"Με οψιόν αγοράς ο Τζεμπούρ στην Σίβασπορ"
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Γαλλία και Αλγερία, η Σίβασπορ απέκτησε δανεικό τον Ράφικ Τζεμπούρ διατηρώντας ωστόσο και οψιόν αγοράς για τον Αλγερινό διεθνή επιθετικό.
Λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία, ο Ράφικ Τζεμπούρ μετακόμισε στην Σίβασπορ. Ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην τουρκική ομάδα και τεστάρει τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα των ΜΜΕ σε Γαλλία και Αλγερία υποστηρίζουν στην συμφωνία ανάμεσα σε Σίβασπορ και Ολυμπιακό για τον Τζεμπούρ υπάρχει και όρος για τον προσεχή Γενάρη που επιτρέπει στην τουρκική ομάδα να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον "τρομοκράτη".
Μάλιστα γίνεται αναφορά και για το συμφωνηθέν ποσό, το οποίο ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ. Εφόσον οι Τούρκοι τα καταβάλουν θα μπορούν να έχουν το 100% των δικαιωμάτων του Τζεμπούρ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
There is a Dude in town
Σε άθλια κατάσταση τον είδα στις φωτογραφίες απ την Σεβάστεια (Σίβας = Η παλιά Σεβάστεια)
Σε μια φαινόταν σαν να έβαλε βυζάκια
Ξενερωμένος είναι αυτό είναι σίγουρο
Ε, πώς να μην είναι ξενερωμένος...
Στη 12η ομάδα της Τουρκίας πήγε!
Δείτε σε τι γηπεδάρα θα ξεδιπλώνει το ταλέντο του:
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Όπως λέει και το παπί στο fb, έκανε τόση μανούρα να φύγει απ' τον Ολυμπιακό, για να καταλήξει να παίζει στη Σίβασπορ.
ΠΟΣΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΕΙΣΑΙ;;;
Έγινε μέτρο βλακείας ο άνθρωπας...
consigliere (08-09-13), iakov7 (07-09-13), sabar77 (08-09-13)
Αμα ο άνθρωπος είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
να φανταστώ πως θα παίζει και στο Τσ.Λίγκ του διαπλανητικού ;
η παικτούρα θα μαγέψει και σε άλλους γαλαξίες ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Το να φυγεις απο τον ολυμπιακο και να πας σε μια ανταξια ομαδα η σε καποιο καλυτερο πρωταθλημα σημαινει οτι θες να δοκιμασεις κατι αλλο αλλα σε σοβαρο επιπεδο.
Το να πας ομως στην τουρκια,σε ομαδα που παλευει να μεινει πρωτη κατηγορια δε μπορω να το καταλαβω...
Τρελα πραγματα συμβαινουν...
Τζιμπουρακο δε θα πω τιποτα αλλο. Τα ποστ που προηγουνται λενε πολλά.
Για μένα είδε πως δεν τον παίρνει πια και αποφάσισε να παίξει τον άρχοντα και τον τσαμπουκά στα λιμά. Δεν ξέρει οτι ο Τούρκος ειναι δυο φορες πιο φίλαθλος από τον Ελληνα και παίζει να τρεχει σε τίποτα δρομάκια συντόμως...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εγώ ξέρω γιατί επέλεξε τη Σίβας ο τζιμπούρης.
Εκτός από το ότι του θύμισε το Chivas, εκτίμησε και το γεγονός ότι οι σιβασπόρτες έχουν στο σηματάκι τους 3 αστέρια! (γιατί άραγε? ένας αλλάχ ξέρει...)
Ο Τζιμπούρης πάει μόνο σε 3στερες ομάδες και τις κάνει 4άστερες!
επιτελους εφυγε
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη...
Για πες; Για πού σε βλέπεις;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks