Στην Τουρκία έχουν νομίζω μέχρι το βράδυ της Κυριακής διορία για μεταγραφές. Ετσι κι αλλιώς παραθυράκια υπάρχουν παντού.
στην τουρκια δεν ληγουν πιο μετα οι προθεσμιες για μεταγραφες;
νομιζω ακομα και ελευθερο να τον αφησουμε δεν μπορει να υπογραψει σε αλλη ομαδα σαν "ελευθερος". ακουγεται καπως μπερδευτικο οπως το εξεφρασα, αλλα νομιζω καποιος παιχτης θεωρειτε ελευθερος μονο αν το συμβολαιο οτυ εχει ληξει πριν τον ιουλιο(?).
δεν ξερω αν ισχυει μονο στην ελλαδα ή παντου, για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ισχυει και στην ελλαδα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στην Τουρκία έχουν νομίζω μέχρι το βράδυ της Κυριακής διορία για μεταγραφές. Ετσι κι αλλιώς παραθυράκια υπάρχουν παντού.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panahs7 (05-09-13)
Κλεινει λενε στην τουρκια, ελπιζω οχι τζαμπα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η Σίβασπορ έχει χορηγό το ...Chivas???
Γι' αυτό τους περίμενε μέχρι τέλους???![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Δανεικός στο Chivas ο Τζιμπούρης!
Εδώ που φτάσαμε, ήταν η καλύτερη λύση για όλους.
Θα ξαναπροπονηθεί, θα παίξει και λογικά θα διακριθεί (σε ένα πρωτάθλημα που σκόραρε συστηματικά ακόμα κι ο ...Γκέκας).
Άρα και το συμβόλαιο ξεφορτώνεται η ομάδα και διατηρεί ελπίδες ότι θα τον πουλήσει κάποια στιγμή.
Αναμφισβήτητα βοήθησε την ομάδα!
Κρίμα που στο τέλος την είδε λίγο περίεργα, αλλά το σύνθημα ε-οε-οε-Τζιμπούρ προσωπικά θα το θυμάμαι με ευχάριστες αναμνήσεις!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Α ρε μαλακα με σαβιολα θα κανατε τρομερο διδυμο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
iakov7 (06-09-13)
Τζιμπούρ και Σαβιόλα δεν κάνουν δίδυμο ούτε στην ξερή. Παίχτες ίδιων χαρακτηριστικών δε μπορούν να συνηπάρξουν στην ενδεκάδα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παικταράς μεγάλος όταν ήθελε, δυστυχώς τον έφαγαν τα μυαλά του.
Δεν θα ξεχάσω τον φανταστικό Α γύρο που έκανε πριν 2 χρόνια.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
στο καλό και καλή συνέχεια
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Καλά μυαλά... που δεν προβλέπεται δηλαδή...
Ποια Μαλαγα ρε καμενε, εδω εφυγε ολοκληρος Σαβιολα απο εκει εσενα θα επερναν;
Βολεψου τωρα στη Σιβασπορ..Μεχρι και το τρολ φιλαρακι σου Αγγλια πηγε,αν ειναι εκει ακομα...![]()
αντε γεια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks