Du3lisT (24-02-12)
Μου ήρθε επιφοιτηση και το θυμήθηκα καπου στο 60ο λεπτό του αγώνα να φανταστεις. Και σαν κατι τυποι που ξυπνάνε από κώμα , απάντησα εκείνη την ώρα
Τεσπα, παντως ο Τσιπουρος έχει όντως προμπλεμ στο γόνατο και πρεπει να εγχειριστεί αλλά το αναβάλλει αφού μείναμε απο επιθετικούς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (24-02-12)
ο Τζεμπούρ πόσο φανατικός μουσουλμάνος είναι?? κάποιοι μουσουλμάνοι κάνουν μετάγγιση αίματος μόνο αν είναι για χειρουργείο σημαντικό για τη ζωή του ανθρώπου.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
στην αεκ νομιζω ακολουθουσε κ το ραμαζανι.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν οντως αληθευει οτι εχει παιχτει προταση για το καλοκαιρι απο τουρκια μερια καλα θα κανουν να τον δωσουν οχι οτι δνε ειναι καλος απλα με τον Μιραλας δεν..
Με το Μιραλας κανεις δεν...
Μονο ο Μακουν γαμιέται με τον Μιραλας γιατί ο Βέλγος είδε αράπη και έχυσε στο ταμπόν του.
... there's no such thing as "too much"...
χρονια πολλα παιχταρα μου!!
κερασε τους 2 γκολακια σημερα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καντους ενα χατ-τρικ!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρόνια Πολλά ρε παιχτρόνι!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Και μη του την παραπεφτετε παιδια. Με ένα πόδι παίζει.
Συνεχιζει την ιδια βιολα με τον Μιραλας να μην δινουν ο ενας πασες στον αλλον.
Θα σας παρει ο διαολος και τους 2 μαλακες...
Αα και χρονια πολλα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Dr.Red (08-03-12)
Dr.Red (08-03-12)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
απο οταν γυρισε απο τον τραυματισμο του και μετα δεν παιζε οπως επαιζε....μαλλον τον βαρεσε κατακουτελα....ρε κριαρα...δωσε στο μιραλας...σιγουρεψε το...δε παιζει ρολο ποιος θα το βαλει να κερδισουμε ειναι το πιο σημαντικο και ας το βαλει και ο μαρκανο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χαχαχα....
Οχι ρε απλα ο Τσιπουρης επρεπε να ειναι ηδη χειρουργημενος. Η κακοτυχια με τον Παντελιτς τον κράτησε εντος γηπεδου και γι' αυτο ειναι μια μεσα μια εξω, γιατι ειναι περίεργη περίπτωση και πρεπει να προφυλακτει ως το τελος της σαιζόν. Μετά θα μπει καπάκι χειρουργείο. Ετσι μαθαίνω τουλάχιστον. Εχει θέμα στο γόνατο, κάτι ιατρικά που δεν τα καταλαβαίνω.
Μου έσπασε τα νεύρα σήμερα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks