Δεν ξανα γραφω εδω.
Εχει καιρο που μου σπαει τα νευρα ο καραγκιοζης.
Για τσαμπουκαδες στην ΑΕΚ καλος εισαι καραγκιοζη.
πασαρε βρε μαλακα να ερθουν για τουρισμο οι ουκρανοι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν ξανα γραφω εδω.
Εχει καιρο που μου σπαει τα νευρα ο καραγκιοζης.
Για τσαμπουκαδες στην ΑΕΚ καλος εισαι καραγκιοζη.
Το να μην του βγαίνουν οι φάσεις,πάει στο διάολο..το να είναι τόσο προκλητικός,πάει πολύ.Εδώ είναι Ολυμπιακός,δεν είναι ούτε Πανιώνιος ούτε ΑΕΚ,κατα τα άλλα θέλει και μεταγραφή.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Δεν παύει να είναι παίκτης που έχει προσφέρει πάρα πολύ φέτος και ας μην ξεχνάμε το πρόβλημα στο γόνατο του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εγω επιμένω πως χρειάζεται στην ομάδα. Εχει σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού εξ' αιτίας του οποίου μία παίζει και μία όχι, πέραν του ότι ήταν παραχώρηση προς την ομάδα να μη χειρουργηθεί για να βοηθήσει ενώ θα μπορουσε να πει "στα παπάρια μου". Οσο για τον Μιραλάς εγώ δε θα του έδινα πάσα ούτε στο τελευταίο λεπτό του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με το σκορ 0-0 και το διαιτητή με τη σφυρίχτρα στο στόμα. Θα πέταγα τη μπάλα πλάγιο. Μεγαλύτερο κωλόπαιδο από το Βέλγο παίζει να μην έχω δει στην Ελλάδα, όπου έχουμε δεί κωλόπαιδα και κωλόπαιδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
χρησιμος ειναι.το αυτακι θελει λιγο τραβηγμα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
γενικα και ο τζιμπουρ το ψιλοφοβαται το νιστερι παντως. οπως και να εχει βεβαια θα μπορουσε να πει δεν παιζω και θα ακολουθησω μια θεραπια και οταν ξεπερασω το προβλημα μου τα ξαναλεμε.
απο την αλλη κανεις δεν τον κατηγορει για την αποδοση του, αλλα για τη συμπεριφορα του.
μπραβο του που παιζει τραυματιας (αν και δεν ειναι υποχρεωμενος), γαμιεται γιατι βαζει την παρτυ του και τον εγωισμο του πανω απο το καλο της ομαδας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
αφού θα τον ναρκώσουν που θα τον ναρκώσουν για το χειρουργείο στο γόνατο, ας του κάνουν και καμιά επέμβαση στον εγκέφαλο, γιατί οι λειτουργίες της πάσας έχουν χαλάσει...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οπως είχε πει ένας μεγάλος ποδοσφαιράνθρωπος πριν πολλά χρόνια "δείξτε μου έναν αλτρουιστή σεντερ φορ και θα σας δείξω έναν ανίκανο σκόρερ"!
Gtakis (11-03-12)
ετσι λιγο παγκο μπας και στρωσει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Αντε κάνε και εσύ κανένα καλό παιχνίδι.Καιρό έχουμε να το δούμε αυτό.
Και τώρα η ερώτηση για το 1000000€.Αφού ο τρομοκράτης παίζει για την πάρτη του και τους έχει όλους χεσμένους τώρα που αποκλειστήκαμε θα συνεχίσει μόνος του στο Europa League;
Γαμώ την τρομοκρατία μου γαμώ
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Αφού δε μπορείς βρε αρχίδι πες στο Βαλβέρδε να μη σε βάζει. Χώμα... Κι αφού βλέπεις ότι είσαι χώμα μην κάνει αποτυχημένες προσωπικές ενέργειες.
Τον σιχάθηκα ειδικά σήμερα..........ο καλύτερος παίχτης της Μέταλιστ με διαφορά.......και μην ακούσω δικαιολογίες.....δεν έπρεπε να μπεί καν για το 2ο ημίχρονο.........
αντε και γαμησου παλιομαλακα τραβα παιξε πινγκ πονγκ....ηλιθιε....μια δυο τρεις εσυ το γαμησες....αντε γαμησου και συ τωρα τουριστα του γηπεδου
—John Lennon
Gtakis (16-03-12)
ισχύουν αυτά που έγραψα στο θρεντ του Μιραλάς, αλλά εσύ ευθύνεσαι ακόμη περισσότερο. η πρόκριση κατά 80% είναι δική του ευθύνη. δεν πασάρει στο πρώτο ματς για να γίνει το 0-2, ενώ σήμερα χάνει ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ύστερα από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια, και μάλιστα στο 17ο λεπτό με το σκορ να είναι 1-0. εκεί τελειώνεις το ματσάκι και την πρόκριση.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πραγματικα αν εβαζε αυτο το σημερινο.....αντε γαμησου μαλακα.....το σκεφτομαι και μου ρχετε να σπασω το λαπτοπ απο τα νευρα μου
—John Lennon
ΕΕοοε οε οε Τζιμπουρ και παπαρια...
Συνεχισε ετσι εσυ να μην δινεις την μπαλα απ τα αριστερο στο δεξι και θα δεις για ποτε γυριζει το κλιμα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks