Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (30-08-13)
kouzoulo (30-08-13)
Εύγε νέε μου! Πρέπει να γράψεις πολλά αντίστοιχα και να τα διαφυλάξουμε σε ασφαλές σημείο, ούτως ώστε σε περίπτωση κάποιας καταστροφής, ή μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αρχαιολόγοι της τότε εποχής, να διαβάζουν την αλήθεια για την τωρινή εποχή και να διδάσκουν τις επόμενες γενιές τους, για την άνθιση του Αθλήματος του ποδοσφαίρου στην πόλη - κράτος του Πειραιά (καλά κατάλαβες - θα έχουν διασωθεί και πρωτοσέλιδα των Σπορ του Βορρά) και την επικράτησή της ομάδας της πόλης, έναντι των αλλοεθνών...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αρνήθηκε λέει πρόταση της Μπουρσασπόρ ο Τζιμπούρης...
Τι περιμένει άραγε αρχές Σεπτέμβρη? Τη Ρεάλ???
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (04-09-13)
Σε αυτό ποντάρω. Ο γύφτος νομίζει πως βρήκε τον μήνα που θρέφει τους εννιά, αλλά η μακριά χοντρή αγέρωχη ψωλή του Βάγγου θα βγει και τότε θα πρέπει να είμαστε όλοι πρώτη θέση να απολαύσουμε χάρντκορ τσόντα... ιντερ-ρέισιαλ...
There is a Dude in town
Ειλικρινα τι να πει κανεις για αυτον τον παικτη, μια καριερα ολα προβληματα, να ναι απο την αγαμια ;
Μια χαρα βολεμενος ηταν αλλα ηθελε μεγαλεια.Παιζοντας τοσα χρονια στην Ελλαδα νομιζε οτι θα κανε μεταγραφη χωρις να περασει ιατρικες εξετασεις και του δουν το γονατακι.
Κατσε τωρα και παιξε μπαλα στον κηπο σου χαιβανι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εγώ απορώ τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πλέον μεταγραφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα τον αφήσουμε ελεύθερο;;; Χλωμό ως... πεθαμένο. Συνεπώς;
Μαλλον θα προπονειται μονος του μεχρι την επομενη μεταγραφικη περιοδο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειναι απλο,θα βρει ομαδα μεχρι την επομενη μεταγραφικη περιοδο,Δε νομιζω να μην παιξει μπαλα και να περιμενει το ερχομενο καλοκαιρι.
Αν ειναι ετσι ας τα κρεμασει απο τωρα..
voskos_7 (05-09-13)
Επειδή θα έχεις πολύ χρόνο και θα είσαι και ξεκούραστος φέτος, μέχρι να τα πάρει κράνα ο Μαρινάκης,
σου προτείνω τα παρακάτω αρθράκια για να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου στο ...eyeliner:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] {Τζιμπούρη, ζεις, εσύ τους οδηγείς!!}
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
The Dude (05-09-13)
Μια ανάσα απ' τη Σίβασπορ λέει ο παιχταράς!
Εγώ να ρωτήσω τώρα πως θα γίνει αυτό;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Bookmarks