Δεξιά ο Μιραλάς. Κατ'εμέ έχει αυτήν την κίνηση προς το τέρμα, την ντρίμπλα και το σουτ. Συγκεκριμένα πράγματα. Με την ντρίμπλα και την ταχύτητα παίζει καλά εκεί. Απλώς πρέπει να του κόψει κάποιος την πιεστική ιδέα που τον κάνει να πηδάει συνολικά το παιχνίδι, δικό του και ομάδας, ότι είναι ο καλύτερος μαμιάς και πρέπει να βγει πρώτος σκόρερ. Δεν είναι. Και δεν πρέπει.
Αριστερά πρέπει να δοκιμαστεί ο Μόνχε (που παίζει ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ερνέστο, αριστερά!). Που είναι ο μοναδικός καθαρός αριστερός.
Μπροστά Τζεμπούρ-Μήτρογλου. Ή Πάντελιτς. Να γεμίζει η περιοχή.
Ακόμα και με Τζεμπούρ-Μιραλάς μπροστά.
Αλλά στα άκρα παίζουμε ούτως ή άλλως με συγκεκριμένο τρόπο. Το θέμα είναι ότι μπορούμε να ξεκολλήσουμε από την τριάδα στον άξονα- 2 χαφ κι ένας τρέιλερ, κερδίζοντας τον παίχτη σε επιπλέον επιθετικό. Δεν χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια στην ΕΛλάδα να αμυνόμαστε από το 1 πίσω από τον 1.
Bookmarks