Δηλαδή τώρα σας παει η καρδιά να βαλω τον Τζιμπούρη στους πρώην; Δεν σας ερχονται δάκρυα στα μάτια;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ενα δακρυ κύλησε στο μαγουλο του, τη στιγμη που ο αλγερινος συνειδητοποιησε πως δεν ανηκει πλεον στην ομαδα του μεγαλου λιμανιου. και απο το μαγουλο εφτασε στα χειλη του, εβγαλε τη γλωσσα και το έγλυψε. ηταν πικρο, τοσο οση και η πικρα του οταν αναγκαστηκε να αφησει τον Ολυμπιακο της καρδιας του.
"Δεν το ηθελα, με αναγκασαν", ψελλισε δυνατα, σε μια μονοκατοικια του νοτιγχαμ, ενα βροχερο βραδυ που εβρεχε και ενα τσουρμο απο αγριες μπεκατσες που εστεκαν απ'εξω πεταξαν μακρια.
"Αραγε ποσο μακρια μπορει να πεταξουν; Αν ειχα φτερα κι εγω, θα πηγαινα πισω, κι ας με πονανε τα αθροιτικα μου οταν φυσαει βοριας στο λιμανι", σκεφτηκε, αναψε το πουρο του, ηπιε μια γουλια cardhu και γυρισε προς την τηλεοραση που εδειχνε το τελευταιο βιντεο κλιπ της κατερινας στικουδη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BrazHlias : 02-02-14 στις 23:58
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πλάκα θα έχει να κάνει μεγαλύτερη καριέρα απ' τον Μήτρογλα ο Τζιμπούρης στην Αγγλία.
BrazHlias (02-02-14)
Ο καλός Τζιμπούρ ήταν 3 κλάσεις καλύτερος του Μήτρογλα. Απλά ο ένας έχει πορεία καθοδική και ο άλλος ανοδική συνεχώς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δεν παραχωρήθηκε οριστικά, ετούτο - που κόλλησε και ένα ζορικο τεμάχιο σήμερα;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Νότιγχαμ, παίδες, πάει σφαίρα για άνοδο. Ηδη είναι 5η και με αγώνα λιγότερο. Απ' τη Τσάμπιονσιπ ανεβαίνουν κατευθείαν ο πρώτος κι ο δεύτερος και το τρίτο εισητήριο κερδίζεται μετά από μπαράζ που δίνουν οι ομάδες που κατέλαβαν 3η ως 6η θέση. Προσωπικά θεωρώ ότι Νότιγχαμ & ΚΠΡ θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση πίσω από τη Λέστερ κι όποια από τις δύο βγει χαμένη, μετά θα είναι μεγάλο φαβορί στα μπαράζ.
Οπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα του χρόνου ο Τζιμπούρ να παίζει στη Πρέμιερ κι ο Μήτρογλου στη Τσάμπιονσιπ.
Θα ήταν πιο ενδιαφέρον πάντως να παίξουν πλέι-οφ η Νότινγχαμ με τον τελευταίο της Πρέμιερ για την άνοδο! Τζιμπούρ εναντίον Μήτρογλου!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Μήπως να έπαιζαν τη κατηγορία στο τάβλι?
VALVERDES_7 (03-02-14)
Μπα, θα το πάνε στο πένταθλο:
1) Από 3 πέναλτυ ο καθένας
2) Κόντρες με παπί στην Όξφορντ Στριτ
3) Ποιος θα πιει πιο γρήγορα 23 σφηνάκια τεκίλες
4) Τανγκό με Στικούδη (κριτής ο Αμπντούν)
5) Τανγκό με Στικούδη (κριτής ο Καραγκούνης)
![]()
![]()
Μια που μιλάμε για Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ και ίσως ορισμένοι δε γνωρίζουν να πούμε ότι οι ομάδες που ανεβαίνουν στην Πρέμιερ Λίγκ
λαμβάνουν απο την FA το ποσό των 60 Εκ ευρώ η κάθε μια. Αυτές που πέφτουν στην Τσάμπινσιπ θα λάβουν γύρω στα 40 Εκ ευρώ.
Στα παραπάνω, προσθέστε και άλλα 30 Εκ για αυτές που ανεβαίνουν στην Πρέμιερ από τα τηλεοπτικά..
Ενώ στο βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο, ολόκληρη αεκούλα έπεσε και μάλιστα 2 κατηγορίες και αντί να της δώσουν μια 80αρού να καθαρίσει, τη χλευάζουν κιόλας... Τς τς τς...
Bookmarks