VALVERDES_7 (31-03-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (31-03-13)
τα χει φτυσει...δεν πηρε και μπαλες...καλος παιχτης αλλα καλυτερος ο πιστολερο για μενα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
τρομοκράτης...όνομα και πράγμα.
Ο Μπιν Λάντεν μπροστά του μοιάζει με γατάκι
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Παρτάλι, τσεπώσαμε τα εκατ και αράξαμε..
Στα παπαρια του μας εχει γραμμενους,ανανεωσε για τα ματια του κοσμου,το καλοκαιρι τον εχω σιγουρο για πωληση.
Εχει βαλει και 60 μυρια ο χοντρελας και πρεπει να ρθει στα ισια του.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Απαράδεκτη εικόνα του τζμπουρ εδώ και αρκετούς μήνες,μας ζάλισε τα παπάρια για να ανανέωσή σαν ξινή γκόμενα και τώρα βλέπει την μπάλα με κιάλια.
Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος που λέει 20 γκολ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
κρατάει κάβα για τον τελικό (αν αξιώσουμε και πάμε)
Επαναληψη καθε χρονιας του Τζιμπουρ. Αν δε θυμαστε αναδρομη στα περσινα τετοιο καιρο. Προβλημα στο γόνατο χρόνιο, μαπα παιγνίδια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-04-13), sabar77 (17-04-13)
Ετσι ακριβως,μιση χρονια παιζει καθε χρονο,μετα το παει ρελαντι λογω του προβληματος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (22-04-13)
Ανταλλαγή Τζιμπούρ-Ανελκά?Αν και μέγας περιπατητής ο Ραφικ σε μεγάλα χρονικά διαστήματα της σεζόν, ελπίζω να πρόκειται περί αστείου για τον παλαίμαχο Ανελκά.
voskos_7 (24-04-13)
Εμενα παντως δεν θα με χαλαγε καθολου να φυγει ο Τζιμπουρ.
Παικτης ο οποιος περνει 1 Εκ και ειναι εξαφανισμενος ολο το β΄γυρο δεν μου κανει,τα ιδια εγιναν και περυσι.
Κ εγώ είμαι υπέρ της πώλησής του μιας κ 1ον φέτος έκανε πολύ καλή (μισή) χρονιά με καλά στατιστικά, που είναι προίκα για μια καλή πρόταση και 2ον δείχνει να έχει κορεστεί στον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γκολ στο ΟΑΚΑ με το βάζελο που έκανε λες κ το βαλε στην Κέρκυρα...Ούτως η άλλως υπάρχει κ ο Μήτρογλου που μπορεί να πάρει θέση βασικού πλέον.
Aμα φύγει ο Τζιμπούρ και παίζουμε με Μήτρογλου μπροστά πρέπει να πάρουμε σούπερ δεκάρι(και γρήγορο) μπας και αυξήσουμε λίγο το θέμα "ταχύτητα".Και άλλους 1-2 στο κέντρο που να έχουν λίγο παραπάνω νεύρο και να τρέχουν. Ισως ο Μποάτενγκ να βγει καλός.
Ο Μήτρογλου υστερεί αρκετά στο θέμα και μετά θα θυμίζουμε ομάδα της δεκαετίας του 70 και του 80 με το υπάρχον ρόστερ. Στα άκρα έχουμε γρήγορους Βλαχοδήμο- Αμπντούν, είμαστε οκ. Στον άξονα δεν εχουμε όμως και μαζί με τον Μήτρογλου θα είμαστε πολύ αργοί.Το έχει πει και ο Βαλ αυτό, ότι πολυ καλός ο Μήτρογλου, αλλά σχετικά αργός για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει. Αρα τι καλύτερο να πλαισιώσεις τον Μήτρογλου με γρήγορους παίκτες έτσι ώστε να μην φαίνεται το μειονέκτημα του?
Σακη αμα φυγει ο Τζιμπουρ θα παρουν επιθετικο,το θεμα ειναι να δεσει ο Μητρογλου,με ενα παικτη στυλ Μιραλας
μπορει να παιξει ,εξαλου δεν κανει κατι το πολυ διαφορετικο στην επιθεση ο Τζιμπουρ απο τον Κωστα,ισα ισα που Μητρο προσφερει πολλα περισοτερα.
Σπύρο, και οι δύο είναι πολύ καλοί και μοναδικοί - χρόνια ιδρώναμε να βρούμε κάποιον με τα μισά τους προσόντα. Δεν ανησυχώ αν φύγει κάποιος Αλγερινός από αυτούς τους δύο (αν και μετά, θέλω να δω τον σχολιαστή, πώς θα το πάρει που θα μείνει με τον άλλον αμανάτι...), αλλά με ζώνουν τα φίδια με αυτά που ακούγονται για μετά. Εύχομαι μόνο η έστω και σκληρή αποδοκιμασία, να έπιασε τόπο και να μην δούμε πάλι μαγείες - γιατί προς στιγμήν τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά...
Bookmarks