ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ
ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ
Θυσιάζεται για την ομαδα και τα ακουει.
Καποιος αλλος λεει οταν παει να βαρεσει κόρνερ "γαμιεται η μανα σας ηλιθιοι γάβροι" και φωναζουν το ονομα του.
Σημεία των καιρών.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βελτιωμένος ήταν σήμερα πολύ.
iakov7 (25-03-12)
του χρειαζοτανε ενα γκολ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Συγκινητικός για ακόμα μια φορά. Ο στυλοβάτης του Ολυμπιακού, ο παίκτης που παίζει με κινδυνο της υγείας του , και παρά το βρίσιμο της άμπαλης και άνοης εξέδρας και προσφέρει σε κάθε ματς όλα όσα μπορεί, έστω και με μισό πόδι.
Άντρας, ξηγημένος και με κάτι αρχίδια να.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
σημερα θυμισε κατι απ τον καλο του εαυτο. μπραβο ραφικ, γρηγορα σιδερενιος!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
iakov7 (25-03-12)
στην αρχή μας έσπασε τα @@ αλλά ευτυχώς μετά θυμήθηκε ότι πληρώνεται για να παίζει και όχι για να τον ''παίζει'' δυστυχώς μπορεί αλλά παίζει όποτε αυτός γουστάρει...αυτό με εκνευρίζει....κατά τα άλλα μπράβο του και αυτουνού!
VALVERDES_7 (25-03-12)
Ανεβασμενος ο Τζεμπουρ, επιτελους γιατι τον χρειαζομαστε. Ας μην ξεχναμε οτι παιζει με προβλημα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
εχει και γκινια, εχασε ενα γκολ στο ενα μετρο απο το τερμα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
εβαλε και αυτος τουλαχιστον ενα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε παιδιά, το ότι παίζει με πρόβλημα πώς προκύπτει?
... there's no such thing as "too much"...
Gtakis (26-03-12)
Ο Τζιμπούρ έχει προβλημα από χονδροπάθεια στην επιγονατίδα (αριστερού γόνατος) εδώ και αρκετά χρόνια και λένε ότι πρέπει να χειρουργηθεί.
Εδώ και αρκετά χρόνια και λένε; Και πρέπει τώρα αυτό να το πάρουμε σοβαρά; Να είναι κάτι στο μέσο της σαιζόν και να πεις ότι κρατιέται για την ομάδα κλπ να το καταλάβω. Αλλά αυτό δεν μπορεί να το πάρει κανένας σοβαρά. Αν είναι έτσι γιατί δεν έχει κοιτάξει να το τακτοποιήσει τόσα χρόνια; Και δεν το είδαν οι γιατροί όταν τον πήραμε; Κι άντε δεν τον είδα, δεν φρόντισαν να το φτιάξει το καλοκαίρι που τα ξύναμε τόσους μήνες;
differance (26-03-12), sabar77 (26-03-12), sardine (26-03-12)
Ωχ μωρέ Γιώργο, κάνεις κάτι ερωτήσεις και εσύ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (26-03-12)
Και γω παραμυθια προβλημα θεωρω οτι εχει.
Ξερω οτι εχει μιας ελαφριας μορφης χονδροπαθεια η οποια αντιμετωπιζεται χωρις χειρουργειο.
Αν δεν μπορουσε,δεν θα παιζε οπως εχει κανει κατα καιρους που οντως αντιμετωπιζε προβλημα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (26-03-12)
Προσωπικα ακουσα οτι εχει προβλημα, οχι οτι το εχει χρονια. Παντως αν οντως εχει προβλημα σιγουρα δεν θα ειναι κατι το σοβαρο, πιθανον να ειναι κατι που τον ενοχλει μετα απο την παρουσια του σε αρκετα παιχνιδια. Οπως και να εχει το καλοκαιρι θα ξερουμε σιγουρα γιατι εκει θα φανει αν θα κανει καποια επεμβαση η καποια αλλη θεραπεια.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
αν ο Τζεμπούρ έχει όντως πρόβλημα και χρειάζεται χειρουργείο, τότε δεν βλέπω καλύτερη στιγμή για να το κάνει. είμαστε ήδη πρωταθλητές, ενώ η προετοιμασία αρχίζει τέλη Ιουνίου(;). άρα έχει 3 μήνες για αποθεραπεία.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (07-04-12), VALVERDES_7 (26-03-12)
Σημειωτέον τον γουστάρω γενικά.... Αλλά αυτήν τη μπλαζέ σπαρίλα που βγάζει ολοένα περισσότερο φέτος δεν την μπορώ και την θεωρώ ανησυχητικότατη ένδειξη.
VALVERDES_7 (26-03-12)
Bookmarks