ναι,ηταν χαλια.
Δεν τα πήγε καλά αλλά δε θα κριθεί από ένα ματς.
ναι,ηταν χαλια.
εμένα με νευρίασε σήμερα, αλλά θα περιμένω να τον δω
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ηταν ενα κλικ πισω σε καθε φαση..αλλα δε τον φοβαμαι θα το παστελωσει με την παοκαρα
Red Sting (30-01-11)
το οτι ξερει μπαλα το ηξερα και απο οταν επαιζε στον ατρομητο. σημερα παντως φανηκε καλος με διαθεση να βοηθησει. στην τουμπα θα κρινουμε καλυτερα
ας τον βαλει στην τουμπα γιατι εκει θελουμε τσαμπουκαδες και οχι τιτικες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (31-01-11)
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τον Ράφικ.
Δεν ξέρω αν θα πιάσει. Δεν ξέρω αν θα σκοράρει. Δεν ξέρω αν θα μείνει, και δεν ξέρω αν θα τσακωθεί.
Ξέρω όμως ότι... ξέρει να παίζει με πλάτη. Να κρατάει την μπάλα ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να ανέβει ο συμπαίκτης του, και να του τη δίνει ΣΩΣΤΑ.
Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ χτές, και ήταν και ο λόγος που ανέβηκε η ομάδα λίγο με το που μπήκε. Επιτέλους ένας ΑΝΤΡΑΣ που ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ να κρατήσει μπάλα με πλάτη, ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ να φάει και ένα τάκλιν από πίσω. ΑΜΑΝ ΠΙΑ με τους καθυστερημένους φλώρους στυλ Ντιόγκο κλπ που χέζονται μην κάνουν βαβα, και με τους άμπαλους τσουρουκάδες που δεν μπορούν να σπάσουν τη μπάλα στα 5 μέτρα. ΕΞΩ ΛΟΥΓΚΡΕΣ! Ο φορ πρέπει να είναι ΑΝΤΡΑΣ!!!
jackass (31-01-11)
Δεν είναι θέμα μαχητικότητας ή τίποτα άλλο που λένε οι πιο πάνω ότι χρειάζεται στην Τούμπα οπότε πρέπει να τον βάλουμε.Στην Τούμπα δεν κερδίσαμε ποτέ επειδή ήμασταν πιο ... μαχητικοί. Ποιοτικοί παίχτες χρειάζονται και όχι παίχτες που το προσπαθούν,τουλάχιστον σε σοβαρές ομάδες όπως η δική μας κι όχι σε σκορποχώρια.Το αν είναι θα φανεί από τα επόμενα παιχνίδια φυσικά δε θα κριθεί από ένα ματς που μπήκε αλλαγή.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Ζαιρι και Τζιμπουρ πρεπει οπωσδηποτε να παιξουν μεθαυριο.
Du3lisT (31-01-11)
Bookmarks