Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Καλώς να φύγει κι αρκετά μας τά'πρηξε.
Δεν θα τα χώσω σε κανέναν επειδή φέυγει ο Τζεμπούρ, ειδικα μ'αυτόν τον τρόπο. Θα τα χώσω αν δω ότι το καλοκαίρι μένουμε ρέστοι.
κι λέω το καλοκαίρι γιατί τώρα, άντε, θα μπορούσα να δικαιολογήσω κανένα μπάλωμα. Αλλά το καλοκαίρι όχι.
Αν και εδώ που τα λέμε, ό,τι γκολ βάζουμε φέτος, με τέτοιους άμπαλους και άγκολους χαφ που έχουμε, από τους μπροστινούς μπαίνει. Όχι μόνο από έναν.
Πιστεύω, με αυτά τα δεδομένα, ότι θέλουμε οπωσδήποτε ενίσχυση. Και στα χαφ και μπροστά.
(Εϊναι λίγο σχιζοφρενές το ποστ, το καταλαβαίνω.)
... there's no such thing as "too much"...
συμφωνω,ο τζιμπουρ δεν ειναι η μεγαλυτερη απωλεια,καποια στιγμη θα επρεπε να παιξει κ ο μητρογλου βασικος,θα παρουμε κ εναν μετριο επιθετικο ακομα(αγκανθο,παπ,βασιλειου) κ θα ανεβει απο την β' ομαδα ο ιωαννιδης,8αρι χρειαζομαστε,δεξι μπακ κ καλυτερο παγκο,μοντεστο,ιμπαγασα,παντελιτς,κοντρερας πρεπει να φυγουν.
Πως δεν ειναι απωλεια ο Τζιμπουρ ρε μαγκες?
Μιλαμε για ποιοτικο παιχτη ο οποιος αν εβαζε 1-2 γκολ στην ευρωπη και περναμε την προκριση
ο Μαρινακης θα εβγαζε την οικονομικη διαφορα που τους χωριζει.
Απωλεια ειναι οτι φευγει ενα καλος επιθετικος και τα ονοματα που ακουγονται
ειναι για γελια γιατι πολυ απλα δεν μπορουν να καλυψουν το κενο του Τζιμπουρ.
next please ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ντρέπομαι όταν διαβάζω ότι ενδιαφερόμαστε για Παπ.
ttg_red (28-01-13)
Ραφικούλη, μπάι μπάι.
Κι όπως λέτε στη γλώσσα σου, σαλάμ αλέκουμ!
Ψάξε αλλού για κορόιδα.
![]()
Θα διαφωνούσα, αν ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλει την χρονιά σαν δεύτερη επιλογή και μετά το καλοκαίρι πάει για τρίτη και θα πάρει πούλο ο φονιάς...
Αλλά με τόσα χρόνια παρακολούθησης της ΠΑΕ στην πλάτη, τι πιθανότητες συγκεντρώνει αυτό;;;
Ρητορική ερώτηση - προφανής απάντηση - Καμία...
Δήλωση του Ραφίκ Τζιμπούρ
Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους…
Ραφίκ Τζιμπούρ
Έλα Αντώνη λέγε. Σε ποιον δάνεισες τον κωδικό σου??![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
οτι να ναι γινεται σε αυτην την ομαδα,τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο,ειχα συμβιβαστει οτι θα φυγει κ θα εβλεπα μητρογκολ βασικο,του χρονου αμα δεν ειναι το ιδιο κωλοφαρδος με φετος κ συνεχισει να περπαταει θα λεμε γιατι τον κρατησαμε.
Μπα? Μένει ο Τζιμπούρ? Τώρα μπερδεύτηκα. Τελικά θέλει ή δε θέλει ο Μαρινάκης να καταστρέψει τον Ολυμπιακό και διώχνει όλους τους παίχτες που αξίζουν?
consigliere (28-01-13), kwtsios (28-01-13)
Εγώ πάλι λέω πως ο Μαρινάκης το χειρίστηκε πολύ καλά. Δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς του μάνατζερ του παίχτη, έκανε τη προσφορά του και περίμενε.
Η απέναντι πλευρά τα έριξε άδεια και περίμενε να τα πιάσει γεμάτα, αλλά ο Βαγγέλης δε μάσησε.
BrazHlias (28-01-13), consigliere (28-01-13), fenolaj (28-01-13), kwtsios (28-01-13), sabar77 (28-01-13)
Έλα ρε Ραφίκ που δε σε νοιάζουν τα λεφτά. Τόσο καιρό δηλαδή δεν είχες κάρτα να πάρεις τον Βαγγέλα να του το πεις; Μα γιατί αφού έχει What's up...
sirkostas (28-01-13)
στανταρ εχει whats up τετοιος καβουριας που ειναι,οποτε ειναι στο εξωτερικο να ξερεις εχει κερδισει τον διαγωνισμο για αεροπορικο ταξιδι.
nikos7 (28-01-13)
Μπραβο στη διοικηση και στον παικτη για την παραμονη.Κερδος για την ομαδα και τον ιδιο.
Η τακτικη Μαρινακη ολιγον pokerface...ρισκαδορικη και στην κοψη του ξυραφιου.
Bookmarks