Είναι εκτός τόπου και χρόνου! Κάτι τον προβληματίζει κι αυτό δεν είναι ο τραυματισμός αλλά η επόμενη του ομάδα! Να πάει στο καλό!
Είναι εκτός τόπου και χρόνου! Κάτι τον προβληματίζει κι αυτό δεν είναι ο τραυματισμός αλλά η επόμενη του ομάδα! Να πάει στο καλό!
www.f1rstlap.com
καλος ειναι ο τζιμπουρ απλα τα φτυσε στο δευτερο γυρο γιατι στον πρωτο τα δωσε ολα...και αρχισε να μαλακιζεται στα πιο πολλα ματς.Απο τη νεα χρονια πιστευω θα επανελθει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
δε νομιζω να μεινει ο παντελιτς και να φυγει ο τζιμπουρ?Δε γινονται αυτα ο παντελιτς θα πρεπει να φυγει και να επιστρεψει ο μητρογλου και θα μαστε κομπλε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Παλικάρι και παικταράς. Ο μόνος αληθινός μας επιθετικός.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σε τραγική κατάσταση στον β γύρο.Παρόλα αυτά παραμένει παικταράς και από τους 2,3 πιο σημαντικούς παίκτες.Του χρόνου θα επιστρέψει πολύ καλύτερος.
BrazHlias (01-04-12)
Εγώ θα τον πούλαγα.
... there's no such thing as "too much"...
differance (05-04-12), Du3lisT (05-04-12)
ποιος θα τον επαιρνε....![]()
—John Lennon
Oκ άμα πρέπει να γίνει, ας πουληθεί.
Απλά μην πάρουμε πάλι κανέναν επιθετικό "περίπτερο" τύπου Πάντελιτς και Κωνσταντίνου.
Επιθετικούς δηλαδή που τα περιμένουν όλα από τους άλλους στην ομάδα, και στέκονται μπάστακες στην μεγάλη περιοχή για να βάλουν γκολ.
Ο καλός Τζιμπούρ είναι ότι πρέπει για τον Ολυμπιακό.
chainsaw (07-04-12)
αν δεν σκεφτεται ολο να φυγει.............
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Δηλαδή ο Μέλμπεργκ κάνει ντους με τα ρούχα οταν τελειώνουν τα ματς?
kouzoulo (07-04-12)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sirkostas (08-04-12)
Bookmarks