celticfrost (29-08-13), panahs7 (28-08-13)
Ρε άμα την έβλεπα στο δρόμο θα την έφτυνα τη σαύρα .
Δεν μπορώ άμα βλέπω ηλίθιες γυναίκες .
Αφού μωρή σκρόφα δεν το έχεις το τραγούδι , τι μου το παίζεις hip hopper και ριάνα και κλάιν μάιν .
Άντε δείξε κανά κόλο σε κανά περιοδικό να βγάλεις κανά φράγκο και μην παίζεις με τη νοημοσύνη μας .
Άσε ρε συ που είναι πραγματικά αλογομούρα η τύπισσα .
Ουφ , τα πα και ξελάφρωσα !!![]()
celticfrost (29-08-13), panahs7 (28-08-13)
Εγω θα τον εβαζα 3 σερι παιχνιδια απροπονητος οπως ειναι βασικουρα να ουμ.
voskos_7 (28-08-13)
ωραια γκομενα η στικουδη, αν μου καθοταν δεν θα ελεγα οχι, αλλα γκομενα ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου δεν "βαραω".
στα υπολοιπα συμφωνω με τα παιδια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Aμα δεν ακούσω τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, φυλλάδα δε πιστεύω. Χορτάσαμε από δήθεν ψαγμένες πηγές κι έγκυρες πληροφορίες.
Αποθεραπεία έκανε το παιδί και τώρα γυρίζει έτοιμος για πολλά γκολ.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ετσι, τύπε μου. Κρατιόμαστε στις γκόμενες των παικτών μας, δε γίνεται να χύνουν τον ιδρώτα τους τα καμάρια μας και μεις να... ποτίζουμε τις γλάστρες τους. Υπάρχει ηθικός κώδικας αλληλεγγύης. Αλλιώς όλες οι σαβούρες θα είχαν γίνει σουβλάκι...
Ε ρε γλέντια τώρα που έσκασαν τα μαύρα εργαλεία...![]()
There is a Dude in town
Aντε ρε γαμικουλες ολοι που σας πεφτει και σαβουρα η Στικουδη.![]()
*****8.23*****
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-08-13), kwtsios (29-08-13), Φαφλατάς (29-08-13), panahs7 (29-08-13)
Κακίες, χθες διάβασα σε άρθρο ότι το "κορμί" έχει δύο χρόνια σχέση και δεν κοιτάζει αριστερά και δεξιά.
Ο Τζιμπούρ προσπάθησε αλλά απέτυχε. Λογικά τόση προσπάθεια θα έκανε το καλοκαίρι, αποκλείεται να είναι αγύμναστος![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Οι Θεσσαλονικιές είναι γυναικάρες (και εμφανισιακά και στα υπόλοιπα). Τέλος...
Nikolaos_Kokkinos (29-08-13)
Σερρέες τύπε μου... τα πιο προηγμένα μοντέλα με τα πιο ασυνήθιστα κόλπα. Ατίθασα άλογα, τα αμολάς στην αρένα και όποιον πάρει ο χάρος. Μανάρες μου, τί μου θυμίσατε, πάω στας Σέρρας για ακανέ...
There is a Dude in town
Nikolaos_Kokkinos (29-08-13), voskos_7 (29-08-13)
Βαρδαρης φιλε..Αλλος αερας!
Πειτε μου τωρα αν αυτος ο ποδοσφαιριστης λεγεται επαγγελαμτιας,αν ημουν βαγγελας θα του κρεμουσα το δελτιο εξω απο το
καραισκακης οχι μονο για αυτο που εκανε αλλα για το οτι μας κοροιδευει κι απο πανω οτι θελει αν επιστεψει..
Το εχω ξαναπει,αυτοι οι Αλγερινοι κουβαλανε ενα σκουπιδι στο μυαλο απο την ημερα που γεννηθηκαν
αυτος ο ανθρωπος αν ηταν σοβαρος θα ειχει κανει μεγαλη καριερα καθως το θεωρο παικτη ικανοτατο,για να βρεις ενα καλο Τζιμπουρ στην αγορα θες πανω απο 1.5 εκ.
kwtsios (29-08-13)
μαγκες... οοοοοοτι και να λετε... ο τζεμπουρ ειναι λεφτα... ουτε κρεμασμα στο τοιχο τα δελτια ουτε τιποτα, πωληση και τελος.
και μην ανησυχητε, θα βρεθει πωλητης, οπως τον πηραμε και εμεις ενω ξεραμε τι εκανε στις ομαδες του ετσι θα τον παρουν και απο μας καποιοι αλλοι... ενμας Παοκ, ενας Ατρομητος.. μια Μπεσικτας...
οι Τουρκοι εξαλλου στην οργανωση ειναι ιδιοι με μας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Τύπος, ο Δημήτρης, τηνε ξέρει την αγορά καλύτερα... Καλά βρε: Όταν πας εκεί πάνω, δεν πίνεις;;;![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πίνω όταν φτάνω. Καβάλα στο εργαλείο ποτέ. Μόνο στις στάσεις...
(πίνω-καβάλα-εργαλείο-στάσεις... κάψωσα θα πάρω την κάργια μου για μερεμέτι, τι με βάζετε να κάνω Αυγουστιάτικα! αχααχαχαχα)
There is a Dude in town
προτεινω σε οποιον εχει κατι καλυτερο να κανει, οπως το να παρακολουθησει ολα τα επεισοδια του "Καλημερα Ζωη" απο την αρχη, να μην δοκιμασει να διαβασει το κατωθεν ποστ.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ειχα προειδοποιησει![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ποιος καμμένος το έγραψε αυτό;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks