Το μόνο θετικό που διαβάζω είναι ότι ο Βαλβέρδε ρώτησε πριν πει το οκ.
Εντάξει και το ότι ο Ολυμπιακός δεν συγκρίνεται με το διαλυμένο αεκάκι.
Προσωπικά πιστεύω ότι για ένα εξάμηνο θα είναι οκ.
Μετά την (ενδεχόμενη) ανανέωση πάλι, ποιος ξέρει...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Du3lisT (21-01-11)
Τώρα γιατί τα χώνουμε στον Ραφίκ δεν ξέρω, το παλληκάρι βρήκε δουλειά και την πήρε στο τέλος θα πάρουν τα μπράβο ή τα γιούχα αυτός ή αυτοί που έκαναν την πρόσληψη.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ο Μάρκο παίδες είναι ο Μίλαν
αν ο Τζεμπούρ τα βρει με Βαλβέρδε, ομάδα θα είναι σούπερ παίκτης!! κατέχει πολύ τόπι, ενώ το έχει και το τελείωμα!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και το παρατσούκλι του Dimension 3 σ' 1
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
7DeadlySins (22-01-11), Coach (22-01-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (21-01-11), Faithful (21-01-11)
και ο μεγαλος gio
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
dtakis80 (21-01-11), Giogiannis (22-01-11)
Έλα ρε παιδιά δεν έχει σημασία τι νούμερο θα έχει στην φανέλα του,δεν πα να είχε και το 200...
Η φανέλα παίζει μπάλα ή ο παίκτης?
δεν έχει πολύ νόημα ίσως πίεση στο Mιραλας,αλλα επιτέλους ένας παίχτης με @@,και όχι σοφτεξ....
Έχουμε τώρα Toro,Avraam,Melberg,Ζαΐρη,Τσιμπούρι,Iba,με γκάγκαλα.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Καλώς ήρθες αν και παραξενεύτηκα
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
να το πω ? θα το πω ...παντα τον ηθελα στην ομαδα. θα μπει λογικα στον ρυθμο της ομαδας χωρις τα πολλα πολλα αυτη τη φορα καθως ολοι στην ομαδα μας ειναι ικανοι και δεν θα ανεχτουν τα καπριτσια ενος ...αμα γινει ετσι θα αποτελεσει ξενο σωμα και δεν τον παιρνει, αλλωστε η ομαδα ειναι ωριμη σε παιδιαστικες συμπεριφορες.
Du3lisT (21-01-11)
παντως του πανε τα κοκκινα
με την τροφοδοτηση που θα εχει θα κανει αγγελους!
εκτος και αν αρχισει παλι ο βαλβιδας.
βαλτε και το τσαμπα της μεταγραφης ....αμε!
Τζιμπουρ-Μιραλας-Παντελιτς και Νεμεθ δανεικος. Μια χαρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks