Ποτέ δεν είναι αργά![]()
Μεγαλη υποθεση ο Τζιμπουρ για την ομαδα,εκτελεστης απο τους λιγους,τυχεροι που τον προλαβαμε
οταν εφυγε απο την Αεκ και δεν πηγε εξωτερικο.
Ποτέ δεν είναι αργά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (12-12-12)
Eύχομαι να ανανεώσει η παιχτάρα.
αυτος και ο φουστης ο μητρογλου με κανουν καθε αγωνιστικη να αλλαζω αποψη για το ποιος ειναι ο καλυτερος.
φυσικα δικαιωνονται πανηγυρικα αυτοι που εβριζαν τον βαγγελα που δεν εδωσε 3-4 μυρια συμβολαιο στον ντελ πιερο το καλοκαιρι.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στη Μπράγκα πόσα παίρνουν αυτοί και πρέπει να τους πνίξουμε στα ευρώ? Ο Ταχτσίδης πόσα παίρνει στη Ρόμα? Δε παίρνει 2 εκατομύρια ο Τζιμπούρ που αγωνίζεται στην πιο ακριβοπληρωμένη θέση, αυτή του σέντερ φορ, και θα τα δώσουμε για αμυντικό χαφ? Κι αν θυμάμαι καλά, ο Ορμπάιθ παίρνει 1.4 ετησίως από τους ρώσους που θεωρούνται οι πιο γαλαντόμοι στην Ευρώπη.
sirkostas (13-12-12)
ok. Ετσι συννενοούμαστε.
Η διαφορα ειναι πως τη φανελα του ντελπιερο θα την αγοραζαν καμια 20αρια χιλιαδες κοσμος και θα κοβωντουσαν και καποια διαρκειας παραπανω, ενω αν ερχοταν ενας ασημος αμυντικος χαφ απο τη μπραγα οχι μονο δεν θα ειμασταν ευχαριστημενοι, αλλα θα βγαζαμε μιζαδωρο και τον ζαρντιμ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δυστυχως φιλε μου δεν ειμαστε 15 χρονια πισω ωστε να παει 20.000 κοσμος να παρει φανελα
με τυπωμα που κοστιζει 90 ευρω.
Το θεμα Μαρκετινγκ στην Ελλαδα ειναι λιγο περιεργο. Οσο οι ομαδες κυνηγουν το "μεγαλο ψαρι" για να
"ψαρεψουν" τους οπαδους τοσο θα την πατανε.
Οταν ο Ολυμπιακος υπεγραφε το 2005 με την PUMA ηξερε οτι ειναι η εταιρεια με τα πιο ακριβα apparel
στον χωρο του αθλητισμου και παρολα αυτα εκανε 10ετες συμβολαιο λες και ηταν η Ρεαλ Μαδριτης.
Οσον αφορα αυτων που "ξερουν μπαλα" δεν θα ελεγαν τιποτα εαν το κενο των Μακουν και Ορμπαιθ
το καλυπτε ενας συγχρονος αμυντικος χαφ απο την αγορα που γνωριζει ο Προπονητης. Ετσι λειτουργουν
τα κλαμπς στην Ευρωπη.
Ο Μουρινιο φετος τελευταιο δευτερολεπτο πηρε τον τραυματια για 1.5χρονο Εσσιεν γιατι ειχε ΠΡΟΒΛΗΜΑ
στα ΧΑΦ παρα το γεγονος οτι ειχε ηδη 9 παιχτες αξονα αλλα ανασταλτικα μονο τον Κεντιρα.
Στην Ελλαδα εδω και ΠΑΡΑ πολλα χρονια λενε τα σωματεια : Παμε οπως εχουμε και βλεπουμε.
Το trend του Δεκεμβριου ειναι : Κατσε να δουμε τι θα μας κατσει στους 32 και στους 16 του EUROPA και
μετα παμε οπως εχουμε.
Ετσι χτιζεις ομαδες μονο για να νικας την Βεροια και τα Γιαννενα.
differance (14-12-12)
Δε νομίζω ότι και τα 80 ευρώ από τη φανέλα πάνε στο ταμείο του Ολυμπιακού. ΦΠΑ δε θα πληρωθεί? Η εταιρεία κατασκευής της φανέλας δε θα πληρωθεί? Και βέβαια έχει δίκιο και ο Solid ότι οι εποχές που ο κόσμος διέθετε τόσα λεφτά για μια φανέλα πέρασαν.
Βασικά είναι και το value for money.
Το 2004 είχα πάρει την κατακόκκινη φανέλα με όνομα συνολικά 62 ευρώ. ¶ξιζε όμως γιατί από τη μία ήταν η πρώτη χρονιά στο νέο γήπεδο και από την άλλη η φανέλα ήταν Ούμπρο και η ποιότητά της ήταν κλάσεις ανώτερη από το κουρέλι της επόμενης χρονιάς (πήρα τη μαύρη εμφάνιση) το οποίο (καλός βλάκας κι εγώ) το αγόρασα 76 ευρώ με όνομα. Από τότε δεν έχω ξαναπάρει φανέλα του Ολυμπιακού.
Παντως μια βολτα διαφορα shop ομαδων θα δειτε οτι οι τιμες πανω κατω στα ιδια παιζουν.
Η φοβερη και τρομερή γάτα λέει σήμερα για φλερτ Τζιμπούρ-Βαλένθια.
Ρε συ Ερνέστο δεν κοιτάς καλύτερα προς Νταβίντ μεριά?
* Πάντως μου κολλάει αυτή η ιστορία και άμα ισχύει, αποχαιρετούμε τον μακράν καλύτερο παίκτη μας σε λίγες εβδομάδες.
Ο Τζιμπουρ πρεπει να μεινει στην ομαδα οπωσδηποτε,για να βρουμε τετοιο σκορερ θελουμε το λιγοτερο 5 ΕΚ.
Bookmarks