αν αληθεύουν οι δηλώσεις του στα Αλγερινά ΜΜΕ, τότε έχω μια ερώτηση για τον Τζεμπούρ. πότε τα πήρες όλα στην Ελλάδα ρε μάγκα???? μήπως εννοείς το πρωτάθλημα που πήρες φέτος με τον Ολυμπιακό???
Καζιάνης: "Υπάρχει διετής συμφωνία"
O ατζέντης του Ραφίκ Τζεμπούρ, Γιώργος Καζιάνης, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Αλγερινός επιθετικός έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν ισχύουν τα περί "νέας συμφωνίας" του ποδοσφαιριστή με τους ερυθρόλευκους. "Αν ο Μαρινάκης θελήσει από μόνος του να κάνει αύξηση στον Τζεμπούρ, θα το κάνει. Δεν μπορεί κανείς όμως να τον πιέσει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μάνατζερ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
αν αληθεύουν οι δηλώσεις του στα Αλγερινά ΜΜΕ, τότε έχω μια ερώτηση για τον Τζεμπούρ. πότε τα πήρες όλα στην Ελλάδα ρε μάγκα???? μήπως εννοείς το πρωτάθλημα που πήρες φέτος με τον Ολυμπιακό???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εγω δε θα βαρεθώ να το λεω φέτος.
Είσαι ο καλύτερος γαμιάς, Μιραλας, Μιραλας.
(σορι που δεν το πιστευα πέρσι Κεβινακο. Με τα "κατορθώματά" σου στις συζητήσεις με έπεισες απόλυτα)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πως γίνεται ένας ποδοσφαιριστής να έχει μπροστά του την πρόκληση του ΤΛ και να θέλει να δοκιμάσει και ένα... άλλο πρωτάθλημα; Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι αυτός ο ΑΡΔ που το έγραψε;
ή ότι φεύγει ο Τζιμπούρ τελικά το καλοκαίρι και το πάμε λάου-λάου;
κάτι σαν τις εσκεμμένες κυβερνητικές διαρροές για να κόβουν αντιδράσεις από νωρίς
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Τουλαχιστον ο Μιραλας, οσα και να ζητησε, οταν ειδε οτι θα επαιρνε δρομο ζητησε ραντεβου με τον προεδρο και εδειξε οτι ηθελε πραγματικα να μεινει. Για τον Τζεμπουρ ακουμε συνεχεια οτι ψαχνει να βρει ομαδα, αν ειναι ετσι τοτε τι να τον κανουμε στον Ολυμπιακο; Εδω ο ανθρωπος ηταν στον πανιωνιο και στην αε6αρα και ηρθε στον θρυλο με καλυτερο συμβολαιο, πληρωνεται στην ωρα του, πανηγυρισε πρωταθλημα και θα παιξει Τσ. Λιγκ και μας κανει και τον δυσκολο. Οποιου δεν του αρεσει η πορτα ειναι ορθανοιχτη, για να μην πω οτι πρεπει να του δειξουμε εμεις οι ιδιοι την εξοδο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
πάντως εδώ που τα λέμε "η πρόκληση του Τσάμπιονς Λίγκ" δεν ξέρω ποιος την εμπνεύστηκε αλλά δεν ευσταθεί καθόλου ως λόγος ή σαν δικαιολογία για να αποφασίσεις .
παίζοντας σε Αγγλία,Γαλλία,Ισπανία,Ιταλία ... παίζεις τσάμπιονς λίγκ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ , από πολλές απόψεις .
εγώ στην θέση του Τζιμπούρ , του Τοροσίδη και κάθε άλλου , προτεραιότητα θα είχα την μετακίνηση στην κάθε Βαλενσιέν ,Τζένοα, Σάντερλαντ κλπ κι ας μην έπαιζα με τον Θρύλο στο ΤσούΛί
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Εντάξει καποιοι μπορει να πιστεψουν οτι ειναι πρόκληση να τρως τεσσαροπεντάρες καθε Τρίτη ή Τετάρτη. Ή απλα να είναι ταβάνι στις φιλοδοξίες τους. Παντως δεν νομιζω να εχει παιχτει κατι με Τσιπουρη. Μονο το κλασικο , αυτο που προέκυψε απο τον καλύτερο γαμιά και το είχα πει απο την πρωτη μερα. Χαλας την χημεία της ομαδας δινοντας στο φλωράκι οτι θέλει. Και ουτως έγινε.
Αλλάζει λέει μάνατζερ ...όπως είχε κάνει και λίγο πριν φύγει από την α6κ. Θέλει να γνωρίσει νέο Πρωτάθλημα λέει και δεν το διαψεύδει.
Γρήγορα σε αποθεώσαμε αλλά είχα κρατήσει και μια πισινή γι'αυτές σου τις μαλακίες. Λες και το 'ξερα. Είσαι και πολύ μαλάκας άνθρωπε μου. Έπαιξες 10 παιχνίδια και ξαφνικά θες να φύγεις? Δεν έγινες και Μαραντόνα.![]()
www.f1rstlap.com
Την Τετάρτη (1/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Τζεμπούρ έως το 2013 με τις οικονομικές αποδοχές του ποδοσφαιριστή να φτάνουν στο 1.000.000 ευρώ. Δεν θα υπάρξει αύξηση όπως είχε ζητήσει ο Αλγερινός, όλα καλά ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η πειραϊκή ΠΑΕ την Τετάρτη (1/6) θα ενεργοποιήσει και επίσημα την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ με τον Ολυμπιακό. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επεκταθεί έως το 2013, ενώ οι ετήσιες οικονομικές αποδοχές του Αλγερινού επιθετικού θα φτάσουν το 1.000.000 ευρώ, δηλαδή, όπως ακριβώς προέβλεπε η αρχική συμφωνία.
Ο 27χρονος στράικερ, όπως σας είχαμε αναφέρει, ε[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ζητώντας του, αν είναι εφικτό, να γίνει μία αύξηση στις αποδοχές του, ενδεχόμενο, όμως, το οποίο του το αρνήθηκε ο πρόεδρος των Πρωταθλητών, ξεκαθαρίζοντας στον Τζεμπούρ πως θα του ανανεώσει το συμβόλαιο ως έχει, με τους αρχικούς όρους της συμφωνίας. Ο Ράφικ, βέβαια, δεν θα μπορούσε να πιέσει περισσότερο τον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση έχει τα απαραίτητα έγγραφα με τις υπογραφές του παίκτη.
Ο Αλγερινός, πάντως, να το ξεκαθαρίσουμε, πως δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός πως δεν του έγινε αύξηση στις απολαβές του, απλά πόνταρε στην καλή διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, επηρεαζόμενος από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, μόνο που η περίπτωση του Βέλγου στράικερ ήταν αρκετά διαφορετική. Από την 1η Ιουνίου, λοιπόν, ο Ράφικ Τζεμπούρ θα ανήκει στον Ολυμπιακό έχοντας ένα διετές συμβόλαιο έως το 2013, με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 5.000.000 ευρώ για όποιον σύλλογο ενδιαφερθεί από το εξωτερικό.
Υπενθυμίζεται πως οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 27χρονο επιθετικό τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον Τζεμπούρ να έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, υπογράφοντας μαζί του ένα συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης έως το 2013, εφόσον ο Ολυμπιακός έμενε ικανοποιημένος από την προσφορά του στην ομάδα. Από την στιγμή, βέβαια, που ο Ράφικ έδειξε την αποτελεσματικότητα του στην επίθεση, συν το γεγονός πως δεν δημιούργησε προβλήματα στο Ρέντη, τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσαν το "ΟΚ", για να ενεργοποιηθεί η παραμονή του Αλγερινού στους ερυθρόλευκους.
Καλα ρε καθησε ο ανθρωπος και εγραψε ολοκληρη έκθεση ιδεών για να πει ... τι;
consigliere (01-06-11)
Ελπίζω να μη φάει καμιά στους δρόμους και μας μείνει στο τέλος!![]()
www.f1rstlap.com
τετοιες σουζες μονο ο μητρο μπορει να κανει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χάνει Τζεμπούρ τον Αύγουστο
Τις υπηρεσίες του Ράφικ Τζεμπούρ για ένα πενθήμερο θα στερηθεί ο Ολυμπιακός. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» κλήθηκε για μίνι προετοιμασία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλγερίας.
Συγκεκριμένα, ο Τζεμπούρ θα λείψει το διάστημα από τις 7 μέχρι τις 11 Αυγούστου, όταν και θα μεταβεί στη Γαλλία όπου θα συναντήσει τους συμπαίκτες του.
www.f1rstlap.com
captain-cook (20-07-11), differance (19-07-11), Gtakis (20-07-11)
2-3 βδομάδες έξω λόγω θλάσης
χάνει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ομάδα ΑΒ και του πουλιού το γάλα
Αφού ΘΑ πουληθεί ούτως ή άλλως![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks