Την εκανε τη δουλεια του παλι...λιγη περισσοτερη ομαδικοτητα δε θα εβλαπτε...
το μονο που με χαλαει ειναι οτι ωρες ωρες θελει 5-6 κοντρολ και κανα 2λεπτο μεχρι να σηκωσει το κεφαλι του να δει που θα πασαρει,αυτος ο παιχτης ειναι να περνει την μπαλα μονο φατσα προσ στο τερμα,με την πλατη ειναι κλαμα η κατασταση
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Την εκανε τη δουλεια του παλι...λιγη περισσοτερη ομαδικοτητα δε θα εβλαπτε...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
θα βγει χαλαρα φετος πρωτος σκορερ μας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν και σκοράρει συνέχεια, στα δυο τελευταια ματς δεν μου άρεσε καθόλου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
vasilis-thrylos7 (05-11-11)
Πολυ καλος παιχτης που ειναι τρομερα επικίνδυνος μεσα στην περιοχη αλλα εχει και αυτος οπως ολοι οι Αλγερινοι ενα σκουπιδακι στο μυαλο του.
chainsaw (06-11-11)
ΜVP φέτος τρελέ...γάμα τους όλους
παιχτουρας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πραγματικά τεράστιος σεντερ φορ...συνέχισε έτσι Τζιμπούρη και θα φτάσεις τα 20 γκολάκια για πλάκα
Μεσα στην περιοχη ο ανθρωπος ειναι δολοφονος στην κυριολεξια!
Αν συνεχισει ετσι βλεπω να γινεται μεγαλος ηγετης στην ομαδα.
Τρομερη εμφανιση ετρεχε παντου εκανε τακλιν μαρκαρε γυριζε πισω..τα παντα!
παρα πολυ καλος σημερα.εκοβε και για τους αμυντικους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παιχταρας!
Οσο τον βλεπω μου αρεσει και περισσοτερο.Δυνατος,γρηγορος,φιλοτιμος,γκολτζης,τα παντα ολα!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Reds (19-11-11)
iakov7 (20-11-11)
Σκόραρε και πάλι. Ήταν εκεί και το 'ριξε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Παιχτουρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Οτι και να πουμε ειναι λιγο. Συνεχισε ετσι Ραφικ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
μπράβο ρε παικταρά!!!! συνέχισε έτσι!
παιδιά υπάρχει σε βίντεο η τελευταία φάση του αγώνα , στην οποία ο Μπιραλάχ παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Αλγερινού, αλλά επειδή είναι στόκος είναι οφσάιντ??? ήμουν στο γήπεδο και δεν το έχω δει ξανά. έχω την εντύπωση πως αν ο Βέλγος δεν είχε κάλο στον εγκέφαλο και την άφηνε στον Τζιμπούρ, τότε θα το παστέλωνε ο τρομοκράτης και από κανονική θέση και θα κερδίζαμε
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ο Τζιμπούρ έχει παίξει 9 παιχνίδια στο Καραϊσκάκης με την φανέλα του Ολυμπιακού. στο πρώτο του ματς με αντίπαλο την Ξάνθη δεν σκόραρε, αλλά ύστερα μετρά 8 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στα οποία σκοράρει τουλάχιστον 1 γκολ. έτσι το Σάββατο ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς! στον αγώνα με την Δόξα Δράμας στις 30 του μήνα θα έχει την ευκαιρία να σπάσει αυτό το ρεκόρ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο προσπάθησε να κάνει κοντρόλ εκεί. νομίζω μπορούσε να αφήσει την μπάλα να περάσει και ύστερα να την κάνει δική του και να βρεθεί απέναντι από τον Καπίνο
![]()
― Bertrand Russell
ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! το είδα τώρα και συγχύστηκα. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΡΑΛΑΣ, γιατί δεν αφήνεις τον Τζιμπούρ να πάρει την μπάλα γαμώ το φελέκι μου???? ρίχνω φταίξιμο και στον Αλγερινό που δεν φαίνεται να φωνάζει στον Μιραλάς να αφήσει την μπάλα.
εδώ φαίνεται καθαρά πως δεν υπάρχει οφσάιντ του Τζιμπούρ
κι εδώ φαίνεται ακόμη πιο καθαρά πως αν ο Μιραλάς άφηνε στον Τζιμπούρ , τότε ο Αλγερινός θα βρισκόταν απέναντι από τον Καπίνο, καθώς έκανε κίνηση προς τα μέσα και ήταν με πρόσωπο στο τέρμα σε αντίθεση με τον Μιραλάς που είχε πλάτη.
![]()
― Bertrand Russell
Bookmarks