Θα μας χέσουν και θα τπυς χέσουμε. 15αύγουστος, θέματα ψάχνουν και τα πλάθουν!
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
Έτσι λένε οι ΑΡΔ. ΘΑ έρθει πρόταση, ΘΑ πουληθεί και ΘΑ πάρουμε τον Βαλντέζ.
ΥΓ. Κοσμά με λένε, όχι Μηνά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα μας χέσουν και θα τπυς χέσουμε. 15αύγουστος, θέματα ψάχνουν και τα πλάθουν!
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Θλαση την θλάση περπατώ, αχίλλειο τον αχίλλειο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ειμαι καθετα αντιθετος στην πωληση Djebbour.
Απο τη στιγμη που δεν εχει περιελθει σε πειθαρχικο παραπτωμα (κουτουλιες κλπ κλπ) δεν πρεπει να φυγει αυτος ο πληθωρικος επιθετικος. εχει γεννηθει για να κλεινει σπιτια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ δεν έχω πρόβλημα και να φύγει αλλά να αντικατασταθεί με έναν τουλάχιστον ισάξιο και σε ηλικία μέχρι 26 με 27 το πολύ..
Εγω λεω ας τον δωσουμε, εχουμε 3 ισαξιους παικτες σε καθε θεση ετσι κι αλλιως. Πούλα πρόεδρε, πούλα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Είχε όλο το καλοκαίρι το μυαλό του στη μεταγραφή. Ας κάνει καλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια κι ας πάει όπου θέλει.
www.f1rstlap.com
Geo 5 (23-08-11)
vasilis-thrylos7 (23-08-11)
Θεραπεία με πλακούντα ο Τζεμπούρ
Στη Σερβία βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ, -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. O άσος του Ολυμπιακού ταξίδεψε για την γειτονική χώρα προκειμένου να επισκεφθεί την διάσημη θεραπεύτρια, Μαριάνα Κοβάσεβιτς και να υποβληθεί στην ειδική θεραπεία με πλακούντα για την γρηγορότερη αποθεραπεία και επιστροφή του στην ενεργό δράση.
Προκειμένου ο Τζεμπούρ να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και έκλεισαν ραντεβού με την διάσημη θεραπεύτρια, η οποία αναλαμβάνει πολλές υποθέσεις τραυματισμών με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Ο Τζεμπούρ απουσίαζε χθες από την προπόνηση του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κι άλλη φορά στη λύση της Κοβάσεβιτς. Είχαν «στείλει» και τον Ριέρα για να υποβληθεί στη συγκεκριμένη θεραπεία με επιτυχημένα αποτελέσματα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-09-11)
Αντε με το καλο και με Μητρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι εχασες ρε μαστορα...δεν χανονται αυτα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
εχασες και εσυ ρε μαλακα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ανετοιμος και αυτος, δεν περιμενα περισσοτερα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
για μενα παλευε μονος του
μαχητης ο τρομοκρατης
—John Lennon
Πολυ μεγαλη ενεργεια στην φαση του πρωτου γκολ.
Εκτος παντως φορμας, θα ανεβει ομως, οπως ελπιζω και ο Μιραλας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks