consigliere (19-08-13)
Μπορω να κάθομαι και εγω και να έχω λαμβανειν 1,3? Καλα να παθω!
consigliere (19-08-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ενα φρυδι θα παρει,απορώ που δεν τον εχει καταγγείλει ο Ολυμπιακός ακομα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για μούφα μοιάζει στο στόρι
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Καθολου απιθανο,μιλαμε για επαγγελματια ποδοσφαιριστη σε πολυ καλη ηλικια που εχει να προπονηθει 3 μηνες
και ψαχνει στους δρομους να βρει ομαδα σα την αδικη καταρα,εκτος απο αυτα ειναι και ψευτης καθως λεει σε ομαδες οτι ειναι ελευθερος..
Ε δε νομιζω να του αξιζει κατι καλυτερο.
Η. Αλακια ειναι οτι τον πληρωνουν ενω επρεπε να του κρεμασει το δελτιο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
papdoux (20-08-13)
"O Τζιμπούρ χθες στο Ρέντη" γράφει το ΦΩΣ κι έχει λεζάντα στη φωτογραφία του "Ο σπουδαίος σέντερ φορ, αρχισκόρερ του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος, Ραφίκ Τζιμπούρ". Άντε καλώς τα δεχτήκαμε...
*Με μικρά μικρά γραμματάκια πάντως λέει ότι πέρασε... μια βόλτα (what?), αφού ακόμη είναι στο ψάξιμο ομάδας...
δεν ειχε τι να κανει το παιδι και ειπε να παει να δει τι κανει ο εργοδοτης του...
και μετα να ξαναφυγει..αυτα δεν γινονται πουθενα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πες μας πότε θα ξαναπεράσεις, να ξέρουμε, να βάλουμε, να πλάσουμε... (Σε λίγο θα είναι και καλή εποχή - τυρί, σπανάκι, πράσσο, κρεμμύδι ή κολοκύθα;)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
consigliere (22-08-13)
Noμίζω πως αυτά γίνονται με την ΕΓΚΡΙΣΗ της ΠΑΕ. Δεν είναι ο Τζιμπούρ το κωλόπαιδο που έχει γράψει την ομάδα στα πελέ του. Πήραν απόφαση να τον πουλήσουν και τον άφησαν να βρει ομάδα.
voskos_7 (23-08-13)
Ναι ΜΠΑ καθόλου κωλόπαιδο. Πως τολμήσαμε δηλαδή και το προσβάλαμε το παιδί. Ποια έγκριση και ποια απόφαση για πώληση ρε Κώστα; Και γιατί δεν έκανε προετοιμασία όπως ΟΛΟΙ οι παίκτες στις ομάδες τους πριν πουληθούν; Για να βρει ομάδα είναι υπεύθυνος ο μάνατζερ του όχι αυτός, αλλιώς δεν θα είχε. Όλο το καλοκαίρι έλιωσε στα καζίνο και στις παραλίες...
Κι ο Μπέιλ απέχει από τη προετοιμασία της Τόττεναμ κι αρνήθηκε να συμμετάσχει στα φιλικά.
Επαναλαμβάνω πως τα πάντα γίνονται με την έγκριση της ΠΑΕ. Εφόσον δεν υπολογίζουν στον παίχτη δεν έχουν λόγο να του ζητήσουν να πάει για προπόνηση. Πιθανώς να έχει συμβεί και κάτι άλλο που δεν έχει διαρρεύσει και να αποφάσισαν ότι ο παίχτης αυτός δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό.
Αλλά την εικόνα του κωλόπαιδου-σκασιάρχη δεν τη δέχομαι με τίποτα.
Στον Ολυμπιακό ήταν άψογος.
Καλά εντάξει. Όσο για τον Μπέιλ που είπες, μια χαρά έκανε προετοιμασία με την Τότεναμ. Εδώ τον είχε πρώτη μούρη η ομάδα στην παρουσίαση της φανέλας. Προετοιμασία λέμε, όχι προπονήσεις. Κι αν δεν πάει τώρα τελευταία (δε το γνωρίζω) θα είναι από πείσμα γιατί δε τον αφήνουν να φύγει για τη Ρεάλ και όχι με σύμφωνη γνώμη της ομάδας, η οποία θέλει να τον κρατήσει. Οπότε δεν στέκει το παράδειγμα...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ο Μπέιλ έπαιξε στο φιλικό με τη Σουίντον στις 16 Ιουλίου. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της Τόττεναμ. Συνέχισε τώρα γιατί πάση θυσία πρέπει να βγεις από πάνω.
και εγω πιστευω εχει τη συγκαταθεση ττης διοικησης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks