8PYLOS (03-02-14)
8PYLOS (03-02-14)
Σπύρο, συμφωνώ όσο δεν πάει, αλλά αν ανοίξουμε τέτοια κουβέντα θα πάμε πάλι αλλού... Θα διαβάσουμε για κάτι που έγινε κάποτε υπέρ του Ολυμπιακού και θα αρχίσουμε να το παίζουμε κυριλέ και υπεράνω,,, Οπότε, εγώ θα το ρίχνω μόνο στην πλάκα φίλε μου εδώ...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ναι, αλλά να μην ξεχνάμε, ότι μάλλον βρισκόμαστε ενώπιον του πρωτοφανούς φαινομένου, η ΠΑΕ να έχει κάνει εκκαθάριση (σβήνοντας τα χρέη), την ώρα που κυνηγάει κάποιον επειδή της χρωστάει λεφτά, τα οποία και θέλει να τα επιστρέψει.
Αν μου πει κανείς, σε ποιό δικαιικό σύστημα θα στεκόταν τέτοια υπόθεση και θα εκδικαζόταν ακόμα, εγώ είμαι πρόθυμος να συζητήσω και για τα υπόλοιπα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν βγαίνω οφτόπικ! Θα συζητήσω μόνο για τον Eyeliner!!
τα υπόλοιπα με λευκό, ανάμεσα σε αγκύλες!
[έχεις δίκιο Νίκο. γι' αυτό θα τη γλιτώσει ο μάκαρος στο τέλος. τον βλέπω να απογειώνει και τον 1ο αετό στην αγιασοφιά στο τέλος τον μπιγκ-μακ. ήρωας θα γίνει!]
voskos_7 (03-02-14)
8PYLOS (03-02-14)
Δε νομίζω να παίρνουν λεφτά οι ομάδες που υποβιβάζονται, οπως γράφει ο Σπύρος στη προηγούμενη σελίδα. Η άνοδος όντως δίνει λεφτά, αλλά όχι σε μορφή πριμ. Απλά τη διαφορά τη κάνει το απίστευτο τηλεοπτικό συμβόλαιο που μοιράζονται οι ομάδες της Πρέμιερ.
Χαρακτηριστικά, το τελευταίο μπαράζ που δίνει την άνοδο από Τσάμπιονσιπ σε Πρέμιερ, θεωρείται ως ο μεγαλύτερος αγώνας του πλανήτη όσον αφορά τα οικονομικά κέρδη για τον νικητή. Ούτε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει τόσο μεγάλο οικονομικό κίνητρο.
voskos_7 (03-02-14)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 04-02-14 στις 01:15
Μέχρι και η υπόθεση Ντρέιφους μπήκε στο Αρχείο... Αυτό το θρεντάκι θα μείνει για πάντα στο "Παίκτες του Ολυμπιακού";
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι στον Θρύλο θά 'σαι, μεγάλε Eyeliner!![]()
Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το είδος του εμπράγματου δικαιώματος της μεταγραφής. Ο καμηλι... εεε, ο ποδοσφαιριστής παραμένει περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού - έστω και σε ένα ποσοστό - ή όχι? Εαν ναι, ορθώς παραμένει το νήμα στους ενεργούς. Εάν όχι, θα πάει αρχείο.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον πρέπει να κάνουμε ξεχωριστό υπο-φόρουμ για τους δανεικούς μας παίχτες. Αλλά αυτό θα πάρει κάνε εξάμηνο...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-14)
Λες να κρατήσαμε την ψιλή κυριότητα differance?![]()
Από τον Μαρινάκη όλα τα περιμένω πλέον.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπορεί να είναι και ενέχυρο...
Bookmarks