chainsaw (28-11-11)
μη γελας Χρηστο...να γελαγες αν παιζαμε σε αλλη λιγκα, εδω με τις προετοιμασιες της πλακας οι παιχτες τη παλευουν, γενικα μιλωντας. Οι της μπαρτσελονα περυσι εβγαζαν το ενα ματς μετα το αλλο, και μ ενα μουντιαλ στις πλατες τους. οι δικοι μας(του παο κυριως) παραπονιοντουσαν επειδη εδωσαν 2 ματς.. καμια σχεση η δουλεια εδω με τη δουλεια εκει, το ξερεις φυσικα. Οποτε μη σου φαινεται δυσκολο να ναι οντως σκασμενοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (28-11-11)
δεν ηταν καλυτερα να κατσει παγκο και να μπει αλλαγη αν χρειαστει? τι καταλαβαμε τωρα, αστο το παλικαρι να παρει καμια ανασα, αφου το βλεπεις. και για το μελμπργκ τα ιδια ισχυουν...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σιγα μη δωσει ανασα. τα ιδια εκανε και την πρωτη του χρονια, με τον ντουντου που ειχε σκασει.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Reds (28-11-11)
μωρε ας τον βαλει σε ολα τα παιχνιδια, δεν με νοιαζει, το θεμα ειναι οτι απο το ματς με το βαζελο και για 3 βδομαδες εχουμε ματς κυριακη-τεταρτη. ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αντεξουν 11 παιχτες να παιξουν 7-8 παιχνιδια σε 25 μερες. σε ενα ματς με τον αστερα ή με τη δοξα δεν χρειαζεται να "λιωνεις" τους παιχτες που θα σου χρειαστουν στα δυσκολα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
VALVERDES_7 (28-11-11)
Eφοσον δεν υπαρχει σοβαρη εναλλακτικη σον παγκο καλα κανει ο βαλβερδε και τον βαζει συνεχεια.Αν ημασταν σοβαρη ομαδα θα μπορουσαμε να κρατησουμε το μηδεν(ειδικα με τετοιους αντιπαλους) και καποια στιγμη θα ερχοταν το γκολ.
Ε,μετα θα εβγαζε και τον τζιμπουρ και τον μιραλλας και οποιον αλλο χρειαζοταν ανασες.Η δουλεια θα ειχε γινει.
Εγω παντως ακουσα στο ραδιο οτι σε αιματολογικες εξετασεις που του εγιναν
εδειξε οτι ειναι στα προθυρα τραυματισμου..
Τωρα τι εξετασεις ηταν αυτες δεν ξερω και πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο..
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (01-12-11), kwtsios (28-11-11), red.empire7 (28-11-11), Reds (28-11-11), sabar77 (07-12-11), VALVERDES_7 (28-11-11)
Red Sting (28-11-11)
μπραβο ρε γιγαντα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
παιχταρα μου!
παιχτουρα τρεχει μαρκαρει σκοραρει γαμαει τα παντα ολα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μπράβο ρε παικταρά!! συνέχισε έτσι!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σ' αγαπώ Ραφίκ! Σ' αγαπώ!!!!!
να εισαι καλα ρε μαλακα αδαμιδη που μας τον εδωσες τσαμπα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (08-12-11)
Μάνα ΑΕΚ ευχαριστούμε θερμά (με φωνή Χατζηνικολάου).
consigliere (08-12-11), Eleni7 (07-12-11), nikos7 (07-12-11)
Μαζι με τον Μιραλας εισαστε ενα από τα 5 καλυτερα επιθετικα διδυμα στην Ευρωπη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
μεταγραφη λαχειο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks