κακός σήμερα ο Τζιμπούρ. έχασε και 2 γκολ που δεν χάνονται. ελπίζω να έφταιγε το κρύο
Παγωμενος πραγματικα δεν του βγηκε τιποτα.
Νομιζω απο δικια του ''πασα'' ξεκινησε το πεναλτι.
κακός σήμερα ο Τζιμπούρ. έχασε και 2 γκολ που δεν χάνονται. ελπίζω να έφταιγε το κρύο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
περναει ντεφορμαρισμα. ετσι ειναι η θεση του φορ, αλλες φορες εχεις ρεντα και σκοραρεις συνεχως την αλλη μπορει να κανεις ενα κακο σερι. το θετικο για εμας ειναι πως ακομα και οταν δεν σκοραρει κανει 4-5 χρησιμα πραγματα.
ερχεται σιγα σιγα η ωρα που θα ξεμπουκωσει ομως.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν ειναι ντεφορμάρισμα έχει σοβαρό πρόβλημα και περιμένει να εγχειριστεί. Δεν μπαίνει στο χειρουργείο γιατί μετά και τον τραυματισμό του βοδιού εκ Σερβίας μείναμε μόνο με τον γκέουλα και αλί και τρισαλί.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
νταξει το βαλε το γκολακι αλλα ακομα δεν ειναι καλος....λες και βαριεται ειναι....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μου βαρέθηκες πολύ νωρίς, ούτε καν να πανηγυρίσει δεν είχε όρεξη!
www.f1rstlap.com
Εκνευριστικός,αν δεν μπορεί ή δεν θέλει ας μας το πει να ξέρουμε.ΑΠο Τζιμπούριδες η πιάτσα είναι γεμάτη....
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Δεν είδα αδιαφορία, ουτε καν δηλαδή. Ξεπατώθηκε στο τρέξιμο.
BrazHlias (23-02-12)
μετα το γκολ ηταν να τον κλαινε και οι ρεγγες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-02-12)
μηπως του εχει παρει τον λογαριασμο κανενας "anonymous"
στα ον τοπικ τωρα, ουτε εγω ειδα αδιαφορια, αλλα προσεξα πως σε 2-3 περιπτωσεις δεν πασαρε στον μιραλας που ηταν σε καλυτερη θεση, δεν θεωρω κακο να γινει σε ενα ματς, αλλα εχω παρατηρησει πως το κανει συστηματικα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
απιστευτο...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εκτός κλίματος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τι αδιαφορία λέτε ρε, ο άνθρωπος παίζει με τη γλώσσα έξω να πούμε, ταλαιπωρημένος μου φαίνεται εμένα. Ακόμα κι έτσι σκόραρε.
γκολ αλά Βουτσάς....αρνητικός στην επιθετική και την αμυντική λειτουργία της ομάδας.....σφάζονται και για αυτόν όλες οι Γαλλικές ομάδες ποια θα τον πρωτοπάρει.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks