"ο κανταφι ζει"
ακου τι τους ειπε ο μαλακας![]()
Toυ λείπει ο Μιραλάς και έχει τα νεύρα του :P
"ο κανταφι ζει"
ακου τι τους ειπε ο μαλακας![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (12-09-12)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Μια χαρα Ραφικ,ισοβιος αποκλεισμος απο την Εθνικη..
Μολις εριξες την ποδοσφαιρικη σου αξια στο μισο
με τα καραγκιοζιλικια σου
θα τον έχουμε όμως Γενάρη Φλεβάρη που θα έφευγε για το παναφρικανικό.
σοβαρά τον απόκλεισαν διότι έκανε τέτοια δήλωση?
Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Κάπου είδα ότι έχει πέσει σε δυσμένεια, αλλά απόφαση δεν έχουν πάρει.
Προσωπικά, να κι αν δεν ξαναπαίξει με την Αλγερία. Δε θα λείπει κι από την ομάδα για Παναφρικανικά, προκριματικά Μουντιάλ και τέτοια.
iakov7 (14-09-12)
Σε φοβερή φόρμα ο Τζιμπούρης. Μακάρι να τα βγάλει πέρα και με τα στόπερ της Σάλκε και να παστελώσει κανένα μπαλλάκι τη Τρίτη.
Μακαρι να το παστελωσει την τριτη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο παιχτης λεει ειπε οτι θελει να τα γαμ... Ολα
Εχει ξεκινησει εξαιρετικα, και προβλεπω φετος που λειπει ο Κεβιν, να ξεσαλωνει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δεν ηταν κακος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γαμω την ατομιστια που σε δερνει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καραατομιστουλας του κερατα ρε πουστη μου!!!γιατι ρε τρομοκρατη τα γαμας ολλα στο τελος?
πολλοί τον κατηγορούν (και ίσως δίκαια) αλλά δε θεωρώ τόσο εύκολη την πάσα που λένε όλοι
consigliere (19-09-12)
Συγκριτικα με τα αλλα τα ψοφια,δεν ηταν τοσο κακος.
Παλευε τουλαχιστον.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προσπάθησε όπως πάντα.ΑΛΛΑ...κοντρόλ δεν έχει..όπως πάντα...κ είναι κ ΑΤΟΜΙΣΤΑΡΟΣ....
Για τον πούτσο καβάλα. Μία φάση έκανε κι αυτή στο τέλος. Τον έκανε ο Κούλης να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.
consigliere (19-09-12)
Ευτυχώς έφυγε ο κακός Κέβιν που ήταν ατομιστής και τώρα η ομάδα σφύζει από ομαδικότητα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks