Εγω το υπογραφω
το σαββατο με την ολη ατμοσφαιρα θα ναι τοσο «ανεβασμενος» που θα κανει ματσαρα
Ήταν κάτι περισσότερο από καλός στο παιχνίδι του Βικελίδης αλλά θα 'θελα να δω τη συνέχεια που θα έχει.
Ελπίζουμε να κάνει ένα καλό παιχνίδι με τον βάζελο, μπροστά σε 35.000 κόσμο και ν'αρχίσει να δείχνει ότι όντως θέλει να μείνει στην ομάδα!
www.f1rstlap.com
Εγω το υπογραφω
το σαββατο με την ολη ατμοσφαιρα θα ναι τοσο «ανεβασμενος» που θα κανει ματσαρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αρχισε να τρομοκρατει τους αντιπαλους τερματοφυλακες....
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Εβαλε το γκολ , αλλα εκτος απο καποιες μαχες που εδωσε στην αρχη ηταν αθλιος . Μαουνα σκετη .
Αθλιος σε ολο το ματς αλλα στο τελος απεδειξε για μια ακομα φορα οτι ειναι απο τους καλυτερους γαμιαδες του ζελα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
δεν ηταν καλος,αν κ δεν πηρε και τιποτα σωστες πασες!
Καλος δεν ητανε αλλα ητανε ο μονος που επαιζε με τσαμπουκα..Παιχτες να γυαλιζει το ματι τους θελω να βλεπω και αυτος μου κανει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
consigliere (21-02-11), dtakis80 (19-02-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-02-11), kouzoulo (21-02-11), lefaman72 (20-02-11)
Καποιος να τον μαζεψει αυτον. Νομιζει οτι ειναι σε ομαδα τσαμπουκαλίδικη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ANDREASPROEDROS (19-02-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-02-11)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Faithful (20-02-11)
Μια φορά έπαιξε (σούταρε) την μπάλα με την μία και έβαλε γκόλ...είναι πολύ αργός στην εκτέλεση και αυτό είναι υστέρημα για ένα σέντερφορ,εκεί δεν σκέφτεσαι,εκτελείς....στην φάση που ήταν μόνος του μπροστά στο τέρμα και αποφάσισε να πάει καναδυό μέτρα πιο πέρα για να σουτάρει με αποτέλεμα να το χάσει ρίξαμε όλοι πολύ μπινελίκι.......
Οχι και αργος στην εκτέλεση.
Κάθε άλλο.
Απλα σε 2 φασεις μια στο πρωτο και μια στο δευτερο ημιχρονο οπου ηταν σε πλεονεκτικη θεση για γκολ πηγε να κανει το κατι παραπανω και εχασε την μπαλα...τεσπα αφου το βαλε στο τελος...
—John Lennon
καλος παιχτης και χρησιμος ειναι..Σιγουρα καλυτερος απο τον Μητρο που αντικατεστησε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Eίναι αργός.Αργά ή γρήγορα πρέπει να καθιερωθεί ο Μιραλάς σε αυτή τη θέση.
Εγω δεν τον θυμομουν τοσο μαουνα . Νομιζα οτι ηταν πιο ευκινητος . Ξερει μπαλα, μαρκαρει , ειναι τσαμπουκας αλλα ....
Φτάνει που τους το παστέλωσες! Μακάρι να κάνεις κάθε χρόνο..αυτό το πράγμα! Στο 90' φεύγα να τους κλείνεις το σπίτι!
www.f1rstlap.com
Bookmarks