Dr.Red (08-04-12)
δε μπορω πλεον να τον βλεπω....αφου εχει προβλημα τι μπαινει....α στο διαολο και αυτος...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Dr.Red (08-04-12)
αισχος σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εχει κανει την χρονια του Ντιογκο.
Εναν πολυ καλο πρωτο γυρο και μετα τον παιζει με τα δυο χερια.
Με μια καλη προταση ας παει στην ευχη του Θεου...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άντε γαμήσου και ψόφα μωρέ μαλάκα. Μας έχεις σπάσει τον πούτσο και τα νεύρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απορώ πάντως που τέτοιο μένος δεν έχει ξεσπάσει κατά του "βάζω γκολ μόνο στα στημένα με δοξολιβαδειές"-Κέβιν-Καλύτερου γαμιά-Μιραλάς που μας δουλεύει 2 χρόνια τώρα μαζι με τον χοντρό και τον Μπέο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ρε παιδια, το εχω ξαναπει και εγω οπως και αλλα μελη εδω στο φορουμ...! ειναι δυνατον αμα θελεις να φτιαξεις μια πολυ καλη ομαδα που να περναει σκουπα στην ελλαδα, και να εχει αξιολογη συμμετοχη στην ευρωπη, να στηριζεται στον τζεμπουρ?? Μην τρελαθουμε τωρα..!! Καλος παιχτης ενταξει, αλλα οχι εννοειται και αναντικαστατος...!! Πιο γρηγορα θα παει η χελωνα με την μπαλα παρα ο τζεμπουρ στην κοντρα επιθεση...!!! Τζεμουρ, αμπντουν, μαρκανο, και τοροσιδης δρομο το καλοκαιρι....!!
BrazHlias (09-04-12)
για τα μπαζα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βασικα ο Τζιμπουρ πληρωνει και τον τραυματισμο του Παντελιτς,παιζει ασταματητα και δεν γινεται ουτε αλλαγη,αυτο δεν ειναι δικαιολογια αλλα παιζει τον ρολο του.
Ο ιδιος ο Τζιμπουρ δηλωσε οτι εχει/ειχε καποιο μυικο προβλημα στα ποδια. Τωρα δεν ξερω αν αυτος ειναι ο λογος που ειναι τοσο χαλια στον δευτερο γυρο η αν απλα ψαχνει για μεταγραφη. Παντως αν οι εμφανισεις του δεν εχουν να κανουν με το προβλημα του και λαμβανοντας υποψη τις δηλωσεις του οτι θα ηθελε να παιξει σε αλλο πρωταθλημα κλπ τοτε νομιζω θα πρεπει να τον δωσουμε το καλοκαιρι για να μην εχουμε τα ιδια του χρονου.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
O Τζιμπούρ πληρώνει τον τραυματισμό του Πάντελιτς από την άποψη ότι πλέον δεν έχει ανταγωνισμό για την θέση.
Δεύτερον αν θέλει να φύγει ότι ήταν να το δείξει το έδειξε στους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Τρίτον παίζει με τραυματισμό κάτι που δεν του αφήνει το περιθώριο να βγάλει το 100% του εαυτού του στο γήπεδο.
Τέταρτον πληρώνει την ελλιπέστατη προετοιμασία που έκανε,αν ανατρέξετε στα δημοσιέυματα της εποχής θα δείτε πως είχε γραφτεί κατά κόρον πως ο παίκτης εμφανίζεται νωχελικός και ράθυμος στις προπονήσεις του καλοκαιριού + ότι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είχα πάει να
παίξει με την εθνική του και γύρισε με πρόβλημα τραυματισμού.
Η εικόνα του στο γήπεδο πηγάζει από τον συνδυασμό των 4 λόγων που έγραψα παραπάνω.
Αν ήταν να φέρουμε κάποιον καλύτερο θα τον πουλούσα,μπορούμε όμως να φέρουμε καλύτερο?
Δύσκολο και για οικονομικούς λόγους αλλά και για λόγους ικανότητας εντοπισμού παικτών.
chainsaw (30-04-12), VALVERDES_7 (09-04-12)
Εγω παντως τον βαζω στην λιστα απο τους παιχτες που θα φυγουν,δεν νομιζω να τον κρατησουμε ειδικα αν ισχυει και η προταση απο τουρκια μερια.
Πολύ καλός φέτος, καλυψε την τραγική ανεπάρκεια του Μιραλάς σε αρκετά ματς, και ήταν από τους κύριους λόγους για το νταμπλ. Συγκινητικός και σήμερα, δίκαια MVP του τελικού. Μπράβο του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
καλος στο πρωτο μετριος στο δευτερο δεν καταλαβα γιατι ηταν ο MVP...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (30-04-12)
Ο τΖιμπουρ μου αρεσε ακριβως για ενα χρονο απο περυσι που τον πηραμε μεχρι φετος μετα τον αγωνα με την Αρσεναλ,απο τα Χριστουγεννα και μετα απλα δεν υπαρχει.
consigliere (03-05-12)
αν φέρεις 800000 στον σύλογο με μεταγραφή , εισαι ο mvp μου..
Τι αφήνιασε έτσι αυτός προχθές?
Το κλίμα στην εθνική Αλγερίας είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον "τρομοκράτη", καθώς τόσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Ραουάρα, όσο και ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς φέρονται ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του 28χρονου φορ.
Μάλιστα, ο Τζιμπούρ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τους Λίβυους διεθνείς δεν αποκλείεται να τεθεί εκτός εθνικής Αλγερίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα του "le buteur", o Τζιμπούρ ήταν εκνευρισμένος για το γεγονός πως μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Έτσι, έχοντας απωλέσει την αυτοσυγκέντρωση του υπέπεσε σε ένα σκληρό φάουλ. Επίσης υπάρχουν καταγγελίες πως προκαλούσε τους αντιπάλους του λέγοντας ειρωνικά "ζήτω ο Καντάφι".
Ο Τζιμπούρ, ο οποίος δεν έχει σκοράρει με την εθνική Αλγερίας από τις 7 Ιουνίου 2009 δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς που προτιμά τον Ισλάμ Σλιμάνι.
Σε επίπεδο φημών κάποιοι επιμένουν πως ο άσος των "ερυθρολεύκων" σκόπιμα προέβη σε αντιαθλητικές ενέργειες προκειμένου να μην καλείται στην εθνική Αλγερίας από τη στιγμή μάλιστα που θεωρεί πως αδικείται συστηματικά από τον Χαλίλχοτζιτς.
Bookmarks