Και αυτος οσο αγωνιστικε δεν εκανε και τιποτα το τρομερο . Γενικα οι επιθετικοι μας εδω και καιρο δεν τρομαζουν τον αντιπαλο
θελειδουλεια ακομα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και αυτος οσο αγωνιστικε δεν εκανε και τιποτα το τρομερο . Γενικα οι επιθετικοι μας εδω και καιρο δεν τρομαζουν τον αντιπαλο
Mεγάλη κουβέντα ανοίγεις Στάθη. Γενικά η ομάδα πάσχει από το σύνδρομο θέλω-μια-μπάλα-για-τον-εαυτό-μου. Πόσα και πόσα γκολ δεν έχουν χαθεί επειδή όλοι θέλουν να το παίξουν ήρωες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό τετ-α-τετ του Τοροσίδη που βγαίνει με 2 συμπαίχτες του μόνος και αντί να πασάρει αριστερά και να σιγουρέψει το γκολ προσπαθεί να σκοτώσει τον τερματοφύλακα -και φυσικά το χάνει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dtakis80 (07-02-11)
Ωραιο το γκολακι που καρφωσε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τραγικός, αλλα δικαιολογείται γιατι ειναι λιγο καιρο στην ομάδα. Επιτρέπεται να τρεχει , να μαρκάρει, να δείχνει τέτοιο παθος; Καποιος να τον ενημερώσει γρήγορα που ήρθε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red Sting (12-02-11)
τρέξιμο , τσαμπουκάς , "ξύλο" και απίστευτη ενέργεια !!!
να απελαθεί τώρα !!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
στα πρώτα λεπτά ήταν κακός. ίσως να μην του πάνε τα πλάγια. όταν μπήκε στην θέση του σέντερ φορ θυμηθήκαμε πώς παίζεται η θέση!!!!! θυμηθήκαμε πώς είναι να σε κλοτσάει ο αμυντικός και να τον κλοτσάς, σπρώχνεις, απωθείς ΚΑΙ εσύ!!!!!!!
πολύ όμορφο γκολ και μεγάλη συμμετοχή στη νίκη!!!! μπράβο ρε παίκτη! συνέχισε έτσι!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (13-02-11), Faithful (12-02-11), masinGun (12-02-11), menidi7 (12-02-11), steliosb (12-02-11)
Aρκετά καλός,αλλά οι ικανότητές του δε θα φανούν σε ένα ματς αλλά σε βάθος χρόνου.Ακόμα και στο Καμπ Νου να σκόραρε.
πολυ καλος σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σε ευχαριστώ, συγχαρητήρια, από σήμερα ανήκεις και επίσημα στον ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Απλά, οτι καλύτερο διαθέτουμε αυτή τη στιγμή στην επίθεση.
Κλασσικό 9άρι που είναι έγκλημα να τον βγάζεις εκτός περιοχής για να χωρέσουν στην 11άδα άλλοι πιο διαφημισμένοι.
Μπράβο και στον Μαρινάκη, μιας κι είναι προσωπική του επιλογή ο Τζιμπούρ.
μεγαλε!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπραβο ρε ανωμαλε.
*****8.23*****
αν συνεχισει ετσι θα τον συμπαθησω
Οντως για τσαμπα που τον πηραμε ειναι πολυ καλος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο ορισμός του Τρομοκράτη-Σέντερ φόρ,κάνει σχεδόν τα πάντα....τρέχει,πιέζει,μαρκάρει,δίνει μάχες με την μπάλα στα πόδια χωρίς να την χάνει εύκολα,σουτάρει με δύναμη,συγκλίνει στις πτέρυγες αν χρειαστεί μια χαρά και τέλος σκοράρει.......Αν αυτό έχει και βάθος χρόνου τότε το καλοκαίρι να του κάνουν ένα συμβολαιάκι 2 χρονο οπωσδήποτε!!!
τον θελω βασικο με τους gay
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (14-02-11)
Εννοείτε πως πρέπει να ξεκινήσει βασικός ειδικά μετά την χθεσινή εμφάνιση και ας μπεί στο 2ο αλλαγή ο Κέβιν,δεν θα πάθει τίποτα......
Bookmarks