προφητικο avatar γιωργο μου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Άμα το κολλήσει σε τρίτο σερί μάτς ο Οσάμα μπίν Τζεμπούρ θα του βγάλω το καπέλο.......
τα κολλησε εκει που επρεπε.για σημερα χεστηκαμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε ΜΑΛΑΚΑ , ΣΤΟΚΕ , ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ , ΗΛΙΘΙΕ ...
βγαίνει η ομάδα δυο φορές αντεπίθεση με 3 παίκτες έχοντας λιγότερους αντιπάλους και εσύ δεν δίνεις την μπάλα ;
αντί να εξασφαλίσουμε το 0-2, 0-3 , μείναμε στο 1 γκολ και εσύ μαλακίζεσαι τα μάλα ;
ΞΕΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Gtakis (28-02-11)
στη συγκεκριμενη φαση πιστευω οτι αν εδινε τη μπαλα θα τη χαναμε
Μα γιατί να δώσει τη μπάλα?
Ο Μέσι δεν δίνει ΠΟΤΕ τη μπάλα!
Κωλογαυροι...πολλές απαιτήσεις έχετε από τον ΡΟΥΦΙΞ!![]()
www.f1rstlap.com
Όσο παίρνουμε παίχτες από την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο τσάμπα για να τους κάνουμε βασικούς δεν κάνουμε ομάδα.
κακος παικτης ο Τζιμπουρ...το ακουσαμε κι αυτο![]()
Καλά...Αφού είναι καλός να τον έχουμε βασικό (και) του χρόνου![]()
Χρόνια πολλά Ραφίκ
Ο "φονιάς" του ΠΑΟ κλείνει σήμερα τα 27 χρόνια και του ευχόμαστε χρόνια πολλά με αμέτρητα γκολ.
Ο παικταράς του Θρύλου κλείνει σήμερα τα 27 του χρόνια και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός για να γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα φορώντας την φανέλα του Θρύλου. Όπως έκανε και στο Καραϊσκάκη και άφησε ξερό τον ΠΟΑ. Χρόνια πολλά Ραφίκ να τα χιλιάσεις!
πολύχρονος και πολλά γκολ ρε ρεμάλι
Εορταζων τρομοκρατης!
Χρονια πολλα παιχταρα!
Χρόνια πολλά τρομοκράτη! Πολλά γκολ με τη φανέλα του Θρύλου εύχομαι!![]()
Χρόνια Πολλά ρε μάγκα!
www.f1rstlap.com
Και άλλο γκολ ο τρομοκράτης ανεξαρτήτως που δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα αυτη την φορά....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Είναι σημαντικό να έχεις ένα παίχτη να σκοράρει στα εκτός έδρας.
.
Reds (14-03-11)
Bookmarks