πραγματικα εχει βελτιωθει...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Ρε παιδιά δεν ήταν κακός.Επαιξε μετα απο αρκετό καιρό.Ηταν πολυ κινητικός και δραστήριος.Εντάξει δεν παστέλωσε κανένα γκολακι, αλλα θα γίνει και αυτό.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sabar77 (07-02-12)
μετριος αγωνιστικα και με ολυμπια ψυχραιμια απεναντι στους μπουγατσοκεφαλους που προσπαθουσαν να βγαλουν εκτος εαυτου αυτον και το μιραλας για να αντιδρασουν και να παρουν κοκκινη.
πηραν ομως τ'αρχιδια μου τα δυο...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σήμερα είδα το ματς. Κορυφαίος του αγώνα κατ' εμέ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Tζεμπούρ: "Στον ΠΑΟΚ νομίζουν πως είναι άντρες"
Εκνευρισμένος ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς αναλώθηκαν σε πολλά "σκληρά" μαρκαρίσματα. "Νομίζουν πως είναι άντρες", σχολίασε ο Αλγερινός.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ προσπάθησε στην Τούμπα να σταθεί όσο περισσότερο ψύχραιμος γινόταν και να μην απαντήσει στις προκλήσεις των γηπεδούχων, οι οποίοι αναλώθηκαν σε πολλά "σκληρά" μαρκαρίσματα. Όταν ο Λαζάρ, όμως, κλώτσησε τον Μιραλάς δεν άντεξε και αμέσως υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του.
Οι δύο ποδοσφαιριστές παραλίγο να ερχόντουσαν στα χέρια, αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ραφίκ Τζεμπούρ στάθηκε στο "σκληρό" παιχνίδι της ομάδας του ΠΑΟΚ: "Νομίζουν πως έτσι είναι οι άντρες. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν είσαι άντρας αν κλωτσάς τον άλλον και τον χτυπάς. Άντρας είσαι, όταν συμπεριφέρεσαι σωστά", έλεγε κατά την επιστροφή από την Θεσσαλονίκη ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού, ενώ γενικότερα για την αναμέτρηση είπε: "Θα ήταν ωραίο να σκοράρω αλλά το ωραιότερο είναι ότι κέρδισε η ομάδα.
Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας και πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ και μετά να δούμε τη Ρουμπίν Καζάν".
Αναφορικά με τον τραυματισμό του: "Είμαι καλά, δεν πονάω. Νομίζω πως θα είμαι εντάξει για τα επόμενα ματς. Θα δούμε βέβαια τις επόμενες ημέρες. Νομίζω όμως πως θα είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι πόνο".
Βάλε 2 γκολ την Παρασκευή και δεν πειράζει που δεν σκόραρες στην Τούμπα!
www.f1rstlap.com
βαρυς και σημερα...βελτιωμενος βεβαια σε σχεση με το ματς με τον μπαογκ...ανεβαινει σιγα-σιγα....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ο καλυτερος του γηπεδου. μια εκλπηκτικη πασα στον μιραλας που εχασε το τετ-α-τετ, μια ασιστ, πολυ τρεξιμο, πολλα κλεψιματα, λιγα λαθη και μοιρασε 3-4 φορες σακουλες για τον εμετο σε μανωλα, κοντοε, μακο κλπ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φοβερός! Τρομερές μάχες απ' τον τρομοκράτη! Κάνουν εκπληκτικό δίδυμο με τον Μιραλάς.
Σε εκπληκτική κατάσταση.Δεν χρειάζεται να βάζει γκολ για να δεις ότι το παιδί είναι παιχταράς.Μαζί με τον Μιραλάς μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε αμύνα στην Ευρώπη σμπαράλια.
Κορυφαίος στην Τούμπα, κορυφαίος και χθες. Μονο του κακό ότι με την απόδοση , τις ασίστ και τους αμυντικούς που τραβάει επάνω του κανει να φαίνεται πολύ καλύτερος απ' οτι πραγματικά είναι ο γκέι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
παιδια ο ραφικ ειναι απο τα παιδια εκεινα που εχουν παρει το ποδοσφαιρο πιο πολυ για χομπυ και "ηρθα να σας κανω πλακα μαλακες αμυντικοι για να γελαει ο κοσμος" παρα σαν ενασχοληση... ειναι απο τα παιδια εκεινα που τους ειπε ο θεος... ΠΑΡΕ παιδι μου ταλεντο αφθονο να εχεις να βαλεις και στις τσεπες... ΠΑΡΕ.... αλλα τους "πηρε" απο αλλα πραγματα...
μολονοτι ειναι λιγο περιεργιδης για μενα ειναι ο καλυτερος παικτης του υπαρχοντως ροστερ. Δεν χαμπαριαζει απο τιποτα, παταει γκαζι, μπουκα, μπαμ-μπουμ , σουτ - γκολ, και τα παπουτσια μεσα και οι καλτσες..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
πολυ βαρυς και σημερα εχει δρομο ακομα να επιστρεψει στο 100% αν και δεν πηρε πολλες μπαλλες μεσα στην περιοχη θα μπορουσε να ειχε παστελωσει ενα
—John Lennon
Καλος αλλα ειναι φανερο οτι εχει παει καπως πισω με τον τραυματισμο του. Ελπιζω συντομα να δουμε τον γνωστο Τζεμπουρ γιατι τον εχουμε αναγκη.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
εχει επηρεαστει, θα ελεγα με πανιωνιο να μη ξεκινησει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Νομίζω ότι ήταν αυτός που επηρεάστηκε περισσότερο από το ψοφόκρυο.
captain-cook (14-02-12)
Εντάξει δεν του βγήκε το ματς, δεν πειράζει στον επαναληπτικό θα τους καταπιεί.
Bookmarks