Τζεμπούρ: "Πρωτάθλημα και Champions League"
Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ, ο Αλγερινός δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή, φόρεσε αμέσως την ερυθρόλευκη φανέλα και τόνισε: Θέλω το Πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό".
Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ της Πέμπτης (21/1) την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του, φόρεσε αμέσως την ερυθρόλευκη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος και τόνισε: "Θέλω το Πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό".
Ευδιάθετος και ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ στην γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αλγερινός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους για 6 μήνες συν 2 χρόνια, ενώ στη συνέχεια με ικανοποίηση, φωτογραφήθηκε γεμάτος περηφάνια με την ερυθρόλευκη φανέλα, επιλέγοντας, μάλιστα, το νούμερο "10", το οποίο είχε μείνει "ορφανό" από την στιγμή που το άφησε ο Ντιόγκο. Ο 27χρονος επιθετικός, θέλει φέτος το Πρωτάθλημα, αλλά και να αγωνιστεί με τους Πειραιώτες στο Champions League.
'Να κατακτήσω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό"
Όσον αφορά για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, ο Ράφικ Τζεμπούρ, σχολίασε: "
Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η μεταγραφή μου, είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου με τον Ολυμπιακό είναι να κατακτήσω το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο, το νταμπλ. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία μου στην ομάδα και να προσφέρω. Την επόμενη σεζόν θέλω να αγωνιστώ και να ευχαριστηθώ τους αγώνες στον θεσμό του Champions League, αλλά και να παίξω μπάλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
"Πάντα ήθελα να παίξω στο Champions League"
Παράλληλα, ο Αλγερινός επιθετικός, απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί επιθετικοί στο ρόστερ του Ολυμπιακού:
" Προσωπικά σκέφτομαι θετικά και δεν με προβληματίζει το γεγονός αυτό. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στις δυνατότητές μου και στον εαυτό μου. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα. Το Champions League είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και ήθελα να αγωνιστώ πάντα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό".
Bookmarks