εγω ανετα παντως θα τον εδινα...!!
εγω ανετα παντως θα τον εδινα...!!
Εγώ θα τον έδινα με την προϋπόθεση να πάρει εμένα με συμβόλαιο 200 χιλιάρικα το χρόνο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε τσουτσουνέμπορα Αλγερινέ δε μαθαίνεις πρώτα να πλασάρεις και μετά το συζητάμε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
nikos7 (21-01-13)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-01-13)
Αλλού ξημερωμένος... Αν έχει να μας πει κάτι, ας το πει και αυτός, να τελειώνουμε: Την ανάγκη κανενός δεν έχουμε...
ειδικά φέτος φίλε πράγματι , δεν έχουμε ανάγκη κανένα και πολύ φοβάμαι ότι και του χρόνου έτσι θα πάει .
Τον παίκτη που προσπαθεί, πάντα τον χρειαζόμαστε. Αυτούς όμως που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους (π.χ. Τοροσίδης) και μας το δείχνουν, είτε διαλέγοντας παιχνίδια, είτε τραβάνε τις προσπάθειές τους από τα μαλλιά κάνοντας τα εύκολα, όχι δύσκολα αλλά ακατόρθωτα, βγάζοντας τα συκώτια όποιου δύσμοιρου έχει την κατάρα να τους παρακολουθεί, ε να μην τους κρατάμε...
Κακός απόψε.
Απο γαυρος.gr
Αντιο Ραφικ, ευγε στην διοικηση του Ολυμπιακου που δεν τον πουλησε το καλοκαιρι.
ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οποιος επιθετικος και να ηταν στην θεση του Τζιμπουρ φετος θα ηταν πρωτος σκορερ,περυσι τον εκανε πρωτο μαγκα
ο Μιραλας φετος παιζει σε ενα πρωταθλημα που ο καλυτερος επιθετικος μετα τον Μητρογλου κ' Αθανασιαδη ειναι ο Τοτσε..
2 εκ που ζηταει για να βαλει την μπαλα στα διχτυα με τον Πλατανια και τα Γιαννινα?και να πεταει συνεχεια το μπαλακι
στην διοικηση οτι και καλα αν με θελουν ξερουν πως θα με κρατησουν..
1,8 εκ καθαρά ?? Καλά, εντάξει....
Στις διαπραγματεύσεις, είναι αυτό που κάνεις αν θες να στρίβεις χωρίς να έχεις την ευθύνη της άρνησης.
... there's no such thing as "too much"...
IERO (21-01-13)
Ας του πει ο Βαγγέλης: "σου δίνω 2 μύρια" για να υπογράψει. Και φεύγοντας "προφανώς η εφορία δικιά σου". Καταλαβαίνει ο Τζεμπούρ ότι τα 4 μύρια που ζητάει δεν υπάρχουν πουθενά;;;;; Εξι πήρε ο Γουόλκοτ από την Άρσεναλ και θα πάρει ο Τζιμπουρ 4 από τον Ολυμπιακό;;;; θα του έρθει η πρόταση από καμία ομάδα 1,5-2 μύρια και θα χαρεί, όταν όμως καταλάβει οτι θα πληρώνει την εφορία, τότε θα παρακαλεί να πάρει τα 1,5 καθαρά του Ολυμπιακού.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το μοναστηρι να'ναι καλα κι η ομαδα νεων. Αν δεν ειναι ωριμες τωρα δηλαδη οι συνθηκες για να αξιοποιησουμε αυτα τα παιδια ποτε θα ειναι? Οικονομικη κριση, πεθαμενο πρωταθλημα, καλη φουρνια πιτσιρικαδων (οπως λενε τουλαχιστον)...Βοδι, παιδοβουβαλο, ασχετος ο Μαρινακης οκ...αλλα με την πτωμαιλα που αναδυεται απο το Ελληνικο πρωταθλημα δεν τον κατηγορω αν δεν θελει να βαλει τα λεφτα που φανταζομαστε...Κανεις απο εμας δεν θα το εκανε στην θεση του...Τα περι οπαδου και αρρωστου με την ομαδα δεν μου λενε πολλα...Μπορει να ειναι και οπαδος και αρρωστος, μαλακοπιτουρο ομως δεν ειναι.
*****8.23*****
BrazHlias (23-01-13)
1.8 μύρια;;; Ήμαρτον δηλαδή...
Αμα θελει 1,8 ο Τζιμπουρ τον χρονο ας παει στην Παρι που τους περισσευουν να τα παρει απο κει.
Και 1,2 που του δινουμε(αν ισχυουν τα ποσα) εξωφρενικα πολλα ειναι,και για την αξια του και για την εποχη που ζουμε με το ισχυον φορολογικο συστημα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks