Αν περιμένουμε να μας σωσει ο Τζεμπουρ που ηρθε απο τον Ατρομητο, τον Νιονιο και την ΑΕΚ θα περιμενουμε πολυ...
Θελει χρονο για να μαθει την ομαδα και τους συμπαικτες του.
Αν περιμένουμε να μας σωσει ο Τζεμπουρ που ηρθε απο τον Ατρομητο, τον Νιονιο και την ΑΕΚ θα περιμενουμε πολυ...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ευτυχώς μας ξεντρόπιασαν αυτοί που ήρθαν από τη Λίβερπουλ, τη Ρεάλ και τον Αγιαξ!
Ερνέστο θέλω να ελπίζω ότι θα τον πάρεις μαζί σου φεύγοντας τον Μάη.
Ε, οχι δα. Ακόμα κι ο Γιάννης Παπαδόπουλος κόστισε κομμάτι (δηλαδή κομματάρα) ακριβότερα του Τζιμπούρ.
Αρκετά με το πόσο κόστισε ο καθένας.Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει να πάρουμε φτηνούς και μέτριους παίχτες όπως κακή ώρα ο Αλγερινός.Σε ποιό μυαλό χωράει ότι ο Ολυμπιακός πήγε να πάρει διπλό στην Τούμπα με φορ τον Τζιμπούρ;Και πολύ μας σεβάστηκαν με τον αμυντικό τρόπο που έπαιξαν...
Το πρόβλημα δεν είναι οι παίχτες που ήρθαν από τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ.Το πρόβλημα είναι αυτοί που μέχρι πρόπερσι έπαιζαν στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης και είναι σχεδόν βασικοί στον Ολυμπιακό.
Καλά σας λέει ρε! Πες τους κι άλλα φίλε μου.
sirkostas (05-02-11)
Μη ξεχνάς τον Χορταρέα!
Djole_11 (05-02-11)
Στα 15 λεπτά που έπαιξε, έδωσε πνοή όχι μόνο στην επίθεση, αλλά σε όλη την ομάδα!
πραγματικα για οσο επαιξε ηταν πολυ καλος
βαλβερδε ειδες πως ειναι να εχεις φορ εναν επιθετικο γρηγορο που να ξερει και μπαλα?
Κοτοκράτη αγάπη μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ναι καλή κίνηση έχει, μπάλλα ξέρει...αλλά δίνουμε και καμιά πάσα ε Τρομοκρατάκο?
Bookmarks