Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δεν εκανε πολλα σημερα, αλλα ηταν φανερο οτι τουλαχιστον προσπαθησε. για το χαμενο γκολ εγω δεν τον κατηγορω, οποιοσδοιποτε μπορει να χασει ενα "αχαστο". απο κει και περα επειδη κρινω το συγκεκριμενο ματς και οχι τον τζιμπουρ σαν παιχτη, θα πω οτι ηταν μεταξυ κακου και μετριου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sabar77 (28-09-11)
φφφφ.. πολυ ενταση...για το κριμα δηλαδη γιατι αν ειχαμε χασει 5-1 θα ειχαμε παει ολοι για υπνο τωρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι τους πουστηδοι επιτηδες δε φαγανε πεντε για να μας ξενυχτησουνε. Ρεμαλια!
Εφυγα μάγκες! Καλο νανι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πλακα πλακα αφου χασανε που χασανε φατε 4 να το δεκτουμε να παμε για υπνο,που εχουμε και πρωινο ξυπνημα.Ο κοσταντζο φταιει που απεκρουσε τα 2 σουτ στο δευτερο.Αι σιχτιρ αχρηστε.
Παω και εγω για υπνο.Βαρεθηκα τον ολυμπιακο σας.![]()
Το γκολ που εχασε δεν χανεται για το επιπεδο του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ηταν τραγικος παιδια.ο χειροτερος του γηπεδου σε ενα ευκολο παιχνιδι.
θα μπορουσε να ειχε γινει ηρωας αφου η νικη θα ηταν πιο σιγουρη αν
επαιζε αλλος στη θεση του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (29-09-11), Dr.Red (29-09-11)
δεν χανονται αυτα....σε αυτο το επιπεδο τα πληρωνεις....δυστυχως δεν ειναι σουπερ λινγκ...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ποιος άλλος δηλαδή? Μας έμεινε και κανένας? Πέραν τούτου μιλάμε για μεγάλο ταγάρι. Από το κοντρόλ του (που κοντρολάρει στη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πάει στη σέντρα) μέχρι τα τελειώματα του (που είναι δια τον πούτσο της καμήλου). Ο Μπόρχα μπροστά του μοιάζει πραγματική κόμπρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Dr.Red (29-09-11)
Αν πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα αυτός τότε πιστεύω ότι μπορώ και εγώ.Ντρίπλα δεν έχει,πολύ γρήγορος δεν είναι,καθυστερεί πολλές φορες στα τελειώματα της φάσης,επίσης είναι πολύ νευρικός δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη.Στα συν + έχει καλο κορμό ,και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.
Σιγά το υπερόπλο και τον παιχταρά.Αν είναι χρήσιμος;;.Φυσικά ,ένας καλός for περιοχής αλλα μέχρι εκεί,γιατι εκτος δεν έχει ούτε τη ντρίπλα ούτε το τρέξιμο ούτε τις αντοχές να παίξει.Για μένα δεν είναι καλύτερος του Mιραλας και θα πω ότι και ο Μητρόγλου έχει καλύτερη τεχνική(υστερεί στη σωματοδομή).
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Οσο και να κραζουν καποιοι τον Μιραλας, αυτος που θα πρεπει να βγει ηταν ο Τζιμπουρ που απο ενα σημειο και μετα ηταν κλινικα νεκρος. Το βλεπεις πολλες φορες να παει να "σπρινταρει" και φαινεται οτι βαζει ολες του τις δυναμεις.
Έχεις χάσει 2 ευκαιρίες με τους Γάλλους και με την Άρσεναλ χθες που δεν χάνονται και σε τέτοιο επίπεδο κοστίζουν.
Μέχρι στιγμής είχες ασυλία που δίκαια απέκτησες από τα περσινά ματς,αν συνεχίσεις έτσι όμως βλέπω να τελειώνει σιγά σιγά για αυτό τον νου σου.
συγνωμη γιατι τωρα θα τραβαω τα βυζια μου... ποιος δεν εχει ρε παιδια τελειωματα? που σκοραρει με τα παντα και απο παντου ? δηλαδη επειδη εχασε ενα αχαστο τον βγαλαμε τωρα οτι δεν ειναι σκορερ?? Ε ΟΧΙ δεν το δεχομαι συγνωμη, αυτο παρα-ειναι υπερβολικο ,
ειπαμε κανεις δεν ειναι αλανθαστος αλλα οχι και ετσι ρε αδερφε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
BrazHlias (30-09-11)
Ο Τζιμπουρ ειναι πολυ καλος αλλα μου φαινεται τωρα σε κακη κατασταση.Στο τελος σερνοταν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ο Τζιμπούρ φαίνεται πως δεν έχει κάνει σωστή προετοιμασία
την μία σκεφτόταν την μεταγραφή του
την άλλη ήταν άρρωστος
μετά πήγε στην πατρίδα του ανέτοιμος και γύρισε με θλάση
κοινώς ξυνόταν
δεν λέω πως θα έβαζε τα γκολ που έχασε αν ήταν σε καλύτερη κατάσταση θα ήταν σίγουρα όμως πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι
μετά το 60 δείχνει εκτός από το να χάνει τις δυνάμεις του να αρχίζει να χάνει και το μυαλό του,σε μια φάση που του κλέβει ένας Άγγλος την μπάλα πάει από πίσω του και του κάνει ένα σκληρό τάκλιν εκεί φάνηκε πως είχε θολώσει για τα καλά από την κούραση
νταξ μωρε ξερεις πως ειναι. ειναι θεμα συμπαθειας ή οχι στον παιχτη δεν υπαρχει αντικειμενικη κριση. δυο μετρα και δυο σταθμα. για ολους τους παιχτες γινεται αυτο, εκτος αν βρεθει καποιος που θα ειναι σχεδον αλανθαστος (πχ τζολε παλαιοτερα ή ιμπαγασα τωρα). οσοι δεν ειναι "τελειοι" αγωνιστικα κρινονται περισσοτερο με κριτιριο τη συμπαθεια μας προς αυτους.
υ.γ. το αλεξανδρη μεχρι το 99' ολοι χαζογκολη τον φωναζανε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εκτός εντεκάδας σήμερα κι ελπίζω να μην αρχίσουν οι φουρτούνες στις σχέσεις του με τον Βαλβέρδε.
www.f1rstlap.com
Βαριέμαι να τα γράφω και στου Μιραλάς, οπότε τα γράφω μόνο εδώ:
Βάλτε τη μέσα τη μαμημένη! Θέλετε να έχουμε εμφράγματα;;;
δεν επεισε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks