voskos_7 (24-04-13)
voskos_7 (24-04-13)
Προτιμώ Περογαμβράκη!
nikos7 (25-04-13), Reds (24-04-13), VALVERDES_7 (24-04-13), voskos_7 (24-04-13)
Σαλπιγγίδης κύριοι, εγγύηση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πολυτιμος αποδειχτηκε αλλα οχι στα δυσκολα.
Με τα χαλια της σουπα λιγδας φετος οχι 20 γκολ επρεπε να εχει αλλα τουλαχιστον30.
Βεβαια δεν φταιει αυτος που δεν τα εβαλε αλλα καποιοι που δεν τον βοηθησανε.
Τα ιδια ισχυουν και για τον Μητρογλου.
Παντος παιχτης που να ανεβαζει επιπεδο στην ομαδα δεν ειναι.
Ειναι απλα ενα πολυ καλο εργαλειο.
Η βόμβα θα είναι ο Τοτσε κύριοι...![]()
Εγώ θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα που έφτασε τα 20 γκολ, χωρίς ούτε έναν πασέρ της προκοπής δίπλα του. Γενικά θεωρώ πολύ καλή περίπτωση τον Τζιμπούρ.
Απο τους καλυτερους και πιο παρεξηγημενους allaround strikers που εχουν παιξει μπαλα
στην Ελλαδα.
Μακαρι να μεινει,παιχτης σαν τον Ραφικ,δεν αντικαθισταται με τα λεφτα που ειναι διατεθημενη
να δωσει η υπαρχουσα διοικηση.
Παιχτης σαν τον Τζεμπουρ στο εξωτερικο πληρωνεται πολλα λεφτα. Βλεπε Λεβαντοφσκι που με 1.5
καλες χρονιες παει για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη στην Μπαγερν.
κατά τη γνώμη μου το ότι έχουμε τζιμπούρ+μήτρογλου είναι μεγάλη υπόθεση και για το τσ.λ.
γενικότερα είχαμε καλούς επιθετικούς αλλά αυτούς τους 2 τους θεωρώ κλάσεως.
kwtsios (25-04-13)
Νομίζω ότι ο Λεβαντόβσκι έτρεξε 11,8 χιλιόμετρα χθες, αν άκουσα καλά. Πάντως κι ο Τζιμπούρ δουλεύει πολύ στα παιχνίδια και τρέχει περισσότερο από τον Μήτρογλα. Γι' αυτόν τον προτιμούν κι οι προπονητές. Τέτοιο στυλ φορ είναι κι ο Αθανασιάδης του Μπάουγκς.
kwtsios (25-04-13), VALVERDES_7 (25-04-13)
Εσύ, θα πάρεις αυτό:
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αντε πάλι σενάρια για να φύγει. Λοιπόν Τζιμπούρη αει στο καλό αν δεν θες.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δεν βρίσκω κακό να υπάρχουν σενάρια για τους παίκτες. Καλό το βρίσκω. Είτε μείνει είτε φύγει.
BrazHlias (15-06-13)
Πάντως μάλλον καλύτερα να την κάνει. Χωρίς νεύρο παίζει και ψιλοαδιάφορα σε σχέση με τον Μήτρογλου. Ασχετα εάν εξ ορισμού είναι καλύτερος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εγώ πιστεύω ότι το ντεφορμάρισμα είναι κάτι φυσιολογικό. Μακάρι να παρουσιαστεί καλύτερος από τη νέα σεζόν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (15-06-13)
voskos_7 (15-06-13)
Οπως εχω πει αρκετες φορές δεν πρόκειται για ντεφορμάρισμα αλλά για το χρόνιο πρόβλημα που έχει με το γόνατο ο Τζιμπούρ. Ετσι και του χρόνου την ίδια εποχή η απόδοσή του θα πέσει. Αυτά τα ξέρουν σε μια ομάδα και τα χειρίζονται καταλλήλως.
Δεν είναι απαραίτητα "σακάτης". Πολλοί τεράστιοι ποδοσφαιριστές (βλέπε Βαν Μπαστεν) είχαν παρόμοια προβλήματα αλλά με την κατάλληλη διαχείριση τοσο από μέρους τους όσο και από τις ομάδες, τα "έβαλαν στη ζωή τους" και εζησαν με αυτά.
voskos_7 (16-06-13)
Bookmarks