου αλλα αυτα ειναι γουστα ...
απο κει κ περα εχεις ενα δικιο αλλα ρε αδερφε η μπενφικα περα καρντοσο δεν ειχε κ καμια τρελη γραμμη φορ ... ουτε μπακ απ ενα παιδι σε καλη ποδοσφαιρικη ηλικια ... μιλαω βασικα συγκεκριμενα και ειπα ποοοοσυ πολυτελεια εχει η μπενφικα να δινει καλους παιχτες δανεικους?δεν ειναι ουτε σιτι,ουτε τσελσι,ουτε μπαρτσα,ουτε γιουναιτεντ,ουτε ρεαλ ...με το τρελο ροστερ να δινει να ψηνει ...
ποιοτητας αδερφε ναι ... για ποσο?για ποσα ματς ?κ αν οντως οπως λενε τα παιδια εχει προβλημα στο γονατο κ διαλεγει μηνες,να το κανω τι?δεν πρεπει να βρω κατι καλυτερο?μονο κ μονο για να μην μου φυγει το μετριο?κ στο φιναλε ας βγαλει ο σαπιος τα μισα λεφτα του κεβιν να παρει φορ αερατο ... αυτο το πραγμα να βολευομαστε με το κακο κ το μετριο γιατι ειναι ανικανοι να φερουν το καλο κ το καλυτερο το εχω ξαναπει ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΤΙΜΟ
Για να παρεις τέτοιο φορ όπως λες, τύπε μου, από ψηλό ράφι και όχι σάπιο θες δέκα μαρούλια.
There is a Dude in town
5-6 μύρια δε δίνουμε. Θα το ήθελα αλλά δεν δίνουμε. Επίσης σε έναν που κάνει τόσα πρέπει να τουβδώσεις έξτρα χρήμα να προτιμήσει σουπαλίγδα και όχι κάτι άλλο.
There is a Dude in town
Και θυμάμαι συχνά πυκνά και πεθαίνω στα γέλια σύνθημα προς τους Πορτουχέζους που δονεί την ελληνική εξέδρα στη μεγαλύτερη στιγμή μας ever όταν σηκώναμε το Γιούρο:
"Δε βάλατε μυαλό, δε βάλατε μυαλό, μ0ύτσα στην πρεμιέρα μ0ύτσα και στον τελικό"....
Είμαστε φορείς ανώτερου πνεύματος.....
(οφφ τόπικ, αλλά σενέχεται με προηγούμενο)
... there's no such thing as "too much"...
Aυτό το τελευταίο σίγουρα είναι η πιο φρικιαστική και τρομοκρατική εκτίμηση της ημέρας, μην πω του μήνα.. Συμφωνώ σε όλα τα άλλα, θα μπορούσε κάλλιστα να μπει μπακ απ του Μήτρογλου ο Ιωαννίδης. Να δούμε και αυτός ο Μήτρογλου τελοσπάντων, ο παγκόσμιος φορ, τι μπορεί να κάνει ως βασικός.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δεν υπάρχει παίκτης Ιωαννίδης - χίλια συγνώμη για το παιδί, εκτός αν προτιμάει να τα ακούσει αργότερα και μαζεμένα...
Όταν αμφιβάλλεις, σαν προπονητής, για τον Μήτρογλου, οποιοσδήποτε του μοιάζει -σε στυλ παιχνιδιού για αρχή - δεν μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
κατ'αρχην πιστευω οτι αμα δωσουμε τον τζιμπουρ δεν θα πρεπει να το κανουμε σχεδον τσαμπα οπως με τον τορο....αν ειναι να πωληθει θα πωληθει φετος ή του χρονου αν κανει μια καλη χρονια θα εχει μια σχετικα καλη αξια.Σιγουρα ενας παικτης που μπορει και σκοραρει αλλα δεν πιστευω οτι το κενο του δεν αναπληρωνεται καθως δεν ξερουμε αν η αποδοση του θα εχει ανοδικη πορεια ή θα κανει καμια βουτια...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks